رفتن به مطلب
sony1983

خواندن پوشه تصاویر در متلب

پست های پیشنهاد شده

سلام

50 تا تصویر توی 12 پوشه دارم و میخوام متلب خودش تصاویر رو بخونه و ویژگی های کل تصاویر رو بریزه توی یه متغیر این تصاویر 30*30 و gayscal هستند تا یه جاهایی کد رو نوشتم ممنون میشم اما نمیتونم همه ویژگی ها رو توی یه متغیر ذخیره کنم یعنی ویژگی های مربوط به عکس آخر فقط ذخیره میشه ممنون میشم راهنمای بفرمایید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با استفاده از تعریف struct میتونید به هدف خودتون برسید (البته این ساده ترین راه هست اما میتونید بدون struct هم به جواب برسید.)

فرض کنیم که ۱۲ تا عکس دارید که تو فولدر هستن و نام اون ها به صورت 1.jpg و 2.jpg و همینطور تا 12.jpg هست

اگر دایرکتوری رو با دستور cd به همون فولدر تغییر بدید (و یا با هر روش دیگه ای که بلدید مثلا کد متلب رو تو همون فولدر ذخیره کنید و Run کنید.... بعد از Run کردن Change Folder رو تو پیغامی که میاد بزنید... اینم یه روش عوض کردن دایرکتوری هست) اینم نمونه کد خدمت شما:

[font=Courier]close [color=#b245f3]all[/color];clear [color=#b245f3]all[/color];clc[/font]
[font=Courier] [/font]
[font=Courier][color=#0433ff]for[/color] i=1:12[/font]
[font=Courier]    A{i}=imread([num2str(i),[color=#b245f3]'.jpg'[/color]]);[/font]
[color=#0433FF][font=Courier]end[/font][/color]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بینهایت ممنونم ؛

نمیشه دو حلقه نوشت که بتونه فولدر اولیرو که تموم کرد بره به فولدر دومی و به همین ترتیب؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بینهایت ممنونم ؛

نمیشه دو حلقه نوشت که بتونه فولدر اولیرو که تموم کرد بره به فولدر دومی و به همین ترتیب؟

 

سلام دوست عزیز

از دستور dir می تونی استفاده کنی، اگه نوع فایل رو مشخص نکنی، لیست فولدر ها رو هم میده، فقط از سوم به بعدش قابل استفاده است. برای خوندن عکسا هم می تونی پسوند رو بهش بدی تا لیست همونا رو بهت بده. توی اینجا برای خوندن فایلای png. استفاده شده:

 

[h=1]ذخیره تصاویر متوالی به صورت یک فایل ویدئویی[/h]

ImagesList = dir('ShuttleImages\*.png');

 

ShuttleImages که اسم فولدر هست، ادامه ش هم فرمت فایلا رو مشخص می کنه.:a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کسی میتونه با روش درون یابی تصویر رو یک و نیم برابر کنه

خیلی فوری کمک میخوام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام کسی میتونه با روش درون یابی تصویر رو یک و نیم برابر کنه

خیلی فوری کمک میخوام

 

سلام دوست عزیز

اگه می خوای از فانکشن های متلب استفاده کنی از imresize یا interp2 استفاده کنی.:a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...