رفتن به مطلب

بادمجان شکم پر مازندران + طرز تهیه


ارسال های توصیه شده

بادمجان شکم پر مازندرانی یکی از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و بسیار خوشمزه این استان است و تفاوت آن با بادمجان شکم پر معمولی در استفاده از مغز گردو و سبزی های محلی است.

مواد اولیه بادمجان شکم پر برای ۳ نفر:

بادمجان: ۵ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز (رنده شده): ۳ عدد

گردو: ۲۰۰ گرم

سیر: ۳ حبه

سبزی محلی شامل چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر: ۱ پیمانه ساطوری شده

رب انار: نصف پیمانه

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان‌ ها را پوست گرفته و نمک می‌ زنیم و اجازه می دهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن ها از بین برود.سپس آن ها را شسته و خشک می‌‌ کنیم. وسط بادمجان‌ ها را یک چاک می‌‌ دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بعد بادمجان‌ ها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار می‌‌ گذاریم. داخل گوجه‌ ها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار می‌‌ گذاریم. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ ها را خرد می‌‌ کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می‌‌ افزاییم و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود. مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌ فرنگی‌ ها را نیز با مواد پر می‌‌ کنیم و در تابه‌ ای می‌ چینیم، پوره‌ های گوجه‌ فرنگی را در تابه کنار بادمجان‌ ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ ریزیم و در تابه را می‌ گذاریم تا با حرارت ملایم بخارپز شود. نوش جان!

نکات:

۱- به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.

۲- می‌ توانید اول داخل بادمجان‌ ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید یا آن ها را درون فر بپزید.

 

%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D9%85-%D9%BE%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

نکن ، بااین بادمجان زبان بسته اینکارونکن .

بادمجان راتوروغن سرخ کن بذرهاش راجداکن:icon_razz:همینجوری داغ روغنم ازش داره می چکه بزارلای نون بربری بخور وای چی می شه !:ws3:

لینک به دیدگاه
نکن ، بااین بادمجان زبان بسته اینکارونکن .

بادمجان راتوروغن سرخ کن بذرهاش راجداکن:icon_razz:همینجوری داغ روغنم ازش داره می چکه بزارلای نون بربری بخور وای چی می شه !:ws3:

 

:ws28:

 

اونم عالیه اما شکم پرشم خعلی خوووبه

لینک به دیدگاه
بادمجون هرجوری طبخ بشه خیلی خوشمزه ست.:gnugghender:

اینم خیلی خوب به نظر میاد ولی تو عکس پوست بادمجونا رو نگرفته که...

 

بادمجان شکم پر معمولا با پوسته

 

من تا حالا بدون پوست ندیدم چون فکر کنم وا میره و خراب میشه

لینک به دیدگاه
بادمجان شکم پر معمولا با پوسته

 

من تا حالا بدون پوست ندیدم چون فکر کنم وا میره و خراب میشه

به نظر منم با پوست بهتره ولی تو دستورش نوشته بادمجان ها رو پوست گرفته و ...

لینک به دیدگاه
به نظر منم با پوست بهتره ولی تو دستورش نوشته بادمجان ها رو پوست گرفته و ...

عه پ حتما عکسش اشتباس

 

به نظر من جفتش رو میشه پخت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...