رفتن به مطلب
javad.v

یک سؤال علمی دشوار اما خوشمزه ...

پست های پیشنهاد شده

دوستان عزیز سلام

 

این یه سؤال علمی و دشوار اما لذیذ و خوشمزه است

 

لطفا فقط از دیدگاه علمی بهش پاسخ بدید. فکر میکنم دوستانی که با مبحث امواج در علم فیزیک آشنایی دارن بتونن کمک کنن.

 

سؤال: چرا گوشتی که روی زغال کباب میشه از گوشتی که روی آتش کباب میشه لذیذتر و خوشمزه تره؟

 

با استفاده از قوانین مبحث امواج در علم فیزیک پاسخ بدید

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در زغال امواج فرو سورخ و مرءی داریم

 

در شعله امواج به سمت آبی میروند

 

 

در اولی قدرت امواج کتر باعث آهسته پخته شدن میشه و حتی از تخریب بافت غذا جلو گیری میشه

 

اما اون امواج که شعله داره به سمت آبی میره و پر انرژی هستند و حتی شاید باعث تخریب بافت و تغییر ترکیبات بشه

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×