از دوستان عزیز تقاضا دارم هر مشکلی که در رابطه با کامپیوتر دارن چه نرم افزار چه سخت افزار اینجا مطرح کنن.

از دوستان عزیز تقاضا دارم هر مشکلی که در رابطه با کامپیوتر دارن چه نرم افزار چه سخت افزار اینجا مطرح کنن.
يکي پرسيد از سقراط کز مردن چه خواندستي - بگفت اي بيخبر، مرگ از چه نامي زندگاني را
(پروین اعتصامی)
14 تشکر Aartemis, afa, Artiiist, eder, hamid_shahrsaz, keyvan64, M.M.M, mehran rezaeian, mehran_setup, peyman2133, RezaMTJAME, setare.blue, Turtoise, بهاررادصادقی نیا

سلام ببخشید نمیدونستم باید کجا سوالمو مطرح کنم
من میخوام یه لپ تاب بخرم با این خصوصیت که شارژش اذیت نکنه سبک باشه و کارهای گرافیکی رو هم بشه باهاش انجام داد به علاوه اینکه مودم هم داشته باشه بقیه خصوصیاتش اصلا مهم نیست .البته قیمتشم مناسب باشه کمتر از 600-1/500 .میخواستم ببینم نظر شما چیه.ممنون
2 تشکر mehran rezaeian, mona_serendipity

دوست عزیز در مورد شارژ باید بگم که همه ی نوت بوک ها بعد از اینکه یه مدت کار کنن دیگه مثل اولش شارژ نگه نمی دارن و باز هم مجبور به استفاده از برق هستید ( البته در مدل های مختلف این میزان متفاوته) و اما در مورد کارهای گرافیکی که فرمودین، موقع خرید به 2 چیز توجه داشته باشید، یکی اینکه سرعت CPU چقدره و دوم کارت گرافیک و سوم بهتره که از CPU AMDبرای کار گرافیکی استفاده کنید.
مودم هم که دیگه الان همه ی نوت بوک ها دارن. فقط 3 فاکتور بالا رو دقت کنید.
در مورد مارکش هم باز بستگی به نوع کار شما داره، ولی با این حدود قیمیتی که گفتید، مارک های زیر رو بهتون پیشنهاد می کنم: vio,hp که هر کدوم این مارک ها باز خصوصیات خاص خودش رو داره و نمیشه بطور کلی گفت کدوم بهتره.
بهترین کار اینه که با توجه به کاتالوگ های موجود و نیاز شخصیتون انتخاب کنید.
يکي پرسيد از سقراط کز مردن چه خواندستي - بگفت اي بيخبر، مرگ از چه نامي زندگاني را
(پروین اعتصامی)
6 تشکر Abo0ozar, M.M.M, mehran rezaeian, Mohammad.A, zahra.k, بهاررادصادقی نیا
من دنبال نرم افزاری برای باز کردن فایل های با پسوند ps هستم - کسی سراغ داره ؟
فایلی با پسوند ps:
[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]
من شکست نخورده ام ، من کاشف 999 راه هستم که هیچ کدام به هدف نرسیده اند . " توماس ادیسون "
2 تشکر Abo0ozar, mehran rezaeian

با برنامه acrobat distiller که معمولا همراه acrobat pro نصب میشه میتونین این فایلو به pdf تبدیل کنین برای نمونه این فایلی که شما دادینو تبدیل کردم میذارم ببینید:
ویرایش توسط M.Aref : 28-11-2009 در ساعت 18:22
تمامی فایلهایی که پسورد آنها ذکر نشده:
4 تشکر khargoosh, mehran rezaeian, Mohammad.A, mona_serendipity

سلام من نسخه 9.2 نرم افزار جی ای اس رو کامپیوترم نصب بود حالا میخوام 9.3 رو نصب کنم ولی پیغام میده باید اول 9.2 رو پاک کنی. منم همین کارو کردم ولی مشکلش حل نشد بازم همون پیغامو میده حتی با smarty uninstaller هم یه بار دیگه به طور کامل حذفش کردم اما مشکلش برطرف نمیشه .ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنن. مرسی
انسانهای بزرگ درموردعقایدسخن میگویند
انسان های متوسط در باره وقایع سخن می گویند
انسان های کوچک پشت سر دیگران سخن می گویند
3 تشکر Abo0ozar, mehran rezaeian, Mohammad.A

تو رو خدا یکی ججواب منو بده
1 تشکر mehran rezaeian

دوست عزیز احتمالا توی رجیستری ها مونده. یه بار دیگه با Revo uninstaller پاک کنید (روی Advance mode امتحان کنید ) اگر باز هم همین مشکل رو داشت تا وقتیکه ویندوزتون رو عوض نکنید بطورکامل پاک نمیشه ( دستی هم می تونید از رجیستری ها پاک کنید ولی بهتون پیشنهاد نمی کنم چون ممکنه اشتباهی رجیستری های ویندوز رو پاک کنید)
(پروین اعتصامی)
4 تشکر Abo0ozar, mehran rezaeian, Mohammad.A, zahra.k

مونا جونویندوزو یه بار دیگه نصب کردم ولی قبلیه پرید. سی دی ویندوزو که میذاری یه قسمتی داره به اسم repair گفتم شاید درست بشه دوباره ویندوز قبلی رو از این روش نصب کردم تا مرحله آخرشم انجام شد ولی بعدش دیگه خود به خود ریست میشه. میخواستم ببینم میشه ویندوز قبلیو برگردوند البته طوری که این دفه این یکی نپره.
ببخشید اگه سوالاتم خیلی ابتداییه
3 تشکر Abo0ozar, mehran rezaeian, Mohammad.A

(پروین اعتصامی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks