نواندیشان
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تشخیص حرکت از پشت دیوارها با سیگنالهای وای فای

دسته بندی :فناوری و تکنولوژی روز 11 تیر 1392 نواندیشان 1831
سیگنال های وای فای

به گزارش خبرگزاری مهر، ایده این طرح نسبتا ساده است. دو فرستنده و یک گیرنده برای این فناوری مورد استفاده قرار گرفته است. هر کدام از گیرنده ها یک سیگنال که ۱۸۰ درجه خارج از فاز دیگری است را ارسال می کند، بنابراین هر دو یکدیگر را خنثی می کنند و آنتن گیرنده چیزی نمی گیرد. اما قرارگیری یک جسم درحال حرکت در این مسیر موجب بازتاب سیگنالهایی می شود. این سیگنالها لغو نمی شوند و جایی که پیشتر هیچ نویز رادیویی وجود نداشت اکنون انرژی رادیویی ساطع شده از شی درحال حرکت یا شخص قابل تشخیص است.

این اختراع توسط دینا کتبی استاد مهندسی برق و علوم رایانه ای در موسسه فناوری ماساچوست ( ام آی تی) و فادل ادیب دانشجوی وی صورت گرفته و ” وای وای” (Wi-Vi) نامگذاری شده است. این دو محقق در نظر دارند که فناوری خود را در همایش Sigcomm که در ماه آگوست ( مرداد ماه) در هنگ کنگ برگزار می شود به بحث بگذارند.

این فناوری می تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد. یک دستگاه تشخیص دستی که با دو ترانسمتر و یک گیرنده ساخته می شوند می تواند افرادی که در ویرانه ها زیر خاکها گرفتار شده را شناسایی کرده و تیم نجات به سادگی آنها را نجات دهند و یا این که پلیس از آن برای تشخیص این که آیا کسی در یک اتاق پنهان شده یا خیر استفاده کند. این فناوری از طریق ارسال امواج رادیویی وای- فای می ‏تواند اشیای پشت دیوارها را کشف و شناسایی کند.

 

[vc_message message_box_color=”blue” icon_fontawesome=”fa fa-link”]منبع: خبرگزاری مهر[/vc_message]

نواندیشان

انجمن نوانديشان ، یک انجمن علمی، غیردولتی و مستقل است که در حوزه های علمی و تخصصی مختلف، فعالیت خود را از شهریور 1388 شروع کرد. این انجمن در راستای نیل به کمک در بهبود وضعيت علمي و پژوهشي و تحقيقاتي کشور ایجاد شده است و به دنبال فراهم کردن بستر ارتباطی مناسب میان متخصصین ایرانی جهت آشنایی با همدیگر و گسترش همکاریها و راه هاي رسيدن از علم به عمل است.

برای ارتباط ساده‌تر و سریع‌تر اپلیکیشن نواندیشان را دانلود کنید. دانلود اپلیکیشن

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دارای سوال فنی درباره محصول خریداری شده هستید، لطفاً از بخش حساب کاربری، تیکت ارسال کنید.
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
کارایی بهتر در اندروید نواندیشان
0