رفتن به مطلب

Strelitzia

کاربر انجمن
  • تعداد ارسال ها

    2,473
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    10

آخرین بار برد Strelitzia در 11 شهریور 1397

Strelitzia یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

اعتبار در سایت

17,127 Excellent

درباره Strelitzia

  • درجه
    <b><font color="#0066FF" face="Tahoma">کاربر فعال </b></font>
  • تاریخ تولد 25 اردیبهشت 1368

اطلاعات شخصی

  • نام واقعی
    سحرناز
  • جنسیت
    مونث
  • تخصص ها
    چی بگم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • علاقه مندی ها
    ورزش... طراح دستی.. کار با نرم افزارهای طراحی محوطه

اطلاعات شغلی و تحصیلی

  • رشته تحصیلی
    مهندسی فضای سبز
  • گرایش
    برنامه ریزی شهری
  • مقطع تحصیلی
    فوق لیسانس
  • دانشگاه محل تحصیل
    چالوس
  • شغل
    مدیریت سایت شرکت سبزلند

آخرین بازدید کنندگان نمایه

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.

  1. یارو کلا دختر زاست نمیخواد باور کنه دختر چشه مگهههه...به این خوبی.. پسر میخواد چیکاااار :viannen_38::w589:
  2. Strelitzia

    به جهنم!!!!!!!!!!

    :w589:
  3. Strelitzia

    به جهنم!!!!!!!!!!

