رفتن به مطلب

گندم

عضو جدید
  • تعداد ارسال ها

    3
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

19 Good

درباره گندم

  • درجه
    کاربر تازه وارد
  • تاریخ تولد 20 شهریور 1371

اطلاعات شخصی

  • نام واقعی
    SABA
  • تخصص ها
    صبا 17 ساله
    چيزي ازم ندونيد به نفعتون
  • علاقه مندی ها
    فوتباللللللللللللللل
    حيوانات من گياه خوارم
    بارسلونا

اطلاعات شغلی و تحصیلی

  • رشته تحصیلی
    ریاضی
  • شغل
    محصل
  1. گندم

    امار متاهلای انجمن

    ما كه نيستيم خدام نكنه بشيم
  2. گندم

    گیاهان دارویی

    یك متخصص تغذیه گفت: بادام زمینی حاوی منیزیم است و مصرف آن موجب گشاد شدن عروق خونی می‌شود. مریم مراداف افزود: بادام زمینی و سایر مغزها به دلیل داشتن پروتئین بالا همراه با گوشت‌ها در هرم غذایی قرار داده شده است. وی گفت: بادام زمینی سرشار از ویتامین e است. ویتامین e در گیاهان و دانه‌های روغنی به مقدار زیاد یافت می‌شود. ویتامین b3 موجود در بادام زمینی نیز در بدن متابولیسم انرژی را تنظیم می‌كند همچنین بین مغزهای گیاهی بادام زمینی سرشار از اسیدفولیك است. وی گفت: بادام زمینی همچنین حاوی كلسیم است كه برای سلامت دندان و استخوان‌ها بسیار مفید است. بادام زمینی حاوی منیزیم است كه در بدن گشادكننده عروق است و در هسته مركزی گیاهان سبز رنگ وجود دارد. كسانی كه فشار خون دارند باید در حد معمول بادام زمینی مصرف كنند. مراداف اضافه كرد: آهن در منابع گیاهی به خوبی قابل جذب نیست و كم وجود دارد اما بادام زمینی به نسبت آهن خوبی دارد. بادام زمینی همچنین حاوی «روی» است كه برای رشد بسیار مورد نیاز است. كمبود «روی» می‌تواند سبب عقب افتادگی رشد در نوجوانان شود. وی گفت: بادام زمینی یكی از موادی است كه آلرژن است و اگر كسی استفاده كند ممكن است حالت سرفه و تنگی نفس و كهیر در بدن او اتفاق افتد. در این صورت بهتر است از منبع دیگر برای تأمین این نیازها استفاده شود. __________________
  3. گندم

    گیاهان دارویی

    خواص درمانی پیاز - پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می‌ کند. - برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد. - پیاز، برای کودکان کم ‌رشد و پیرمردان ضعیف مفید است. - برای جلوگیری از خون دماغ می ‌توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید. - پیاز لثه‌ها را تقویت می ‌کند و رنگ چهره را روشن می ‌سازد. - پیاز سرشار از ویتامین‌های a و b و c می باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر ،پتاسیم ، سدیم ، گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می‌ شود. زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌ شود. - پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها گردد با عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم ، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می ‌کند. - یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله ی خود در دانشکده ی پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته ‌های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته ی قلبی و مغزی می ‌شود. - پیاز قادر است كه کلسترول و چربی های خون را كاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ ها جلوگیری نماید. - پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش دهد. - خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها می شود. - در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهنده ی سوختگی‌ها و بواسیر است. - مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می ‌کنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان می‌سازد و اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه ی ‌سر و سردردهای عصبی را آرام می‌کند. - تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می ‌شود، دردهای شدید نیمه ی سر (میگرن ) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می ‌برد. - برگ‌ های سبز پیازچه که بیش تر هنگام بهار یافت می‌ شود، دارای مقدار زیادی ویتامین c است. - پیاز،تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه ی فشارخون، مرض ‌قند، درمان بیماری کرمک و غیره را دارد. - مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج می‌شود. برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید. - استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است. - مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده‌ها مفید است. برای این منظور پیاز را با ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید. - اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است. - پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می ‌دهد و ادرار آور خوبی است. - مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی‌ های روحی مفید است. - مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی ، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است. - تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی موثر است. - قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ‌ های بواسیری می ‌کاهد. - اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی ‌شود ولی همین‌ که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر می ‌گردد. تذکرات: 1- زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌ شود. پس در حد اعتدال مصرف کنید. 2- برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.
×
×
  • جدید...