جوجوباjojoba

این گیاه میتواند با محافظت از پوست در مقابل باکتریهای مضر، منجر به درمان جوش غرور صورت شود… گیاه جوجوبا از گیاهان بومی جنوب غربی آمریکای شمالی بوده و مقاومت گیاه به شرایط اقلیمی گرم و خشک و شوری همراه با تنوع موارد مصرف از ویژگیهای منحصر به فرد این گیاه روغنی است. به گزارش ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران تا کنون بیش از 300 مورد مصرف برای آن شناخته شده و حدود 90% از تولید جهانی جوجوبا به مصارف آرایشی و بهداشتی میرسد. دانه جوجوبا حاوی 60 درصد روغن و 26 تا 33 درصد پروتئین است. ترکیبات شیمیایی این روغن به روغن نهنگ بسیار شباهت دارد. روغن جوجوبا روغن غلیظ و زرد رنگی است که ترکیبات آن شامل اسیدهای چرب غیر اشباع، الکل، ویتامینهای B, E کمپلکس و مواد معدنی مهمی مانند (سیلیکن، کوردومیوم، مس و روی) و حاوی مقادیر زیادی ید است. روغن جوجوبا بی طعم، بی مزه، با رنگ طلایی، خاصیت فساد ناپذیری، مایع در دمای اتاق و فاقد تری گلیسیرید بوده، همچنین به دلیل میل ترکیبی زیاد با پوست و فقدان هر گونه عارضه، به عنوان مسکن، نرم کننده و حالت دهنده مورد استفاده قرار میگیرد.

 

ادامه مطلب…

 


درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *