سارا چرا فکر میکنی تا یه دختر پسر میشینن با هم حرف میزنن همو برای چیز خاصی انتخاب کردن...................نه ما دوستیم .........فقط همین من با ایشون تو اداره همو میبینیم یه وقتایی..........میشینیم صحبت میکنیم...........بابا نصف مردم کره زمین زنن...........من با یکیشون ازدواج کردم.............به صرف این کار نمیتونم پشت به نصف جمعیت زمین کنم..........دوستیم مثل دوتا همکلاسی.............دوتا همکار.............بالاخره باید فرهنگش از یه جایی شروع شه
اره از قلیون کشیدنت معلومه
پروانه سوخت شمع فرو مرد شب گذشت
ای وای من که قصه دل ناتمام ماند.
وســـــــيع باش ، و تنهـــــــا ، و ســــر به زيــــــر ، و ســـخت
![]()
I don't know why
I don't know how
but i know something is starting right now
there is no point being worried about other people,their opinions mean nothing.the only thing that matters in life is your own opinion about yourself,your own respect for yourself
فرق است بین فکر درست و کار درست
من با خانمم صادقم
چون ظزفیتشو داره.....................اون حتی از خیلی چیزایی که مردای دیگه مخفی میکنن اطلاع داره...................یه دوستی داشتم یه زمینی خریده بود...........سندشو اورد گذاشت خونه من.............دوسال سندش پیش من بود برای اینکه خانمش نبینه............همیشه میگفتم چرا این کارو میکنه...................تا اینکه یه بار زنشو دیدم تو یه مهمونی ..............واقعا بهش حق میدم که اینکارو کرده..............منم شوهر اون زن بودم همین کارو میکردم..................بگذریم بحثی ندارم.............ولی عین روز برام روشنه که همتون بین یه دون ژوان و یه ادم صادق همون دون ژوان رو انتخاب میکنین
[QUOTE=هوتن;194333]من با خانمم صادقم
چون ظزفیتشو داره.....................اون حتی از خیلی چیزایی که مردای دیگه مخفی میکنن اطلاع داره...................یه دوستی داشتم یه زمینی خریده بود...........سندشو اورد گذاشت خونه من.............دوسال سندش پیش من بود برای اینکه خانمش نبینه............همیشه میگفتم چرا این کارو میکنه...................تا اینکه یه بار زنشو دیدم تو یه مهمونی ..............واقعا بهش حق میدم که اینکارو کرده..............منم شوهر اون زن بودم همین کارو میکردم..................بگذریم بحثی ندارم.............ولی عین روز برام روشنه که همتون بین یه دون ژوان و یه ادم صادق همون دون ژوان رو انتخاب میکنین[/QUOTE
![]()
![]()
I don't know why
I don't know how
there is no point being worried about other people,their opinions mean nothing.the only thing that matters in life is your own opinion about yourself,your own respect for yourself
![]()
I don't know why
I don't know how
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks