رفتن به مطلب

تهیه خمیر پیراشکی خانگی


saba mn

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خمیر پیراشکی خانگی

 

[h=2]مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی[/h]

  • 2 پیمانه آرد
  • 1/3 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه روغن
  • 2 قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری شکر

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

 

[h=2]مراحل تهیه خمیر پیراشکی خانگی[/h] آب رو ولرم کرده و با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه فوری رو داخل مخلوط آب و شکر ریخته و هم میزنیم و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مخلوط کردن آب و پودر خمیر مایه

 

حالا تخم مرغ رو با همزن میزینم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه کرده و باز با همزن میزنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مخلوط کردن مایعات

 

بعد از 10 دقیقه مخلوط خمیر مایه به عمل اومده و پف کرده و مثل تصویر زیر.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به عمل آمدن خمیر مایه

 

مخلوط خمیر مایه رو هم به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با قاشق هم میزینم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
اضافه کردن خمیر مایه

 

آرد و نمک رو با هم الک کرده و کم کم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اضافه کردن آرد

 

وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حتی در صورتی که کل دو پیمونه آرد استفاده نشده باشه. ممکنه حدود 1/4 پیمونه از آرد اضافه بیاد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بستن خمیر

 

حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا وقتی به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست تمیزی که خمیری نباشه نچسبه. در صورتی که احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم کمی آرد اضافه کنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خمیر نهایی

 

داخل یک کاسه دیگه رو چرب کرده و خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
استراحت دادن به خمیر

 

این ظرف برای برای مدت 1 الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم میذاریم تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
دو برابر شدن حجم خمیر

 

حالا حدود 1/4 از کل خمیر رو جدا کرده و روی تخته ای که سطحش رو آرد پاشیدیم میذاریم. بعد روی خمیر رو هم کمی آرد میپاشیم. تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبه.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آرد پاشی کردن سطح

 

بعد با یک وردنه خمیر رو باز کرده به ضخامت حدودا 2 میلیمتر در میاریم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
باز کردن خمیر

 

با کمک یک کاسه که سایز دهنه اش دلخواهمون باشه روی خمیر علامت گذاشته و بعد دور تا دورشو میبریم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مشخص کردن حد برش

 

حالا خمیر های بریده شده رو روی کاغذ روغنی که سطحش آرد پاشی شده میذاریم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خیر پیراشکی آماده شده

 

میتونیم خمیرهای پیراشکی رو همون لحظه استفاده کنیم یا اینکه به همین ترتیب روی کاغذ روغنی که آرد پاشی شده گذاشته و بعد روی هم بذاریم و داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنیم و هر وقت بهشون احتیاج داشتیم ازشون استفاده کنیم. فقط کافیه برای استفاده از فریزر درشون بیاریم بذاریم تا آب بشن.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خمیر پیراشکی

 

حالا میتونیم پیراشکی های مورد علاقه خودمون رو با مواد میانی مختلف درست کنیم و از طعم عالیشون لذت ببریم.

نوش جان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خمیر پیراشکی خانگی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی

 

 

  • 2 پیمانه آرد
  • 1/3 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه روغن
  • 2 قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری شکر

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

 

مراحل تهیه خمیر پیراشکی خانگی

 

آب رو ولرم کرده و با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه فوری رو داخل مخلوط آب و شکر ریخته و هم میزنیم و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مخلوط کردن آب و پودر خمیر مایه

 

حالا تخم مرغ رو با همزن میزینم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه کرده و باز با همزن میزنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مخلوط کردن مایعات

 

بعد از 10 دقیقه مخلوط خمیر مایه به عمل اومده و پف کرده و مثل تصویر زیر.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به عمل آمدن خمیر مایه

 

مخلوط خمیر مایه رو هم به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با قاشق هم میزینم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
اضافه کردن خمیر مایه

 

آرد و نمک رو با هم الک کرده و کم کم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اضافه کردن آرد

 

وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حتی در صورتی که کل دو پیمونه آرد استفاده نشده باشه. ممکنه حدود 1/4 پیمونه از آرد اضافه بیاد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بستن خمیر

 

حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا وقتی به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست تمیزی که خمیری نباشه نچسبه. در صورتی که احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم کمی آرد اضافه کنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خمیر نهایی

 

داخل یک کاسه دیگه رو چرب کرده و خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
استراحت دادن به خمیر

 

این ظرف برای برای مدت 1 الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم میذاریم تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
دو برابر شدن حجم خمیر

 

حالا حدود 1/4 از کل خمیر رو جدا کرده و روی تخته ای که سطحش رو آرد پاشیدیم میذاریم. بعد روی خمیر رو هم کمی آرد میپاشیم. تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبه.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آرد پاشی کردن سطح

 

بعد با یک وردنه خمیر رو باز کرده به ضخامت حدودا 2 میلیمتر در میاریم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
باز کردن خمیر

 

با کمک یک کاسه که سایز دهنه اش دلخواهمون باشه روی خمیر علامت گذاشته و بعد دور تا دورشو میبریم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مشخص کردن حد برش

 

حالا خمیر های بریده شده رو روی کاغذ روغنی که سطحش آرد پاشی شده میذاریم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خیر پیراشکی آماده شده

 

میتونیم خمیرهای پیراشکی رو همون لحظه استفاده کنیم یا اینکه به همین ترتیب روی کاغذ روغنی که آرد پاشی شده گذاشته و بعد روی هم بذاریم و داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنیم و هر وقت بهشون احتیاج داشتیم ازشون استفاده کنیم. فقط کافیه برای استفاده از فریزر درشون بیاریم بذاریم تا آب بشن.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خمیر پیراشکی

 

حالا میتونیم پیراشکی های مورد علاقه خودمون رو با مواد میانی مختلف درست کنیم و از طعم عالیشون لذت ببریم.

نوش جان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

باز این زد تو فاز غذا :ws28:

ول کن آقا جون بذار همون غذای خودمونو بخوریم

خورشت فسنجون و سیرابی با پنیر اضافه :ws28::ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
باز این زد تو فاز غذا :ws28:

ول کن آقا جون بذار همون غذای خودمونو بخوریم

خورشت فسنجون و سیرابی با پنیر اضافه :ws28::ws28::ws28:

 

نمیزاری هااااااا

انگار از همون غذا های شاهکار دوست داری بفرستم

بزار عین دختر خوبی این ساده ها رو بفرستم :ws28:

لینک به دیدگاه
نمیزاری هااااااا

انگار از همون غذا های شاهکار دوست داری بفرستم

بزار عین دختر خوبی این ساده ها رو بفرستم :ws28:

 

اینا ساده هاشن الان؟ :ws28: یا مشتبدولا ..........

ولی امضات قشنگه ها

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...