+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 219 123451121314151101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 2187

موضوع: سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را اینجا مطرح کنید

کاربر فعال

مهندسی کامپیوتر
    تشکرها
    2,218
    3,783 تشکر در 1,488 پست
    امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز

سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را اینجا مطرح کنید

از دوستان عزیز تقاضا دارم هر مشکلی که در رابطه با کامپیوتر دارن چه نرم افزار چه سخت افزار اینجا مطرح کنن.
    يکي پرسيد از سقراط کز مردن چه خواندستي - بگفت اي بيخبر، مرگ از چه نامي زندگاني را
    (پروین اعتصامی)

2. # ADS
    Circuit advertisement

کاربر انجمن

مهندسی شهرسازی
    تشکرها
    2,256
    1,100 تشکر در 310 پست

سلام ببخشید نمیدونستم باید کجا سوالمو مطرح کنم
    من میخوام یه لپ تاب بخرم با این خصوصیت که شارژش اذیت نکنه سبک باشه و کارهای گرافیکی رو هم بشه باهاش انجام داد به علاوه اینکه مودم هم داشته باشه بقیه خصوصیاتش اصلا مهم نیست .البته قیمتشم مناسب باشه کمتر از 600-1/500 .میخواستم ببینم نظر شما چیه.ممنون

کاربر فعال

مهندسی کامپیوتر
    تشکرها
    2,218
    3,783 تشکر در 1,488 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.k نمایش پست ها
    سلام ببخشید نمیدونستم باید کجا سوالمو مطرح کنم
    من میخوام یه لپ تاب بخرم با این خصوصیت که شارژش اذیت نکنه سبک باشه و کارهای گرافیکی رو هم بشه باهاش انجام داد به علاوه اینکه مودم هم داشته باشه بقیه خصوصیاتش اصلا مهم نیست .البته قیمتشم مناسب باشه کمتر از 600-1/500 .میخواستم ببینم نظر شما چیه.ممنون
    دوست عزیز در مورد شارژ باید بگم که همه ی نوت بوک ها بعد از اینکه یه مدت کار کنن دیگه مثل اولش شارژ نگه نمی دارن و باز هم مجبور به استفاده از برق هستید ( البته در مدل های مختلف این میزان متفاوته) و اما در مورد کارهای گرافیکی که فرمودین، موقع خرید به 2 چیز توجه داشته باشید، یکی اینکه سرعت CPU چقدره و دوم کارت گرافیک و سوم بهتره که از CPU AMDبرای کار گرافیکی استفاده کنید.
    مودم هم که دیگه الان همه ی نوت بوک ها دارن. فقط 3 فاکتور بالا رو دقت کنید.
    در مورد مارکش هم باز بستگی به نوع کار شما داره، ولی با این حدود قیمیتی که گفتید، مارک های زیر رو بهتون پیشنهاد می کنم: vio,hp که هر کدوم این مارک ها باز خصوصیات خاص خودش رو داره و نمیشه بطور کلی گفت کدوم بهتره.
    بهترین کار اینه که با توجه به کاتالوگ های موجود و نیاز شخصیتون انتخاب کنید.
    يکي پرسيد از سقراط کز مردن چه خواندستي - بگفت اي بيخبر، مرگ از چه نامي زندگاني را
    (پروین اعتصامی)

عضو جدید

ریاضی
    تشکرها
    48
    145 تشکر در 49 پست
    امتیاز امتیاز امتیاز

سوال

من دنبال نرم افزاری برای باز کردن فایل های با پسوند ps هستم - کسی سراغ داره ؟

فایلی با پسوند ps:

[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]
    من شکست نخورده ام ، من کاشف 999 راه هستم که هیچ کدام به هدف نرسیده اند . " توماس ادیسون "

مهندسی برق
    امتیاز طلایی
    14
    تشکرها
    2,190
    5,405 تشکر در 965 پست
    امتیاز امتیاز امتیاز
    امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز

با برنامه acrobat distiller که معمولا همراه acrobat pro نصب میشه میتونین این فایلو به pdf تبدیل کنین برای نمونه این فایلی که شما دادینو تبدیل کردم میذارم ببینید:

ویرایش توسط M.Aref : 28-11-2009 در ساعت 18:22

تمامی فایلهایی که پسورد آنها ذکر نشده:

