تبلیغات
تبلیغات
کیمیافکر بزرگ سه گام
ترجمه مقالات تخصصی تبلیغات

برخی از محصولات فروشگاه نواندیشان
پکیج آموزشی الکترونیک - مخابرات بسته آموزشی قدرت - کنترل مجموعه کامل Solidworks
نقشه gis منطقه 1 تهران نقشه کد کامل تهران به صورت قطعه بندی شده نقشه gis منطقه 5 تهران
نقشه gis منطقه 2 تهران نقشه GIS کل تهران نقشه gis منطقه 6 تهران
نقشه gis منطقه 3 تهران نقشه gis منطقه 11 تهران نقشه gis منطقه 12 تهران

درخواست و دانلود مقالات علمي رايگان | انجام پروژه های معماری | مسابقات تالارها | ترجمه مقالات تخصصی با قیمت دانشجویی
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: هندوانه ابوجهل

  1. #1

    تاریخ عضویت
    02-11-2010
    نوشته ها
    1,282
    مهندسی کشاورزی
    کارشناس ارشد زراعت
    امتياز طلايي
    11
    سپاس
    0
    22 سپاس در 22 پست
    امتياز:6326Array

    New هندوانه ابوجهل - Bitter cucumber

    هندوانه ابوجهل

    نام علمی:Citrullus colocynthis
    نام انگلیسی: Bitter cucumber

    نام فارسی: هندوانه ابوجهل


    مقدمه:

    هندوانه ابوجهل بوته ای شبیه هندوانه معمولی از تیره کدوست . این گونه گیاه داروییی و تلخ مزه که نام فارسی آن هندوانه تلخ است . بوته ای گسترده یا خوابیده در روی سطح زمین است. و بوسیله ی بذر زیاد می شود . این گیاه همه جا دیده می شود اما در زمین های بیابانی بیشتر به چشم می خورد این گیاه در برابر دمای بیشتر از 40 درجه سانتیگراد و حتی دمای زیر صفر مقاوم است بوتۀ به هم پیچیده و هرز روئیده شدۀ هندوانۀ ابوجهل دارای برگهای تقریباٌ خاکستری است این برگها دارای حاشیه شکاف دار هستند و بخش ها یا لبه های شکاف خورده به گردی متمایل است گلهای کوچک زرد مایل به سبز این گیاه زنگوله ای شکل است میوۀ هنوانه ابوجهل شبیه هندوانه ، گرد و کوچک به قطر 3 تا 8 سانتیمتر به رنگ زرد مایل به سبز و صاف و سمی است . هندوانه ابوجهل در برابر خشکی مقاوم و به بارش اندکی نیاز دارد . این گونه می تواند درتثبیت ماسه های روان زمینهای بیابانی کشور مفید واقع شود گونۀ دیگر این جنس هندوانه معمولی است
    میوۀ هندوانه تلخ محتوی تعدادی دانه قهوه ای رنگ است که مسهل هستند و مصرف زیاد آن مسمومیت ایجاد می کند در بعضی نواحی کشور از میوۀ آن ترشی تهیه می شود .


    خصوصیات بوتانیکی:

    گیاهی علفی ، چند ساله دارای ساقه ای خوابیده یا بالا رونده و پوشیده از تاراست و در مناطق مختلف کویری و بایر پراکندگی دارد. برگهای آن متناوب منقسمبه لوله های دانه دار، پوشیده از تار و دارای ظاهری به رنگ مایل به سفید در سطح تحتانی پهنک است از کناره های برگهای آن پیچک هایی خارج می شود که موجب اتصال گیاه به تکیه گاه می شود .گلهای آن دارای وضع منفرد و بر دو نوع نر و ماده بر روی یک پایه است . گل نر دارای جامی به رنگ زرد نارنجی و متصل از راه قاعده به کاسه گل است . پنج پرچم دارد و آرایش آن بدین نحو است که میله 4 پرچم آن دو به دو به یکدیگر چسبیده اند و فقط یک میله پرچم آزاد دارد. گلهای ماده آن شباهت کامل به گلهای نر دارد و فقط به جای پرچم ، مادگی با تخمکهای متعدد در آن دیده می شود میوه اش کروی به رنگ زرد به بزرگی یک نانج کوچک ، پوشیده از یک پوست نسبتاً نازک ولی سخت و دارای میان بر سفید رنگ و اسفنجی است . پراکنش جغرافیایی: در لرستان ، خوزستان، فارس، کرمان، نصرت آباد ، لار، بندر عباس ، بلوچستان، چابهار، خراسان ، یزد، کویر لوت گسترش می یابد. نیازهای اکولوژیکی: در مناطق کویری ، خاکهای قلیایی وشور به خوبی رشد کرده و مقاومت زیادی به تنش آب و شوری دارد.زمین آفتابگیر و دارای کود زیاد نیاز دارد . آبیاری مرتب زمین زراعی الزامی است.



    ترکیبات شیمیایی:

    مهمترین ترکیب شیمیایی این گیاه اصطلاحاً کاپا ری روتین نامیده می شود در ضمن در ریشه و جوانه ی مولد گل گیاه پکتین ، ساپونینو نوعی اسانس و یک مادۀ رزینی وجود دارد. مصارف دارویی: میوه گیاه دارای خاصیت مسهل قوی است در موارد ضعف اعمال روده ، فلجی ناحیه امعاء و احشاء ، در درمان یبوست ، بیماریهای روماتیسمی ، عفونتهای پوستی ، گلو درد، آب آوردن انساج و بیماریهای کبدی بکار می رود . در درمان دیابت ، کنترل صرع و تقویت سیستم ایمنی نقش دارد . موجب افزایش فشار و قند خون و بروز سکته نیز می شود. اثر تحریکی عصاره دانه هندوانه ابجهل بر سیستم ایمنی بدن بیشتر از عصاره بخش گوشتی (پالپ) آن بوده و لیکن درجه سمی بودن عصارۀ دانه بیشتر است. در طب سنتی ایران نیز این گیاه در درمان ادم ، عفونتهای باکتریال ، سرطان دیابت ، و سقط جنین بکار برده شده است



    تکنیکهای زراعی(کاشت ، تکثیر):
    کاشت:قسمت مورد استفادۀ گیاه میوه ی آن است که میوۀ رسیده ی گیاه را در فاصله ماههای تیر و مرداد می چینند و پس از خشک کردن به کمک کاردهای نوک تیز پوست آنرا جدا می سازند و یا آنکه قبل از خشک کردن میوه این عمل را انجام می دهند درون میوه ها دانه های بسیاری به تعداد 200 تا 300 به طول 4 تا 8 میلیمتر و به عرض 4 تا 5 میلیمتر جای دارد. میوه خشک شده فاقد بو ولی طعم بسیار تلخ و لعابی است.

    تکثیر :
    بوسیله دانه انجام می شود








    ؛؛کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست؛؛


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2

    تاریخ عضویت
    02-11-2010
    نوشته ها
    1,282
    مهندسی کشاورزی
    کارشناس ارشد زراعت
    امتياز طلايي
    11
    سپاس
    0
    22 سپاس در 22 پست
    امتياز:6326Array

    پیش فرض










    ؛؛کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست؛؛


  4. #3

    تاریخ عضویت
    02-11-2010
    نوشته ها
    1,282
    مهندسی کشاورزی
    کارشناس ارشد زراعت
    امتياز طلايي
    11
    سپاس
    0
    22 سپاس در 22 پست
    امتياز:6326Array

    پیش فرض


    ؛؛کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست؛؛


  5. #4

    تاریخ عضویت
    29-06-2010
    نوشته ها
    7,230
    مهندسی کامپیوتر
    نرم افزار
    امتياز طلايي
    36
    سپاس
    0
    89 سپاس در 58 پست
    امتياز:24854Array


    پیش فرض

    جل الخالق ...
    حافظ هنوز اصرار دارد / خبر خوشی در راه است
    .
    مهم :[لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]| موضوع مهم: [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ] | موضوع مهم :[لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ] | [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]

    .
    .

  6. #5
    کاربر انجمن

    تاریخ عضویت
    12-10-2011
    نوشته ها
    975
    مهندسی کشاورزی
    IPM مدیریت تلفیقی آفات
    سپاس
    1,081
    1,318 سپاس در 301 پست
    امتياز:5114Array

    پیش فرض

    ممنون عزیزم از مطلبت
    این املای درستشه Citrullus colocynthis
    [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ][لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]
    [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]


    [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]


  7. #6

    تاریخ عضویت
    02-11-2010
    نوشته ها
    1,282
    مهندسی کشاورزی
    کارشناس ارشد زراعت
    امتياز طلايي
    11
    سپاس
    0
    22 سپاس در 22 پست
    امتياز:6326Array

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط f.mars نمایش پست ها
    ممنون عزیزم از مطلبت
    این املای درستشه Citrullus colocynthis
    اصلاح شد

    ؛؛کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست؛؛


  8. #7

    تاریخ عضویت
    09-01-2011
    نوشته ها
    1,290
    مهندسی مکانیک
    امتياز طلايي
    6
    سپاس
    690
    300 سپاس در 136 پست
    امتياز:6169Array

    پیش فرض

    فکر کنم یه بار یکیشو خوردم
    تو ترشی هم میندازن-درسته
    طعمش مابین هندوانه کال و خیار بود - داخلشم مثل خیار بود
    خودرو بود - دسترسی هم سخت - اون جایی که روییده بود رو سینه کش کوه بود
    ولی هسته تیره نداشت !

    [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]

    [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]


    ... مادامی که تلخی زندگی دیگران راشیرین می کنی ، بدان که زندگی می کنی ...




  9. #8

    تاریخ عضویت
    02-11-2010
    نوشته ها
    1,282
    مهندسی کشاورزی
    کارشناس ارشد زراعت
    امتياز طلايي
    11
    سپاس
    0
    22 سپاس در 22 پست
    امتياز:6326Array

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط j.alishah نمایش پست ها
    فکر کنم یه بار یکیشو خوردم
    تو ترشی هم میندازن-درسته
    طعمش مابین هندوانه کال و خیار بود - داخلشم مثل خیار بود
    خودرو بود - دسترسی هم سخت - اون جایی که روییده بود رو سینه کش کوه بود
    ولی هسته تیره نداشت !
    در بعضی نواحی کشور از میوۀ آن ترشی تهیه می شود .

    ؛؛کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست؛؛


  10. #9

    تاریخ عضویت
    09-01-2011
    نوشته ها
    1,290
    مهندسی مکانیک
    امتياز طلايي
    6
    سپاس
    690
    300 سپاس در 136 پست
    امتياز:6169Array

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shirin.agro نمایش پست ها
    در بعضی نواحی کشور از میوۀ آن ترشی تهیه می شود .
    پس شانس آوردم خوش طعم نبوده ها

    وگرنه ناکام از دنیا رفته بودیم....

    [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]

    [لینک فقط برای اعضای ثبت نام شده قابل مشاهده می باشد ]


    ... مادامی که تلخی زندگی دیگران راشیرین می کنی ، بدان که زندگی می کنی ...




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
صفحه اصلی سایت|تالار گفتگوی نواندیشان|فنی و مهندسی|علوم پزشکی|علوم پایه|علوم انسانی|فرهنگ و هنر|مراکز علمی|آپلودسنتر|فروشگاه نواندیشان|کاریابی نواندیشان