رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

1438675925_2022jpeg_big.jpeg

 

قیر تقلیل شده با کمک مخلوط کردن قیر با مشتقات کنترل شده نفت، همانند نفت سفید بدست می‌آید. این عملیات بطور موقت جهت کاهش ویسکوزیته قیر انجام می‌شود و در نتیجه کار با آن را آسان‌تر می کنند. به آن‌صورت که با کاهش ویسکوزیته میزان نفوذ قیر در سطح افزایش یافته و در نتیجه‌ی تقطیر نفتی، قیر رقیق بدست خواهد آمد.

درواقع قیر تقلیل شده قیری است که در یک حلال حل شده‌است. حلال‌های معمول عبارتند از نفتا، نفت سفید، گازوئیل و غیره. نوع محلول بکار گرفته شده می‌تواند میزان سفتی و انجام قیر را تعیین کند.

از مزیت‌های قیر تقلیل شده به قیر امولسیونی می‌توان به درصد قیر باقی‌مانده در قیر تقلیل شده که در حدود ۸۰ درصد می باشد و در قیر امولسیونی در حدود ۴۰ درصد تا ۶۰ درصد است، اشاره کرد.

بسته به میزان حلال اضافه شده، قیر تقلیل شده به سه دسته تقسیم می‌شود:

قیرهای زودگیر: قیر با حلال‌هایی همانند بنزین و نفتا که سرعت تبخیر بسیار بالایی دارند ترکیب میشود.

کندگیر: این قیره از مخلوط کردن قیر با هیدروکربن سبکتر مانند نفت سفید بدست می‌آید.

دیرگیر: این قیرها را روغن راه می‌نامند . روغن‌ها و حلال‌های نفتی دیرگیر مورد استفاده در این نوع، عبارتند از: گازوئیل، نفت سیاه، از سویی دیگر می‌توان آن را از تقطیر نفت خام نیز بدست آورد.

 

منبع:

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×