masi eng 47,044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ زعفران یك مثقال + زنجبیل دو مثقال + دارچین 10 مثقال – هل 5 مثقال + میخك نیم مثقال + زرد چوبه 10 مثقال + زیره سیاه 5 مثقال + فلفل سیاه یك مثقال همه را آسیاب می كنیم سپس مخلوط می كنیم ودر شیشه در بسته ریخته و مقداری را در نمكدان كه سوراخش گشادتر باشد بریزید. قسمت پهلوی ماهی خطی است كه گوشتش تیره است و بیرون میریزند آن قسمت دارای روی است كه برای مغز مفید است زیرا در آنزیمها و هورمونها روی است . پوست ماهی را نخورید زیرا بسیار سرد است. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .