رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

زعفران یك مثقال + زنجبیل دو مثقال + دارچین 10 مثقال – هل 5 مثقال + میخك نیم مثقال + زرد چوبه 10 مثقال +

زیره سیاه 5 مثقال + فلفل سیاه یك مثقال همه را آسیاب می كنیم سپس مخلوط می كنیم ودر شیشه در بسته ریخته و

مقداری را در نمكدان كه سوراخش گشادتر باشد بریزید.

قسمت پهلوی ماهی خطی است كه گوشتش تیره است و بیرون میریزند آن قسمت دارای روی است كه برای مغز مفید

است زیرا در آنزیمها و هورمونها روی است .

پوست ماهی را نخورید زیرا بسیار سرد است.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...