    به جهنم که 3 ماهه حقوقمو ندادن:icon_razz: چی چی و به جهنم؟؟؟ بخدا تا آخر این ماه بهشون فرصت میدم... بعدش قیامت به پا میکنم:icon_razz::5c6ipag2mnshmsf5ju3
  4. پرورش درخت انار: دلایل ترک خوردن و باز شدن انار چیست؟ [TABLE=align: right] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: center] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #eeeeee] در زمانهای حساس رشد میوه، آبیاری منظم درختان بسیار حیاتی است تا آب به صورت منظم وارد سیستم گیاه شود وگرنه بخشهای مختلف میوه ممکن است با سرعتهای متفاوت رشد کنند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right] تصور کنید تمام طول سال را منتظر به بار نشستن درختان انار خود شده اید اما پیش از این که برداشت را آغاز کنید، ناگهان متوجه میشوید انارها شروع به ترک خوردن کرده و باز شده اند. ترکیدن میوه های درخت برای هر باغبانی بسیار ناراحت کننده و غم انگیز است به خصوص هنگامی که مشتاقانه منتظر فرا رسیدن فصل میوه و چیدن میوه های شان بوده اند. هنگامی که انارها روی درخت ترکیده و باز شوند منظره ای ایجاد میشود که به نظر میرسد کسی با اره برقی به جان میوه ها افتاده است. پیش از این که عصبانی یا غم زده شوید فکر کنید ببینید چه عاملی باعث ترکیدن انار روی درخت شده است. با آگاهی یافتن درباره علت ترک خوردن میوه میتوانید از آسیب بیشتر جلوگیری کرده و در دفعات بعدی به کل مانع از ایجاد چنین اتفاقی شوید. در اینجا با علت ترکیدن انار روی درخت و راههای درمان آن بیشتر آشنا میشوید. علت ترکیدن انار روی درخت چیست؟ چند دلیل بسیار شایع برای باز شدن و ترکیدن انار پیش از برداشت از درخت سالم وجود دارد.. یکی از شایعترین دلایل ترک خوردن انار ممکن است رسیدگی زیادی به درخت انار باشد. بیماریهای قارچی عامل شناخته شده ترک خوردن و پاره شدن انار هستند. در واقع اغلب قارچها درست زمانی به انار حمله میکنند که میوه کاملا رسیده و آماده برداشت است. علائم بیماریهای قارچی انار اغلب عبارتند از ریزش زود هنگام برگهای درخت، ایجاد لکه هایی روی برگ یا آسیبهای دیگر در برگها، اما گاهی اوقات میوه تنها هدف قارچهای آسیب زا است. مبارزه با بیماریهای قارچی در انار ممکن است تا حدی دشوار باشد. از آنجایی که تحقیقات روی محصول انار چندان سودآور نیست، تحقیقات زیادی روی عوامل قارچی انار که درختان را بیمار میکنند صورت نگرفته است. با این حال اگر فصل بعدی که میوه ها شروع به رشد میکنند از قارچ کش مس برای این گیاهان استفاده کنید ممکن است بتوانید به موقع هاگ های قارچها را از بین ببرید. این زمان پیش از این است که قارچها به میوه حمله کنند و باعث پاره شدن انارها شوند. یکی دیگر از دلایل ترکیدن انار روی درخت آبیاری نامنظم است، همان چیزی که دلیل ترکیدن میوه های دیگر درختان نیز می باشد. در زمانهای حساس رشد میوه، آبیاری منظم درختان بسیار حیاتی است تا آب به صورت منظم وارد سیستم گیاه شود وگرنه بخشهای مختلف میوه ممکن است با سرعتهای متفاوت رشد کنند. در نتیجه رشد نامتناسب، میوه دچار ترک خوردگی شده و خراب میشود. برای پیشگیری از ترکیدن انار میتوانید یک لایه ضخیم (حداقل 8 سانتیمتر) مالچ آلی در اطراف درخت بریزید و به صورت منظم درخت را آبیاری کنید تا زمانی که گلبرگهای شکوفه های انار شروع به ریزش کنند. هر چند روز به صورت یکدست به درختان آب بدهید اما نگذارید سیستم ریشه درخت در آب غرق شود. مالچ پاشی به پیشگیری از تبخیر آب از خاک کمک میکند بنابراین لازم نیست درخت را غرقاب کنید. توجه داشته باشید آب بیش از حد میتواند باعث رشد و تکثیر قارچهای بیماری زا در درخت میوه شود بنابراین هنگام آب دهی به درخت دقت کنید تنها آب به حدی باشد که خاک زیر مالچ مرطوب شود. با این حال در نواحی که شرایط آب و هوایی گرم تر است در فصل رشد گیاه میتوانید بیشتر به درختها آب بدهید و با فرا رسیدن فصل پاییز آبیاری را کاهش دهید. [/TD] [/TR] [/TABLE]
  5. پرلیت: کاربرد سنگریزه های سفید و سبک داخل خاک گلدان چیست [TABLE=align: right] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: center] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #eeeeee] پرلیت گزینه بسیار خوبی برای ریشه زنی قلمه است و ریشه ای که در پرلیت رشد و پرورش یافته خیلی قوی تر از سیستم ریشه قلمه در آب خالی است. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: center] [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right] هنگامی که خاک گلدان آماده میخرید و تعویض گلدان انجام میدهید و یا گیاهی در داخل گلدان میکارید، متوجه میشوید سنگهای سفید رنگ سبک و کوچکی در خاک گلدانتان وجود دارد. ممکن است تصور کنید این دانه های سفید، سنگ نیستند چون بسیار سبکند. اسم این سنگریزه های سفید موجود در خاک گلدان، پرلیت ( perlite) است. خاک پرلیتی چیست؟ خاک گلدانی که حاوی ذرات ریز و گِرد سنگ پرلیت و ترکیبات دیگر است، به صورت خاک تیره با نقاط سفید رنگ دیده میشود. پرلیت جزء موا آلی نیست و تنها برای کمک به نفوذ هوا در خاک استفاده میشود. ورمیکولیت نیز یکی دیگر از افزودنی های خاک است که برای هوا دهی به خاک از آن استفاده میشود اما کمتر از پرلیت متداول است. توجه داشته باشید همیشه نمیتوان آنها را به جای هم استفاده کرد اما در بستری که برای ریشه زنی آماده کرده اید، هر دو مناسبند. پرلیت چیست؟ پرلیت یک شیشه آتشفشانی است که تا 871 درجه سانتیگراد حرارت دیده است که در نتیجه این حرارت همانند ذرت بود داده ترکیده و 13 برابر اندازه اولیه اش منبسط شده است. این انبساط ناگهانی منجر به سبک وزنی قابل توجه آن شده است. در واقع محصول نهایی تنها 2.2 تا 3.5 کیلوگرم در هر 28 لیتر وزن دارد. پرلیت تخلخل بالایی دارد که در این منافذ هوا جریان دارد. اگر پرلیت را در زیر میکروسکپ مشاهده کنید، میبینید با سلولهای کوچک زیادی پوشیده شده که رطوبت را در سطح خارجی پرلیت جذب میکنند نه داخل آن. به همین علت پرلیت در تسهیل رطوبت رسانی به ریشه گیاه مفید است. اگرچه پرلیت و ورمیکولیت به حفظ آب کمک میکنند، اما پرلیت متخلخل تر است و امکان زهکشی آب در آن خیلی آسانتر از ورمیکولیت میشود. به این صورت پرلیت افزودنی خیلی مناسب تری برای خاک گیاهانی است که نیاز به رطوبت زیاد خاک ندارند مانند خاک کاکتوس یا برای گیاهانی که در خاک با زهکشی مناسب رشد میکنند. هنگامی که میخواهید از خاک گلدانی مرسوم که حاوی پرلیت است استفاده کنید، باید بدانید ممکن است لازم باشد (نسبت به خاک حاوی ورمیکولیت) بر دفعات آب دهی بیشتر نظارت کنید. هنگامی که گیاهی را در پرلیت پرورش میدهید، مراقب باشید چون ممکن است سوختگی فلوراید ایجاد کند که به صورت قهوه ای شدن نوک برگهای گیاه دیده میشود. همچنین توجه داشته باشید باید خاک را پیش از استفاده مرطوب کنید تا غبار آن کاهش یابد چون پرلیت مساحت سطح زیادی دارد، برای گیاهانی که نیاز به رطوبت بالا دارند گزینه خوبی است. تبخیر سطحی آن باعث افزایش رطوبت (بیشتر از ورمیکولیت) میشود. چگونه از ترکیب پرلیت در خاک گلدان استفاده کنیم؟ پرلیت در ترکیب انواع خاک گلدان از جمله بستر بدون خاک استفاده میشود تا نفوذ هوا در بستر کاشت را افزایش داده و ساختار خاک را اصلاح کند و اجازه ندهد خاک سفت شده و به هم بچسبد. همچنین زهکشی خاک را بهتر کرده و به تخلیه آب اضافی کمک میکند. ترکیب یک پیمانه پیت ماس، یک پیمانه لوم و یک پیمانه پرلیت برای پرورش گل و گیاه در گلدان عالی است و باعث میشود آب و اکسیژن کافی در خاک بماند. پرلیت گزینه بسیار خوبی برای ریشه زنی قلمه است و ریشه ای که در پرلیت رشد و پرورش یافته خیلی قوی تر از سیستم ریشه قلمه در آب خالی است. برای این کار ابتدا قلمه بریده شده را بردارید و در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار حاوی پرلیت مرطوب بگذارید. حدود یک سوم کیسه باید پر از پرلیت باشد. انتهای بریده شده گیاه را تا محل گره را در پرلیت بگذارید و سپس کیسه را با هوا پر کرده و آن را ببندید. کیسه پلاستیکی پر شده با هوا را در مکانی روشن (نور غیر مستقیم آفتاب) بگذارید و دو تا سه هفته بعد آن را بررسی کنید و ببینید تولید ریشه داشته است یا خیر. هنگامی که قلمه ریشه داد میتوانید آن را از پلاستیک خارج کنید. هنگامی که اندازه ریشه به 1 تا 2.5 سانتیمتر رسید میتوانید قلمه ها را بکارید. سایر کاربردهای پرلیت عبارتند از ترکیب با سیمان، گچ و مصالح ساختمان سازی (بتن) و عایق اسفنجی (loose fill) پرلیت همچنین در داروسازی و فیلتر آب استخرهای شنا و نیز به عنوان ساینده در صابونها، شوینده ها و پولیشها استفاده میشود. [/TD] [/TR] [/TABLE]
  6. [h=2]درباره خواص شوید چه می دانید؟[/h] [TABLE=align: right] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right] به گزارش 9صبح به نقل از آکاایران، شوید سبزی که شاید خیلی ها طعم و بوی آن را دوست نداشته باشند، ولی اگر از خواص بسیار این سبزی آگاه شوند، میل به خوردن آن پیدا کنند. در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا شما را با خواص شوید آشنا کنیم، با ما همراه باشید. نحوه استفاده: گیاه آن در سبزیجات مصرف میشود و تخم آن خواص زیادی دارد که در زیر به آن اشاره خواهد شد خواص: شوید Dill نام علمی Aniethum graveolens گیاه شناسی شوید گیاهی است یکساله یا دوساله که گاهی ارتفاع آن به یک متر نیز میرسد . ریشه آن راست و مخروطی شکل و سفید است . این گیاه در اکثر نقاط دنا منجمله قسمتهای جنوب اروپا ، مصر ، آمریکا و چین پرورش داده می شود . میوه شوید بیضوی ، مسطح وب طول 4 میلیمتر و عرض 3 میلیمتر است . رنگ آن قهوه ای روشن و در سطح آن برجستگیهایی برنگ زرد و در کناره های آن لبه بال مانندی به رنگ زرد روشن دیده می شود . خواص شوید خواص داروئی: تخم شوید اثرات درمانی زیادی دارد منجمله بعنوان ضد تشنج ، ضد درد، نفخ شکم ، ادرار آور و برای تقویت معده بکار می رود . برای کسانیکه اشتهای زیادی به غذا ندارند و لاغر هستند تخم شوید بهترین دارو است زیرا اشتها را زیاد کرده معده را تقویت می کند و انرژی به بدن می دهد . تخم شوید را می توان برای ناراحتی معده ، بی خوابی و ضد گاز معده بکار برد . خانمهای شیر ده که شیر آنها کم است باید حتما روی چند بار دم کرده تخم شوید یا در تخم شوید بخورند و در غذای خود مصرف کنند بطور معجزه آسائی شیر آنها زیاد خواهد شد . طب گیاهی ایران خواص زیادی را برای شوید قائل است مثلا در مورد درد شدید و ورم معده از دم کرده شوید استفاده می کردند که اثر تسکین فوری دارد . از شوید برای دل درد در حیوانات نیز استفاده می شود ودام داران قدیم بخوبی به این موضوع واقف بودند . مثلا برای گوسفند و بز کافی است که مقدر 30 گرم تخم شوید به آنها داد که نفخ و دل درد را ساکت کنند . در مورد بیمارانی که مبتلا به استفراغ شدید هستند و هیچ غذایی حتی آب را نمی توانند در معده خود نگاهدارند بهترین درمان شوید است . این نوع بیماران باید دم کرده شوید را آهسته آهسته بنوشند . در چین حتی شوید را برای کمردردهایی که بعلت انقباض عضلانی باشد بکار میبرند . یک نسخه قدیمی چینی برای باد فتق نیز از تخم شوید استفاده می کنند. همچنین افرادی که دارای بیماری چربی خون میباشند از علف شوید و تخم آن برای درمان بیماری استفاده نمایند که نحوا استفاده تخم شوید به صورت جوشانده میباشد که روزانه باید به مقدار دو استکان مصرف نمایند و عرق شوید یک استکان بعد از نهار و شام. [/TD] [/TR] [/TABLE]
  7. Strelitzia

    درخواست تعویض نام اعضاء

    خوبه گفتن به کسی نگیم پوست طالبی خوردیم جای آب طالبی چه دهن لقی ان این 2تااااا آبروی خودشون و بردن چون سفارش خودشون بود نه ولی جدا من پاستیل نخوردم ...انکار میکنم
  8. Strelitzia

    درخواست تعویض نام اعضاء

    نه من از اسم خودم کاملا راضی ام:hrqr6zeqheyjho1f9mx یه بنده خدایی فکر کرده میتونه عوضش کنه ..اومدم ادعاشو ثابت کنه:w12: کدوم پاستیلااااا؟؟؟
  9. [TABLE=width: 730, align: right] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right] طرز تهیه کمپوست: چگونه خودمان کمپوست درست کنیم؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: center] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #eeeeee] آماده شدن کمپوست خوب تقریبا یک سال طول میکشد تا دقیقا به چیزی تبدیل شود که کشاورزان و باغداران به آن نیاز دارند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: center] [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right] استفاده از کمپوست یکی از مهمترین دلایل موفقیت اکثر باغبانان و کشاورزان است. کمپوست به خصوص در کشاورزی ارگانیک برای موفقیت حیاتی است. بنابراین اگر به فکر پرورش گل و گیاه هستید باید حتما از کمپوست استفاده کنید. برای خریداری کمپوست میتوانید به مراکز فروش تجهیزات و لوازم باغبانی یا گلخانه ها مراجعه کنید. اما خودتان هم میتوانید با هزینه بسیار کم و یا حتی بدون هزینه اضافی، کمپوست درست کنید. در اینجا با روش درست کردن کمپوست بیشتر آشنا میشوید. ترکیبات کمپوست کمپوست چیزی به جز مواد آلی پوسیده نیست. محتویات تشکیل دهنده کمپوست عبارتند از: -برگ -چمن درو شده -مواد حاصل از هرس گیاهان -زباله های خانه مانند سبزیجات، پوست میوه ها، پوست تخم مرغ، تفاله چای و قهوه بخشی از زباله های خانه را که به درد کمپوست میخورد جمع آوری کنید و داخل سطل یا توده کمپوست بریزید. مخزن یا محل نگهداری کمپوست میتوانید گوشه حیاط را که استفاده نمیکنید به توده کمپوست اختصاص دهید. بیشتر افرادی که قصد جدی در تولید و نگهداری کمپوست دارند، سطح مخصوصی برای این کار تهیه میکنند. - استفاده از توری، فنس یا سیم مفتول برای نگهداری کمپوست یکی از ساده ترین راههای تهیه مخزنی برای نگهداری کمپوست، استفاده از فنس و یا توری فلزی است که باید آن را به شکل حلقوی در بیاورید (میتوانید با سیم مفتولی خودتان توری بسازید). طول توری نباید کمتر از 3 متر باشد اما میتواند به هر اندازه ای که میخواهید بزرگ باشد. همین که توری را به شکل دایره در آوردید، میتوانید از آن به عنوان مخزن کمپوست استفاده کنید. دقت کنید مخزن را در جلوی مسیر عبور و مرور نگذارید اما جایی باشد که بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید. - استفاده از بشکه برای نگهداری کمپوست یکی دیگر از انواع مخزن کمپوست بشکه یا گالن (مانند گالنهای نفت) است. با استفاده از دریل سوراخ هوا کش دور تا دور بشکه و کف آن ایجاد کنید. سوراخ کردن بشکه را از کف شروع کنید و تا ارتفاع حدود نیم متری ادامه دهید. این روش کمک میکند هوا به داخل توده کمپوست نفوذ کند. - استفاده از جعبه برای نگهداری کمپوست نوع دیگر مخزن کمپوست استفاده از جعبه های چوبی یا پلاستیکی است. این جعبه ها را میتوانید با قیمت بسیار کم و یا حتی رایگان از مراکز میوه و تره بار تهیه کنید. چگونه کمپوست درست کنیم؟ طرز تهیه کمپوست برای باغچه بسیار آسان است. فرقی نمیکند چه طرحی برای مخزن کمپوست انتخاب کرده اید، در هر صورت اصول تهیه کمپوست خانگی از جمله محتویات آن مانند برگ و چمن یکسان است. ابتدا برگها و چمن درو شده و شاخ و برگ هرس شده را بریزید و سپس زباله های آشپزخانه را به آن اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا جایی که مخزن کمپوست پر شود. آماده شدن کمپوست خوب تقریبا یک سال طول میکشد تا دقیقا به چیزی تبدیل شود که کشاورزان و باغداران به آن نیاز دارند. بسته به اندازه مساحت خاکی که میخواهید در آن کمپوست بریزید، ممکن است بیشتر از یک مخزن کمپوست نیاز داشته باشید به خصوص در صورتی که از روش بشکه استفاده میکنید. در مورد مخزن کمپوست ساخته شده با توری همین که مخزن پر شد و فرایند آماده شدن یا به اصطلاح پخت آن در حال انجام بود، میتوانید مخزن را بردارید و از آن برای ساخت یک توده دیگر کمپوست استفاده کنید. همان طور که متوجه شدید کار تهیه کمپوست بسیار آسان است. هر مخزنی که انتخاب کنید اگر همین الان کار تهیه کمپوست را شروع کنید، برای سال بعد مقدار زیادی کمپوست عالی خانگی خواهید داشت و در کار باغبانی و پرورش گل و گیاه بسیار موفق تر خواهید بود. [/TD] [/TR] [/TABLE]
  10. Strelitzia

    7 اشتباه در میوه خوردن

    [h=2] 7 اشتباه در میوه خوردن[/h] [TABLE=align: right] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: White, align: right] [TABLE=align: center] [TR] [TD=class: news_desc, align: justify] اکوفارس: طبیعی است! سالم است! سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان های ضد سرطانی است! بله میوه برای سلامتتان مفید است، اما قبل از اینکه میوه را گاز بزنید هشدارهای مهمی هست که باید در نظر بگیرید. در ادامه می خواهیم 7 چیز که باعث می شوند اشتباه میوه بخورید را به شما معرفی کنیم. [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: news_body, align: justify] فکر می کنید همه میوه ها یکسان هستند چه چیزی آناناس و توت را از یکدیگر متفاوت می کند؟ با اینکه هر دو حاوی ویتامین های مفید برای بدن هستند ( آناناس منبعی غنی از فولات و ویتامین B6 و توت نیز سرشار از فیبر و ویتامین C است ) اما مقدار متفاوتی کربوهیدرات قند و فیبر در خود دارند. بهترین میوه ها مقدار زیادی پلی فنل ( ماده شیمیایی که با التهاب مبارزه می کند ) در خود دارند و شاخص گلیسمی شان نیز پایین است. شاخص گلیسمی نشان می دهد که یک غذا چقدر سریع می تواند قند خونتان را افزایش دهد. میوه هایی که شاخص گلیسمی پایین دارند انتخاب های بهتری هستند چون آرام تر هضم می شوند، بنابراین باعث افزایش ناگهانی قند خونتان نمی شوند و کمکتان می کنند برای مدت زمان بیشتری سیر بمانید. توت ها مقدار زیادی پلی فنل دارند و شاخص گلیسمی شان نیز پایین است. به صورت کلی بیشتر میوه هایی که رنگ تیره تری دارند، مانند انگور هایی تیره رنگ در مقایسه با میوه هایی با رنگ روشن مانند موز و ملون ها آنتی اکسیدان بیشتری دارند و در هر وعده میزان قندشان نیز پایین تر است. میزان نامشخصی میوه می خورید برخی برنامه های کاهش وزن اجازه می دهند هرچقدر دلتان می خواهد میوه و سبزیجات مصرف کنید اما این کار به نظر خیلی هوشمندانه نمی آید. مسلما می توانید مقدار بسیار زیادی سبزیجات غیر تشاسته ای میل کنید اما میوه ها چیزهایی هستند که باید بیشتر حواستان را در موردشان جمع کنید، دلیلش هم گلیسمی بالایی است که بعضی از آنها دارند. از آنجا که طعم میوه ها شیرین و دلچسب است، ممکن است بدون اینکه متوجه شویم پرخوری کنیم. در این حالت قند خون به دلیل گلوکز و کالری بالا می رود و منجر به افزایش وزن می شود. چه مقدار باید میوه بخوریم؟ برای بیشتر افراد بالغ دو فنجان در روز توصیه می شود ولی باز هم این مقدار بسته به سن و سطح تناسب اندام متفاوت است. اگر توت یا میوه هایی استفاده می کنید که برش خورده اند هیچ اشکالی ندارد که از فنجان های اندازه گیری استفاده کنید ( سعی کنید هر وعده یک دوم فنجان باشد ). بر اساس میزان گرسنگی تان انتخاب متفاوتی نمی کنید صدای شکمتان درآمده و هنوز چند ساعتی تا آماده شدن غذا باقی است؟ یا فقط دوست دارید چیزی بخورید که هوستان به شیرینی را فرو بنشاند؟ قبل از اینکه بخواهید چیزی انتخاب کنید ابتدا این مورد را برای خود روشن کنید. برای مثال یک سیب بزرگ 120 کالری دارد اما یک سیب کوچک فقط 53 کالری. همچنین هنگام انتخاب یک سیب را هرگز در اندازه با یک پرتقال مقایسه نکنی. کالری یک پرتقال بزرگ در واقع برابر است با کالری یک سیب کوچک. میوه را به تنهایی می خورید با اینکه یک قطعه میوه از یک قطعه شکلات شیرین بهتر است اما همچنان پتانسیلش را دارد که قند خونتان را بالا ببرد و سپس باعث سقوط آن شود. میوه را با مقداری پروتئین ترکیب کنید ، مثلا مقداری پنیر یا کره بادام زمینی این کار باعث می شود میوه باعث فراز و فرود ناگهانی در قند خونتان نشود. میوه باعث افزایش سطح انسولین و پروتئین باعث بالا رفتن هورمون گلوکاگون می شود. این دو هورمون برای ثابت نگه داشتن سطح قند خون با یکدیگر کار می کنند. مخصوصا اگر دیابت یا پیش دیابت دارید خوردن پروتئین به همراه میوه بسیار با اهمیت می شود. در غیر این صورت ممکن است علائم بالا رفتن قند خون از جمله افزایش ضربان قلب را تجربه کنید. میوه اورگانیک نمی خرید بله هزینه اش بیشتر می شود اما بسیاری از متخصصان بر این عقیده هستند که ارزشش را دارد ،حداقل در مورد بعضی از انواع میوه. متخصصان توصیه می کنند انواع سیب، انگور و دیگر میوه هایی که زیاد از آفت کش ها در آنها استفاده می شود را به صورت اورگانیک خریداری کنید. این کار باعث می شود کمتر در معرض آفت کش ها قرار بگیرید و همچنین ممکن است مواد مغذی بیشتری دریافت کنید. پوست میوه را نمی خورید پوست میوه معمولا بهترین بخشش از نظر ویتامین و آنتی اکسیدان است، برای مثال پوست سیب سرشار است از ویتامین C، فیبر و ویتامین A. تحقیقات همچنین نشان داده پوست سیب می تواند از چاقی جلوگیری کند و خواص ضد سرطانی نیز دارد. میوه ها را نمی خورید، می نوشید آب میوه دارای قطعات حاوی فیبر میوه نیست. فیبر از آزاد شدن سریع گلوکز در خون جلوگیری می کند بنابراین وجودش بسیار مهم است. بهتر است همیشه میوه را به صورت کامل میل کنید و یا حداقل به صورت اسموتی ( تا پروتئین داشته باشد ) . میوه های خشک نیز همینطور هستند، درست مانند آب میوه ممکن است در خوردنشان زیاده روی کنید. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] [/TD] [/TR] [/TABLE]
  11. Strelitzia

    درخواست تعویض نام اعضاء

    کی میخواست اسم منو عوض کنه؟؟؟
  12. خشششششششم نگهبااااان :banel_smiley_52::cry2::w768: بداخلاق بی تربیت:w589::w589::w589: عههههههه از این آب معدنیا که من موقع خرید به فروشنده گفتم مارکش ناشناسه فروشنده میگفت نههههههه ...اینا رو تو مترو میفروشن(خیلی هم شناخته شده و معتبر)
  13. عالی بوووووووووود :ws28:
  14. بازم ما رو ببر همونجا ..خعلی آب طالبیش کیفیت داشت پووووووووووست
  15. با منی الان؟ 1% فکر کن از غذای شما میخوردم:hrqr6zeqheyjho1f9mx
×
×
  • جدید...