رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

خواص دارویی گیاه فوفل

نام‌های دیگر این گیاه: سپاری، تانبول، کوثل، پوفل، فاطویل و نخل هندی است.

 

خواص درمانی این گیاه:

 

 

۱. طبع آن سرد و خشک است.

 

۲. داروی ضد کرم می باشد.

 

۳. در گذشته جهت درمان کرم‌های نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع می‌باشد.

 

۴. فوفل به هضم غذا کمک می‌کند.

 

۵. ضد مالاریا و تب‌های نوبه‌ای است.

 

۶. ضد سرفه است.

 

۷. قاعده‌آور می‌باشد، خانم‌های حامله از خوردن آن خودداری کنند.

 

۸. جهت معالجه استسقاء و آفتاب‌زدگی از پوست میوه این گیاه می‌توان استفاده کرد.

 

۹. جهت دیفتری اسانس برگ‌های این گیاه را به صورت بخور و غرغره می‌توان استفاده کرد.

 

۱۰. جهت سستی اعصاب از این گیاه می‌توان استفاده کرد.

 

۱۱. جهت رفع جوش‌های دهان که در اثر گرمی می‌باشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.

 

۱۲. مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن می‌شود.

 

۱۳. جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.

 

۱۴. تقویت کننده معده می‌باشد.

 

۱۵. اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.

 

۱۶. جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.

 

۱۷. مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.

 

۱۸. مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.

 

 

منبع : masiid.blogfa.com

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...