رفتن به مطلب

پروتئین‌های شیرین :


ارسال های توصیه شده

پروتئین‌های شیرین :

گلوکز، فروکتوز، ساکارز، نشاسته، گلیکوژن و سلولز از مولکول‌هایی هستند که آن‌ها را با عنوان کربوهیدرات یا مواد قندی می‌شناسیم.

 

سه قند نخست از دیگران شیرین‌ترند و سه قند دیگر در واکنش‌های آنزیمی به گلوکز تبدیل می‌شوند. مواد شیرین دیگری چون آسپارتام را نیز می‌شناسیم که هر چند شیرین هستند، اما از کربوهیدارت‌ها به شمار نمی‌آیند و ساخته‌ی دست انسان به شمار می‌آیند.

اما مواد شیرین دیگری نیز در طبیعت وجود دارد که هرچند شیرین هستند اما قند نیستند. این مواد که در برخی میوه‌ها یافت شده‌اند، پروتئین‌های شیرینی هستند که کام ما را شیرین می‌کنند اما چون در دستگاه گوارش به اسیدآمینه تبدیل می‌شوند، پی‌آمدهای مصرف قندها را ندارند.

برازیین نام یکی از این پروتئین‌هاست که از چند سال پیش در میوه‌های برخی مناطق آفریقا شناسایی شده بود و اکنون یک پژوهشگر ایرانی روشی برای تولید انبوه آن پیدا کرده است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...