رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

من این دستورات زیر رو که میزنم بهم ارور میده....کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟

 

 

tppgae1j3ndgkbr6y279.png

 

 

 

ek4cp7qjck5tgwfuzbe.png

  • Like 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این دستورات زیر رو که میزنم بهم ارور میده....کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟

 

 

tppgae1j3ndgkbr6y279.png

 

 

 

ek4cp7qjck5tgwfuzbe.png

 

 

سلام

کدت رو می تونی بذاری؟

s چه نوع متغیری هست و با چه ابعادی؟

  • Like 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

کدت رو می تونی بذاری؟

s چه نوع متغیری هست و با چه ابعادی؟

 

بلد نیستم کدامو بذارم یادم بدین لطفا....

s صوت هس با دوتا ستون..در واقع استریو ضبط شده(دو کاناله)..فقط interp مشکل میگیره..وقتی صدارو مونو ضبط میکنم( یعنی یک کاناله) ارور نمیگیره...

نمیدونم چیکارش کنم:hanghead:

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بلد نیستم کدامو بذارم یادم بدین لطفا....

s صوت هس با دوتا ستون..در واقع استریو ضبط شده(دو کاناله)..فقط interp مشکل میگیره..وقتی صدارو مونو ضبط میکنم( یعنی یک کاناله) ارور نمیگیره...

نمیدونم چیکارش کنم:hanghead:

 

بلد بودن نمي خواد كه، داخل متلب انتخابشون كن، Ctrl + C رو بزن، بعد داخل پستت از آيكن شارپ (#) استفاده كن و كدو داخلش پيست (Ctrl + V) كن.

 

فكر كنم اين دستور براي بردار باشه، چون ورودي اين مشخصه رو نداره ارور ميده. مي توني يكي از ستونا رو فقط بهش بدي ببيني حل ميشه يا نه.

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clear all;close all;clc;

[s,fs]=wavread('sigme');
figure
plot(s)
%wavplay(5*s,8000);
%S=fft(s);
%figure
%plot(abs(fftshift(S)));
%L=8;
%M=50;
%s2=resample(s,L,M);
%dsr=10;
usr=1;
s2 = interp(s,10);
%wavplay(20*s2,fs*usr);
%s2=upsample(s,usr);
%s2=downsample(s,dsr);
%figure
%plot(s2)
%s2=decimate(s,dsr);
wavwrite(s2,fs*usr,'sigme3');
figure;
S2=fft(s2);
plot(abs(fftshift(S2)));

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بلد بودن نمي خواد كه، داخل متلب انتخابشون كن، Ctrl + C رو بزن، بعد داخل پستت از آيكن شارپ (#) استفاده كن و كدو داخلش پيست (Ctrl + V) كن.

 

فكر كنم اين دستور براي بردار باشه، چون ورودي اين مشخصه رو نداره ارور ميده. مي توني يكي از ستونا رو فقط بهش بدي ببيني حل ميشه يا نه.

 

بلد شدم:ws3:

نمیشه یه ستون رو بدم دیتام خوب حذف میشه بعضی قسمتاش..

نمیدونم چرا واسه decimate ایراد نمیگیره اما واسه interp میگیره..

عجیبه :sigh:

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بلد شدم:ws3:

نمیشه یه ستون رو بدم دیتام خوب حذف میشه بعضی قسمتاش..

نمیدونم چرا واسه decimate ایراد نمیگیره اما واسه interp میگیره..

عجیبه :sigh:

 

سوده جان همونطور که گفتم توی هلپ هم نوشته شده که ورودی باید از نوع بردار باشه:

 

Input Arguments

 

x — Input signal

vector

 

Input signal, specified as a vector.

Data Types: double

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوده جان همونطور که گفتم توی هلپ هم نوشته شده که ورودی باید از نوع بردار باشه:

 

Input Arguments

 

x — Input signal

vector

 

Input signal, specified as a vector.

Data Types: double

 

 

خوب صوت هم برداره...بردار یک بعدی..:sigh:

چرا decimate پس اینطوری نی..

من قاطی کردم:sad0:

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خوب صوت هم برداره...بردار یک بعدی..:sigh:

چرا decimate پس اینطوری نی..

من قاطی کردم:sad0:

 

خب وقتی میگی دو تا ستون داره، دیگه بردار نیست.

 

Decimate هم چک کردم نوشته باید بردار باشه، ولی خب ممکنه توی پیاده سازی شون یه تفاوتی داشته باشن، جوابی که میده هم ممکنه اشتباه باشه، چون ادعایی در مورد غیر بردار بودنش متلب نکرده.:a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خب وقتی میگی دو تا ستون داره، دیگه بردار نیست.

 

Decimate هم چک کردم نوشته باید بردار باشه، ولی خب ممکنه توی پیاده سازی شون یه تفاوتی داشته باشن، جوابی که میده هم ممکنه اشتباه باشه، چون ادعایی در مورد غیر بردار بودنش متلب نکرده.:a030:

 

نه ببین دوتا ستون یعنی دوتا کانال....به نوع ضبط کردن صدا بستگی داره..میدونی چی میگم؟؟؟

برداره به خدا:sad0:

حالا من صدامو mono ضبط کردم جواب گرفتم..

همون صدا با stereo نمیدونم نمیشه..نمیدونم هم چطوری باید یک کانالش کنم..همونی که تو گفتی اولش..

خیلی دارم تلاش میکنم میدونی؟:ws3:

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نه ببین دوتا ستون یعنی دوتا کانال....به نوع ضبط کردن صدا بستگی داره..میدونی چی میگم؟؟؟

برداره به خدا:sad0:

حالا من صدامو mono ضبط کردم جواب گرفتم..

همون صدا با stereo نمیدونم نمیشه..نمیدونم هم چطوری باید یک کانالش کنم..همونی که تو گفتی اولش..

خیلی دارم تلاش میکنم میدونی؟:ws3:

 

بردار که دوتا ستون نداره. ببین مثل اینکه میشه با میانگین گرفتن از دو تا کانال میشه به mono رسید:

 

M = (s(:,1) + s(:,2)) / 2

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بردار که دوتا ستون نداره. ببین مثل اینکه میشه با میانگین گرفتن از دو تا کانال میشه به mono رسید:

 

M = (s(:,1) + s(:,2)) / 2

 

واااااااای عالی بود دستت درد نکنه...

دو کانال رو کردم یک کانال خیلی هم از اطلاعاتم حذف نشد..تغییری تو صوتم ایجاد نشد...میسییییییییییییی:hapydancsmil:

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×