رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

من این دستورات زیر رو که میزنم بهم ارور میده....کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟

 

 

tppgae1j3ndgkbr6y279.png

 

 

 

ek4cp7qjck5tgwfuzbe.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این دستورات زیر رو که میزنم بهم ارور میده....کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟

 

 

tppgae1j3ndgkbr6y279.png

 

 

 

ek4cp7qjck5tgwfuzbe.png

 

 

سلام

کدت رو می تونی بذاری؟

s چه نوع متغیری هست و با چه ابعادی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

کدت رو می تونی بذاری؟

s چه نوع متغیری هست و با چه ابعادی؟

 

بلد نیستم کدامو بذارم یادم بدین لطفا....

s صوت هس با دوتا ستون..در واقع استریو ضبط شده(دو کاناله)..فقط interp مشکل میگیره..وقتی صدارو مونو ضبط میکنم( یعنی یک کاناله) ارور نمیگیره...

نمیدونم چیکارش کنم:hanghead:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بلد نیستم کدامو بذارم یادم بدین لطفا....

s صوت هس با دوتا ستون..در واقع استریو ضبط شده(دو کاناله)..فقط interp مشکل میگیره..وقتی صدارو مونو ضبط میکنم( یعنی یک کاناله) ارور نمیگیره...

نمیدونم چیکارش کنم:hanghead:

 

بلد بودن نمي خواد كه، داخل متلب انتخابشون كن، Ctrl + C رو بزن، بعد داخل پستت از آيكن شارپ (#) استفاده كن و كدو داخلش پيست (Ctrl + V) كن.

 

فكر كنم اين دستور براي بردار باشه، چون ورودي اين مشخصه رو نداره ارور ميده. مي توني يكي از ستونا رو فقط بهش بدي ببيني حل ميشه يا نه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clear all;close all;clc;

[s,fs]=wavread('sigme');
figure
plot(s)
%wavplay(5*s,8000);
%S=fft(s);
%figure
%plot(abs(fftshift(S)));
%L=8;
%M=50;
%s2=resample(s,L,M);
%dsr=10;
usr=1;
s2 = interp(s,10);
%wavplay(20*s2,fs*usr);
%s2=upsample(s,usr);
%s2=downsample(s,dsr);
%figure
%plot(s2)
%s2=decimate(s,dsr);
wavwrite(s2,fs*usr,'sigme3');
figure;
S2=fft(s2);
plot(abs(fftshift(S2)));

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بلد بودن نمي خواد كه، داخل متلب انتخابشون كن، Ctrl + C رو بزن، بعد داخل پستت از آيكن شارپ (#) استفاده كن و كدو داخلش پيست (Ctrl + V) كن.

 

فكر كنم اين دستور براي بردار باشه، چون ورودي اين مشخصه رو نداره ارور ميده. مي توني يكي از ستونا رو فقط بهش بدي ببيني حل ميشه يا نه.

 

بلد شدم:ws3:

نمیشه یه ستون رو بدم دیتام خوب حذف میشه بعضی قسمتاش..

نمیدونم چرا واسه decimate ایراد نمیگیره اما واسه interp میگیره..

عجیبه :sigh:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بلد شدم:ws3:

نمیشه یه ستون رو بدم دیتام خوب حذف میشه بعضی قسمتاش..

نمیدونم چرا واسه decimate ایراد نمیگیره اما واسه interp میگیره..

عجیبه :sigh:

 

سوده جان همونطور که گفتم توی هلپ هم نوشته شده که ورودی باید از نوع بردار باشه:

 

Input Arguments

 

x — Input signal

vector

 

Input signal, specified as a vector.

Data Types: double

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوده جان همونطور که گفتم توی هلپ هم نوشته شده که ورودی باید از نوع بردار باشه:

 

Input Arguments

 

x — Input signal

vector

 

Input signal, specified as a vector.

Data Types: double

 

 

خوب صوت هم برداره...بردار یک بعدی..:sigh:

چرا decimate پس اینطوری نی..

من قاطی کردم:sad0:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خوب صوت هم برداره...بردار یک بعدی..:sigh:

چرا decimate پس اینطوری نی..

من قاطی کردم:sad0:

 

خب وقتی میگی دو تا ستون داره، دیگه بردار نیست.

 

Decimate هم چک کردم نوشته باید بردار باشه، ولی خب ممکنه توی پیاده سازی شون یه تفاوتی داشته باشن، جوابی که میده هم ممکنه اشتباه باشه، چون ادعایی در مورد غیر بردار بودنش متلب نکرده.:a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خب وقتی میگی دو تا ستون داره، دیگه بردار نیست.

 

Decimate هم چک کردم نوشته باید بردار باشه، ولی خب ممکنه توی پیاده سازی شون یه تفاوتی داشته باشن، جوابی که میده هم ممکنه اشتباه باشه، چون ادعایی در مورد غیر بردار بودنش متلب نکرده.:a030:

 

نه ببین دوتا ستون یعنی دوتا کانال....به نوع ضبط کردن صدا بستگی داره..میدونی چی میگم؟؟؟

برداره به خدا:sad0:

حالا من صدامو mono ضبط کردم جواب گرفتم..

همون صدا با stereo نمیدونم نمیشه..نمیدونم هم چطوری باید یک کانالش کنم..همونی که تو گفتی اولش..

خیلی دارم تلاش میکنم میدونی؟:ws3:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نه ببین دوتا ستون یعنی دوتا کانال....به نوع ضبط کردن صدا بستگی داره..میدونی چی میگم؟؟؟

برداره به خدا:sad0:

حالا من صدامو mono ضبط کردم جواب گرفتم..

همون صدا با stereo نمیدونم نمیشه..نمیدونم هم چطوری باید یک کانالش کنم..همونی که تو گفتی اولش..

خیلی دارم تلاش میکنم میدونی؟:ws3:

 

بردار که دوتا ستون نداره. ببین مثل اینکه میشه با میانگین گرفتن از دو تا کانال میشه به mono رسید:

 

M = (s(:,1) + s(:,2)) / 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بردار که دوتا ستون نداره. ببین مثل اینکه میشه با میانگین گرفتن از دو تا کانال میشه به mono رسید:

 

M = (s(:,1) + s(:,2)) / 2

 

واااااااای عالی بود دستت درد نکنه...

دو کانال رو کردم یک کانال خیلی هم از اطلاعاتم حذف نشد..تغییری تو صوتم ایجاد نشد...میسییییییییییییی:hapydancsmil:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...