رفتن به مطلب

میزبانی ایران از ژئوپارک‌های آسیا ـ اقیانوسیه یونسکو در سال ۲۰۲۱


ارسال های توصیه شده

[h=1]میزبانی ایران از ژئوپارک‌های آسیا ـ اقیانوسیه یونسکو در سال ۲۰۲۱[/h]

57560769.jpg ایران به عنوان میزبان هفتمین اجلاس منطقه‌ای ژئوپارک‌های آسیا ـ اقیانوسیه یونسکو در سال ۲۰۲۱ معرفی شد.

به گزارش ایسنا، در نخستین جلسه شورای اجرایی ژئوپارک‌های منطقه آسیا ـ اقیانوسیه یونسکو، کشور اندونزی به عنوان میزبان ششمین دوره‌ی این کنفرانس در سال ۲۰۱۹ انتخاب شد که به دنبال پیشنهاد نماینده کشورمان در این شورا، ایران به عنوان میزبان دوره بعدی، یعنی هفتمین دوره این اجلاس در سال ۲۰۲۱، معرفی شد.

 

علیرضا امری‌کاظمی، نماینده ایران در کمیته‌های راهبری و اجرایی شبکه منطقه‌ای ژئوپارک‌های آسیا - اقیانوسیه، در این ارتباط به ایسنا گفت: پیشنهاد میزبانی ایران از هفتمین دور این اجلاس، مورد استقبال و تایید تمام اعضای کمیته قرار گرفت که در صورت انجام مکاتبات و پیگیری‌های بعدی از سوی ایران، این میزبانی رسمی خواهد شد و ژئوپارک جهانی قشم و یا یکی از ژئوپارک‌هایی که ان‌شاءلله تا سال ۲۰۲۰ در فهرست جهانی قرار می‌گیرد، محل برپایی این اجلاس خواهد بود.

 

وی توضیح داد: در واقع شبکه ژئوپارک‌های آسیا اقیانوسیه ضمن اعلام تایید و حمایت، منتظر پیشنهاد رسمی و مکتوب ایران خواهد بود تا پس از آن، موضوع را به صورت عمومی و در سطح بین الملی اعلام کند. من بعد از بازگشت به ایران موضوع را در جلسه‌ای با مسؤولان منطقه آزاد قشم و ژئوپارک جهانی بررسی خواهیم کرد و تصمیم‌گیری و اعلام خواهد شد.

 

به گفته امری‌کاظمی، مزیت این میزبانی تقویت جایگاه ایران در شبکه جهانی و همچنین ایفای نقش پررنگ قشم به عنوان تنها ژئوپارک جهانی یونسکو و آسیا اقیانوسیه در آسیای غربی، مرکزی و خاورمیانه خواهد بود.

 

اجلاس منطقه ای ژئوپارک‌های یونسکو هر دو سال یک‌بار در یکی از کشورهای عضو و صاحب ژئوپارک، برگزار می‌شود که امسال میزبان، کشور چین بود.

ژئوپارک‌، منطقه‌ای است که پدیده‌های بارز و میراث زمین‌شناختی را با مدیریتی دائمی و دقیق حفظ و نگهداری می‌کند که در این مسیر به توسعه پایدار این میراث برای آیندگان و حفاظت از محیط زیست منجر خواهد شد و به مردم کمک می‌کند طبیعت را به عنوان عنصر زنده درک کنند و به آن احترام بگذارند. از دیگر اهداف و رویکردهای ژئوپارک، تقویت جامعه محلی و اقتصاد آن‌ها و همچنین جلب مشارکت ساکنان حاشیه‌های ژئوپارک در نگهداری و حفظ این میراث زمین‌شناختی است. ژئوپارک‌ها با جلب گردشگر، توزیع درآمد و ثروت نیز دارند.

انتهای پیام

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...