کاربر انجمن

مهندسی شهرسازی
    تشکرها
    2,256
    1,100 تشکر در 310 پست

سلام من نسخه 9.2 نرم افزار جی ای اس رو کامپیوترم نصب بود حالا میخوام 9.3 رو نصب کنم ولی پیغام میده باید اول 9.2 رو پاک کنی. منم همین کارو کردم ولی مشکلش حل نشد بازم همون پیغامو میده حتی با smarty uninstaller هم یه بار دیگه به طور کامل حذفش کردم اما مشکلش برطرف نمیشه .ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنن. مرسی
    انسانهای بزرگ درموردعقایدسخن میگویند
    انسان های متوسط در باره وقایع سخن می گویند
    انسان های کوچک پشت سر دیگران سخن می گویند

کاربر انجمن

مهندسی شهرسازی
    تشکرها
    2,256
    1,100 تشکر در 310 پست

تو رو خدا یکی ججواب منو بده
    1 تشکر mehran rezaeian

کاربر فعال

مهندسی کامپیوتر
    تشکرها
    2,218
    3,783 تشکر در 1,488 پست

سلام من نسخه 9.2 نرم افزار جی ای اس رو کامپیوترم نصب بود حالا میخوام 9.3 رو نصب کنم ولی پیغام میده باید اول 9.2 رو پاک کنی. منم همین کارو کردم ولی مشکلش حل نشد بازم همون پیغامو میده حتی با smarty uninstaller هم یه بار دیگه به طور کامل حذفش کردم اما مشکلش برطرف نمیشه .ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنن. مرسی
    دوست عزیز احتمالا توی رجیستری ها مونده. یه بار دیگه با Revo uninstaller پاک کنید (روی Advance mode امتحان کنید ) اگر باز هم همین مشکل رو داشت تا وقتیکه ویندوزتون رو عوض نکنید بطورکامل پاک نمیشه ( دستی هم می تونید از رجیستری ها پاک کنید ولی بهتون پیشنهاد نمی کنم چون ممکنه اشتباهی رجیستری های ویندوز رو پاک کنید)
    (پروین اعتصامی)

کاربر انجمن

مهندسی شهرسازی
    تشکرها
    2,256
    1,100 تشکر در 310 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mona_serendipity نمایش پست ها
    دوست عزیز احتمالا توی رجیستری ها مونده. یه بار دیگه با Revo uninstaller پاک کنید (روی Advance mode امتحان کنید ) اگر باز هم همین مشکل رو داشت تا وقتیکه ویندوزتون رو عوض نکنید بطورکامل پاک نمیشه ( دستی هم می تونید از رجیستری ها پاک کنید ولی بهتون پیشنهاد نمی کنم چون ممکنه اشتباهی رجیستری های ویندوز رو پاک کنید)
    مونا جون ویندوزو یه بار دیگه نصب کردم ولی قبلیه پرید. سی دی ویندوزو که میذاری یه قسمتی داره به اسم repair گفتم شاید درست بشه دوباره ویندوز قبلی رو از این روش نصب کردم تا مرحله آخرشم انجام شد ولی بعدش دیگه خود به خود ریست میشه. میخواستم ببینم میشه ویندوز قبلیو برگردوند البته طوری که این دفه این یکی نپره. ببخشید اگه سوالاتم خیلی ابتداییه

کاربر فعال

مهندسی کامپیوتر
    تشکرها
    2,218
    3,783 تشکر در 1,488 پست

مونا جون ویندوزو یه بار دیگه نصب کردم ولی قبلیه پرید. سی دی ویندوزو که میذاری یه قسمتی داره به اسم repair گفتم شاید درست بشه دوباره ویندوز قبلی رو از این روش نصب کردم تا مرحله آخرشم انجام شد ولی بعدش دیگه خود به خود ریست میشه. میخواستم ببینم میشه ویندوز قبلیو برگردوند البته طوری که این دفه این یکی نپره. ببخشید اگه سوالاتم خیلی ابتداییه
    این چه حرفیه.
    گلم وینروز قبلیت هنوز درست پاک نشده، چون همونطور که خودت گفتی فقط repair کردی. شما یه بار دیگه ویندوزت رو کامل نصب کن، فقط همون درایوی که ویندوز روش نصبه ( معمولا C ) پاک میشه.
    (پروین اعتصامی)

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 219 123451121314151101 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks