+ پاسخ به موضوع
صفحه 33 از 34 نخستنخست ... 31323293031323334 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 339

موضوع: کتابهای مهندسی مکانیک

کاربر ممتاز

مدیریت
    امتیاز طلایی
    33
    تشکرها
    20,696
    57,726 تشکر در 15,175 پست
    امتیاز امتیاز
    امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز

[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]

Halime Ö Paksoy - Thermal Energy Storage for Sustainable Energy Consumption: Fundamentals, Case Studies and Design
    Publisher: Sрringer | 2007-01-05 | ISBN: 1402052898, 140205288X | PDF | 459 pages | 9.76 MB

We all share a small planet. Our growing thirst for energy already threatens the future of our earth. Fossil fuels - energy resources of today - are not evenly distributed on the earth. 10% of the world's population exploits 90% of its resources. Today's energy systems rely heavily on fossil fuel resources which are diminishing ever faster.The world must prepare for a future without fossil fuels.Thermal energy storage provides us with a flexible heating and/or cooling tool to combat climate change through conserving energy and increasing energy while utilizing natural renewable energy resources.Thermal storage applications have been proven to be efficient and financially viable, yet they have not been exploited sufficiently.Çukurova University, Turkey in collaboration with Ljubljana University, Slovenia and the International Energy Agency Implementing Agreement on Energy Conservation Through Energy Storage (IEA ECES IA) has organized this NATO Advanced Study Institute on Thermal Energy Storage for Sustainable Energy Consumption - Fundamentals, Case Studies and Design (NATO ASI TESSEC), in Cesme, Izmir, Turkey on June 6-17, 2005.Eminent experts who have worked in a number of Annexes of IEA ECES IA were among the lecturers of this Advanced Study Institute. 24 lecturers from Canada, Germany, Japan, The Netherlands, Slovenia, Spain, Sweden, Turkey, and USA have all enthusiastically contributed to the scientific programme. In Çesme, Turkey, 65 students from 17 countries participated in this 2 week summer school.This book contains the manuscripts prepared based on the lectures included in the scientific programme of the NATO ASI TESSEC. You can also find the design example assignments from the computer workshops.

!

ببین چگونه زیر اب زار میزنیم...

میروم تا یاد بگیرم
    2 تشکر alimec, S.F

2. # ADS
    Circuit advertisement

کاربر ممتاز

مدیریت
    امتیاز طلایی
    33
    تشکرها
    20,696
    امتیاز امتیاز
    امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز

سیالات دوفازی ، تغییرات فازی ومدلسازی عددی

Amimul Ahsan, "Two Phase Flow, Phase Change and Numerical Modeling"
    InT.ch | 2011 | ISBN: 9533075848, 9789533075846 | 584 pages | PDF | 55 MB

The heat transfer and analysis on laser beam, evaporator coils, shell-and-tube condenser, two phase flow, nanofluids, complex fluids, and on phase change are significant issues in a design of wide range of industrial processes and devices. This book includes 25 advanced and revised contributions, and it covers mainly (1) numerical modeling of heat transfer, (2) two phase flow, (3) nanofluids, and (4) phase change. The first section introduces numerical modeling of heat transfer on particles in binary gas-solid fluidization bed, solidification phenomena, thermal approaches to laser damage, and temperature and velocity distribution. The second section covers density wave instability phenomena, gas and spray-water quenching, spray cooling, wettability effect, liquid film thickness, and thermosyphon loop. The third section includes nanofluids for heat transfer, nanofluids in minichannels, potential and engineering strategies on nanofluids, and heat transfer at nanoscale. The forth section presents time-dependent melting and deformation processes of phase change material (PCM), thermal energy storage tanks using PCM, phase change in deep CO2 injector, and thermal storage device of solar hot water system. The advanced idea and information described here will be fruitful for the readers to find a sustainable solution in an industrialized society.

Download

ویرایش توسط spow : 31-01-2012 در ساعت 10:56
    !

میروم تا یاد بگیرم
    2 تشکر alimec, S.F

کاربر تازه وارد

مهندسی فن آوری اطلاعات
    تشکرها
    0
    0 تشکر در 0 پست

سلام.دوستان اگه میشه حل مسایل تحلیل ارتعاشات meirovitch رو بذارید واقعا ممنون میشم.

کاربر انجمن

مهندسی مکانیک
    طراحی جامدات
    تشکرها
    267
    195 تشکر در 94 پست
    امتیاز امتیاز امتیاز

سلام
    از تمامی دوستانی که زحمت می کشن و کتاب رو می زارن برای دانلود عاجزانه تقاضا دارم که در کنار هر جایی که آپلود می کنید حتما توی MediaFire هم آپلود کنن...

اگه اون دسته از دوستانی که کتاب گذاشتن و الان از تو سرور پاک شده باز دوباره توی مدیافایر آپلود کنن ، ممنون میشم...
    البته این فقط برای اینه که این سایت یه منبع خوبی برای دانلود کتاب بشه. چونکه می دونید که gigapedia از کار افتاده.

من هم اونایی که دانلود کردم رو توی مدیافایر آپلود میکنم و می زارم تو پست های بعدی همون جا ، ولی خب یه همت عمومی می خواد.

ممنون از همتون.
    .:: [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] ::.

:: شامل محیط های
    Explicit Dynamics , FLUENT , Mechanical Workbench NonLinear , .... ::

4 تشکر alimec, J.A, S.F, spow

کاربر ممتاز

مدیریت
    امتیاز طلایی
    33
    تشکرها
    20,696
    امتیاز امتیاز

نقل قول نوشته اصلی توسط alitahoori نمایش پست ها
    سلام
    از تمامی دوستانی که زحمت می کشن و کتاب رو می زارن برای دانلود عاجزانه تقاضا دارم که در کنار هر جایی که آپلود می کنید حتما توی MediaFire هم آپلود کنن...

اگه اون دسته از دوستانی که کتاب گذاشتن و الان از تو سرور پاک شده باز دوباره توی مدیافایر آپلود کنن ، ممنون میشم...
    البته این فقط برای اینه که این سایت یه منبع خوبی برای دانلود کتاب بشه. چونکه می دونید که gigapedia از کار افتاده.

من هم اونایی که دانلود کردم رو توی مدیافایر آپلود میکنم و می زارم تو پست های بعدی همون جا ، ولی خب یه همت عمومی می خواد.

ممنون از همتون.
    سلام علی جان
    واقعا از دیدن اینکه دامنه Library.nu به ملکوت اعلی پیوست ناراحت شدم
    سایت فوق العاده ای بود
    البته انگار یه اپیدمی جهانی هست
    چون مگااپلود هم محکوم شد تو دادگاه واکثر فایلاش رو پاک کرد از رو سروراش
    به هرحال من سی چهل گیگ کتاب دارم نمیشه که همشو اپ کنم دوستان اگر کتابی رو لازم دارن بگن داشته باشم براشون اپ میکنم ولی مدیافایر مشکلش اینه که بیشتر از 200 مگ بهت فضا نمیده ومجبوری با سایر سرورا بسازی
    بیشتر پیکوفایل و4shared
    شاد باشید
    !

میروم تا یاد بگیرم
    3 تشکر alimec, alitahoori, J.A

مهندسی مکانیک
    حرارت و سیالات
    امتیاز طلایی
    10
    تشکرها
    5,537
    12,028 تشکر در 3,577 پست
    امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز
    امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز

سلام

ممنون از همتون.
    من توی پی ام هم بهتون گفتم،اولا که سایت آپلود باز 10گیگ فضا میده،که من 1گیگش رو تا حالا برای سایت بابت کتابها و چزوات مصرف کردم
    لینک مستقیم میده و همه راضی هستند
    نمیدونم حالا مشکل شما چیه
    مدیافایر هم مجدودیت حجمی داره و هم سرعت آپلودش برای من فوق العاده کند هست و اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام
    3 تشکر alitahoori, J.A, spow

کاربر انجمن

مهندسی مکانیک
    طراحی جامدات
    تشکرها
    267
    195 تشکر در 94 پست
    امتیاز امتیاز امتیاز

نقل قول نوشته اصلی توسط spow نمایش پست ها
    سلام علی جان
    واقعا از دیدن اینکه دامنه Library.nu به ملکوت اعلی پیوست ناراحت شدم
    سایت فوق العاده ای بود
    البته انگار یه اپیدمی جهانی هست
    چون مگااپلود هم محکوم شد تو دادگاه واکثر فایلاش رو پاک کرد از رو سروراش
    به هرحال من سی چهل گیگ کتاب دارم نمیشه که همشو اپ کنم دوستان اگر کتابی رو لازم دارن بگن داشته باشم براشون اپ میکنم ولی مدیافایر مشکلش اینه که بیشتر از 200 مگ بهت فضا نمیده ومجبوری با سایر سرورا بسازی
    بیشتر پیکوفایل و4shared
    شاد باشید
    سلام
    آره.. واقعا متاسفم بابت تعطیلیشون... تصمیم کنگره آمریکا هستش و ربطی به کشور خاصی نداره.
    اگه فایل های قدیمی رو که آپ کردی رو یه نگاه بندازی واقعا کار بزرگی کردی... آخه بعضی اوقات لینکشون از کار افتاده یا حذف شده یا ...
    چون وقتی تو گوگل سرچ بشه و کاربر بیاد تو انجمن بهتره که اون کتاب های قدیمی رو هم یه آپدیتش بکنی..

نقل قول نوشته اصلی توسط HaMiD.CFD نمایش پست ها
    من توی پی ام هم بهتون گفتم،اولا که سایت آپلود باز 10گیگ فضا میده،که من 1گیگش رو تا حالا برای سایت بابت کتابها و چزوات مصرف کردم
    لینک مستقیم میده و همه راضی هستند
    نمیدونم حالا مشکل شما چیه
    مدیافایر هم مجدودیت حجمی داره و هم سرعت آپلودش برای من فوق العاده کند هست و اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام
    حمید جان نمی گم سایت بدی هستش... ولی اکثر اوقات سرور هاشون مشکل داره و ارور های الکی میده...
    ولی این مشکلی که گفتی داره مدیافایر ، در جقیقت مشکل نیست!! برای امنیت خودش این کار رو کرده.
    وفتی یه IP در طول روز تعداد زیادی فایل دانلود می کنه ، مدیا فایر فکر می کنه که شما اسپم هستید....!!!(البته دور از جون!) به خاطر همین هم اجازه دانلود نمیده.
    در غیر از این صورت تو هیچ زمانی نبوده که اروری غیر از این بده ولی ما شالله آپلودباز بعضی اوقات خیلی اذیت می کنه..
    در مورد فضای کاری هم درست میگی.. آپلود باز بیشتر در اختیار میذاره ، و این شاید مزیت باشه...
    ولی اگه فایل بیشتر از 200 تا هم بود می تونی اونو با راست کلیک کردن و استفاده از Winrar به چند تا فایل 200 مگی یا هر چه قدر که دوست داری تبدیل کنی...
    .:: [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] ::.

:: شامل محیط های
    Explicit Dynamics , FLUENT , Mechanical Workbench NonLinear , .... ::

2 تشکر HaMiD.CFD, spow

کاربر ممتاز

مدیریت
    امتیاز طلایی
    33
    تشکرها
    20,696
    امتیاز امتیاز

موتورهای دیزل وتوربین های گاز هرکدام بسته به کاربرد خود مولد نیرو وعامل حرکت کشتی ها وزیردریایی ها میباشند که بررسی عملکرد واشنایی با فرایند واصول بهره برداری ونیز فرایند تعمیر ونگهداری انها دراین زمینه برای کسانی که درین صنایع با موتورها وتوربین ها درگیرند اجتناب ناپذیر میباشد.کتاب توربین گاز وموتوردیزل تجهیزات دریایی نوشته وودیارد از معتبرترین رفرنس ها برای استفاده مهندسین کشتی ومتخصصین علوم دریایی میباشد[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]
    دراین پست میتوانید کتاب وودیارد را دانلود فرمایید.

Doug Woodyard, "Pounder's [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] Diesel Engines and Gas Turbines"
    Publisher: Butterworth-Heinemann [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] 2004 | ISBN 0750658460 | PDF | 916 pages | 12.8 MB

The eighth edition of this text enables readers to access the information they require by providing high-quality, clearly labeled illustrations and figures. This new edition keeps with the engineering tradition of its predecessors while offering brand new chapters that focus on monitoring control systems and governor systems, gas turbines and safety aspects of engine operation and is designed to reflect maritime [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] certificate of competency exams. Each new edition has noted the changes in engine design and the infleuence of new technology and economic needs on the marine diesel engine.
    ویرایش هشتم توربین گازوموتور دیزل تجهیزات دریایی وودیارد را ازلینک زیر دریافت نمایید[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]

!

میروم تا یاد بگیرم
    1 تشکر J.A

مهندسی مکانیک
    حرارت و سیالات
    امتیاز طلایی
    10
    تشکرها
    5,537
    12,028 تشکر در 3,577 پست
    امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز
    امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز امتیاز

سلام
    آره.. واقعا متاسفم بابت تعطیلیشون... تصمیم کنگره آمریکا هستش و ربطی به کشور خاصی نداره.
    اگه فایل های قدیمی رو که آپ کردی رو یه نگاه بندازی واقعا کار بزرگی کردی... آخه بعضی اوقات لینکشون از کار افتاده یا حذف شده یا ...
    چون وقتی تو گوگل سرچ بشه و کاربر بیاد تو انجمن بهتره که اون کتاب های قدیمی رو هم یه آپدیتش بکنی..

حمید جان نمی گم سایت بدی هستش... ولی اکثر اوقات سرور هاشون مشکل داره و ارور های الکی میده...
    ولی این مشکلی که گفتی داره مدیافایر ، در جقیقت مشکل نیست!! برای امنیت خودش این کار رو کرده.
    وفتی یه IP در طول روز تعداد زیادی فایل دانلود می کنه ، مدیا فایر فکر می کنه که شما اسپم هستید....!!!(البته دور از جون!) به خاطر همین هم اجازه دانلود نمیده.
    در غیر از این صورت تو هیچ زمانی نبوده که اروری غیر از این بده ولی ما شالله آپلودباز بعضی اوقات خیلی اذیت می کنه..
    در مورد فضای کاری هم درست میگی.. آپلود باز بیشتر در اختیار میذاره ، و این شاید مزیت باشه...
    ولی اگه فایل بیشتر از 200 تا هم بود می تونی اونو با راست کلیک کردن و استفاده از Winrar به چند تا فایل 200 مگی یا هر چه قدر که دوست داری تبدیل کنی...
    پارت بندی یه دردسر هست و با این شرایط داغون اینترنت نمیشه اینکارو کرد و زحمت زیادی داره و احتمال دانلودش توسط یوزرها صفر هست...[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] که یک بار هم دانلود نشد...

من یه نکته رو بگم،اونم اینکه:
    کپی رایت در مورد کتاب در تمام آپلود سنترها از جمله آپلود باز انجام میشده و هم اکنون هم داره میشه
    لذا توضیه میکنم کتابی رو که آپلود میکنم و میگذارم و در همون لحظه دریافت کنید
    چون ممکن در عرض 24 ساعت فایل خود به خود پاک بشه و دست من هم نیست و اونموقع من شرمنده میشم
    نقل قول نوشته اصلی توسط spow نمایش پست ها
    موتورهای دیزل وتوربین های گاز هرکدام بسته به کاربرد خود مولد نیرو وعامل حرکت کشتی ها وزیردریایی ها میباشند که بررسی عملکرد واشنایی با فرایند واصول بهره برداری ونیز فرایند تعمیر ونگهداری انها دراین زمینه برای کسانی که درین صنایع با موتورها وتوربین ها درگیرند اجتناب ناپذیر میباشد.کتاب توربین گاز وموتوردیزل تجهیزات دریایی نوشته وودیارد از معتبرترین رفرنس ها برای استفاده مهندسین کشتی ومتخصصین علوم دریایی میباشد[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]
    دراین پست میتوانید کتاب وودیارد را دانلود فرمایید.

Doug Woodyard, "Pounder's [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] Diesel Engines and Gas Turbines"
    Publisher: Butterworth-Heinemann [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] 2004 | ISBN 0750658460 | PDF | 916 pages | 12.8 MB

The eighth edition of this text enables readers to access the information they require by providing high-quality, clearly labeled illustrations and figures. This new edition keeps with the engineering tradition of its predecessors while offering brand new chapters that focus on monitoring control systems and governor systems, gas turbines and safety aspects of engine operation and is designed to reflect maritime [فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] certificate of competency exams. Each new edition has noted the changes in engine design and the infleuence of new technology and economic needs on the marine diesel engine.
    ویرایش هشتم توربین گازوموتور دیزل تجهیزات دریایی وودیارد را ازلینک زیر دریافت نمایید[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]

مثلا: الان این کتاب دیگه اجازه دانلود نمیده وپاک شده
    2 تشکر J.A, spow

کاربر ممتاز

مدیریت
    امتیاز طلایی
    33
    تشکرها
    20,696
    امتیاز امتیاز

نقل قول نوشته اصلی توسط HaMiD.CFD نمایش پست ها
    پارت بندی یه دردسر هست و با این شرایط داغون اینترنت نمیشه اینکارو کرد و زحمت زیادی داره و احتمال دانلودش توسط یوزرها صفر هست...[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید] که یک بار هم دانلود نشد...

من یه نکته رو بگم،اونم اینکه:
    کپی رایت در مورد کتاب در تمام آپلود سنترها از جمله آپلود باز انجام میشده و هم اکنون هم داره میشه
    لذا توضیه میکنم کتابی رو که آپلود میکنم و میگذارم و در همون لحظه دریافت کنید
    چون ممکن در عرض 24 ساعت فایل خود به خود پاک بشه و دست من هم نیست و اونموقع من شرمنده میشم

مثلا: الان این کتاب دیگه اجازه دانلود نمیده وپاک شده
    حمیدجان کتاب فیلـتره وگرنه دانلود میشه
    !

میروم تا یاد بگیرم
    1 تشکر HaMiD.CFD

+ پاسخ به موضوع

LinkBacks (?)

1. 2 هفته پیش, 01:07
  2. 13-03-2012, 20:09
  3. 05-03-2012, 13:59
  4. 05-03-2012, 13:58
  5. 05-03-2012, 13:43
  6. 03-03-2012, 16:21
  7. 01-03-2012, 08:53
  8. 28-02-2012, 17:40
  9. 20-02-2012, 14:44
  10. 12-02-2012, 15:46
  11. 11-02-2012, 19:13
  12. 06-02-2012, 09:12
  13. 31-01-2012, 10:40
  14. 28-01-2012, 23:17
  15. 24-01-2012, 20:19
  16. 17-01-2012, 15:26
  17. 13-01-2012, 14:20
  18. 09-01-2012, 18:21

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

نمایش برچسب‌ها

Bookmarks