رفتن به مطلب

یک سؤال علمی دشوار اما خوشمزه ...


javad.v

ارسال های توصیه شده

دوستان عزیز سلام

 

این یه سؤال علمی و دشوار اما لذیذ و خوشمزه است

 

لطفا فقط از دیدگاه علمی بهش پاسخ بدید. فکر میکنم دوستانی که با مبحث امواج در علم فیزیک آشنایی دارن بتونن کمک کنن.

 

سؤال: چرا گوشتی که روی زغال کباب میشه از گوشتی که روی آتش کباب میشه لذیذتر و خوشمزه تره؟

 

با استفاده از قوانین مبحث امواج در علم فیزیک پاسخ بدید

لینک به دیدگاه

در زغال امواج فرو سورخ و مرءی داریم

 

در شعله امواج به سمت آبی میروند

 

 

در اولی قدرت امواج کتر باعث آهسته پخته شدن میشه و حتی از تخریب بافت غذا جلو گیری میشه

 

اما اون امواج که شعله داره به سمت آبی میره و پر انرژی هستند و حتی شاید باعث تخریب بافت و تغییر ترکیبات بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...