خانه La Vall de Laguar

خانه La Vall de Laguar

خانه La Vall de Laguar

خانه La Vall de Laguar

خانه ساده در روستایی نشسته بر کوهی مشرف به دریای مدیترانه در سایتی پر از درختان گیلاس و چشم انداز زیاد در La Vall de Laguar – اسپانیا – واقع و توسط معماران Enproyecto طراحی شده است . مقررات نقشه کشی تنها اجازه یک ساختمان کوچک برای ذخیره سازی ابزار کشاورزی حداکثر ۲۵ مترمربع و یک مخزن آب تعبیه شده در زمین با مساحت ۵۰ مترمربع را میداد . فضای اصلی این ساختار ، اتاق نشیمن و آشپزخانه و بر بالای آن با استفاده از ارتفاع مجاز ، یک اتاق خواب می باشد . برای ساده کردن توضیع چنین فضای کوچکی ، یکی از دیوارها ضخیم تر می شود تا فضای ذخیره سازی ، کابینت و شومینه را در خود جای دهد.

عنوان مطلب: خانه La Vall de Laguar

مشاهده کامل مطلب: لینک به تالار گفتگو

منبع: نواندیشان

 

اشتراک گذاری این نوشته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *