رفتن به مطلب

تجزیه و شیمی مواد غذایی


38 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 36 پاسخ
    • 6.1k بازدید
  1. پدیده قهوه اي شدن

    • 2 پاسخ
    • 734 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 3.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.6k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 4.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 779 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 728 بازدید
  2. میکروانکپسولاسیون

    • 3 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. دید کلی بر شیمی مواد غذایی

    • 0 پاسخ
    • 547 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 2.5k بازدید
    • 4 پاسخ
    • 710 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 574 بازدید
  4. نشاسته

    • 0 پاسخ
    • 875 بازدید
  5. نظریه تبلور

    • 0 پاسخ
    • 560 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 549 بازدید
  6. مایلارد

    • 2 پاسخ
    • 776 بازدید
  7. توضیح آنانتیومری

    • 0 پاسخ
    • 710 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 511 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 756 بازدید
  8. آشنایی با CMC

    • 0 پاسخ
    • 551 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 425 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 890 بازدید
  9. آنزيم ها ( Enzymes )

    • 0 پاسخ
    • 556 بازدید
  10. آسپارتام(قند رژیمی)

    • 1 پاسخ
    • 574 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 813 بازدید
  11. روکش‌کردن آنزیم‌ها

    • 0 پاسخ
    • 630 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 525 بازدید
  12. اسید لاکتیک

    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 904 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 698 بازدید
  13. پروتئین ها

    • 1 پاسخ
    • 666 بازدید
  14. اندازه گیری فسفر

    • 0 پاسخ
    • 1.3k بازدید
  15. غذا در فضا

    • 1 پاسخ
    • 1.3k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.3k بازدید
  16. ویتامین k و b12

    • 0 پاسخ
    • 600 بازدید
  17. نقطه دود روغن ها

    • 0 پاسخ
    • 575 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.3k بازدید
×
×
  • اضافه کردن...