رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

من همیشه سفیده تخم مرغ رو میزنم میمالم به بادمجونا بعد سرخش می کنم اینجوری هم روغن زیاد مصرف نمی کنه روی مزه بادمجون هم تاثیری نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3

ولی بعضیا شاید سیر دوست نداشته باشن و خوششون نیاد از بوی سیر تو غذا:a030:

 

هادی آشپزی میکنیییییییییییی؟؟؟:w58::w58:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 126
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هادی آشپزی میکنیییییییییییی؟؟؟:w58::w58:

آره خو من بیشتر وقت ها تنهام واسه اینکه از گرسنگی نمیرم یه موقع مجبورم آشپزی بکنم:icon_redface:

 

پیاز دوست نداری؟؟؟؟نصف عمرت بر فناست:hanghead:

لینک به دیدگاه
اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم:ws37:

 

نیمرو پیاز لازم نداره:w16:

 

 

من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه
آره خو من بیشتر وقت ها تنهام واسه اینکه از گرسنگی نمیرم یه موقع مجبورم آشپزی بکنم:icon_redface:

 

پیاز دوست نداری؟؟؟؟نصف عمرت بر فناست:hanghead:

 

پیاز تنها مواد غذاییه که میشه هر آشغالی رو باهاش خورد و لذت برد :ws3:

لینک به دیدگاه
اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم:ws37:

 

مرغ رو با پیاز و فلفل و آبلیمو بزار چند ساعت تو یخچال بمونه بعد پیازا رو جدا کن مرغ رو بزار تو فر :a030:

لینک به دیدگاه
نیمرو پیاز لازم نداره:w16:

 

 

من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

 

یه نفر نیس اینجا جواب بده:w000:

لینک به دیدگاه

مهدی جان چطوری درست می کنی که اینطوری میشه

اتفاقا قرمه سبزی خیلی آسونه درست کردنش عکس اینکه همه میگن سخته و ...

وقتای گوشتش پخت باید سبزی رو اضافه کنی که قبلا سرخش کردی بعد بزاری مثلا 4 ساعت رو حرارت ملایم جا بیوفته هرز چند گاهی هم بری یه همش بزنی بد نیست یا اینکه میتونی بریزی تو زودپز اگر عجله هم داری ولی من کلا با زودپز مخالفم غذا رو داغون می کنه

لینک به دیدگاه
مهدی جان چطوری درست می کنی که اینطوری میشه

اتفاقا قرمه سبزی خیلی آسونه درست کردنش عکس اینکه همه میگن سخته و ...

وقتای گوشتش پخت باید سبزی رو اضافه کنی که قبلا سرخش کردی بعد بزاری مثلا 4 ساعت رو حرارت ملایم جا بیوفته هرز چند گاهی هم بری یه همش بزنی بد نیست یا اینکه میتونی بریزی تو زودپز اگر عجله هم داری ولی من کلا با زودپز مخالفم غذا رو داغون می کنه

 

من لوبیا رو جدا میذارم بپزه آ گوشت رو هم اول سرخ میکنم با بعد سبزیو بهش اضافه میکنم ولی سبزی سرخ شده نیس با گوشت سرخ میشه بعد که سرخ شد لوبیا رو هم میریزم بعد اب آخرشم لیمو ، رو شعله کم میذارم ولی بازم آخرش خوب در نمیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه
نیمرو پیاز لازم نداره:w16:

 

 

من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

بیا من خودم واست یه قرمه سبزی دبش درست کنم واست

خو اول یکم پیاز داغ درست کن بعد گوشتو با پیاز داغ تفت بده بعدم سبزی سرخ شده رو اضافه کن اخرسرم لوبیارو البته اگه بخوای میتونی قبلش بجوشونی کهنفاخ بودنشو بگیره بعدم ابو اضافه میکنی(زیاد اب نمیریزیا حدودا 2/3 قابلمه) و میذاری روی حرارت ملایم بپزه ( من یکم زرچوبه هم اضافه میکنم )

بعدم هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت 1ساعت یه بار میای سر میزنی و هم میزنی که نسوزه یه ساعت اخرم لیمو عمانی اضافه میکنی قبل خاموش کردنم یکم ابلیمو اضافه میکنی یکم ترش بشه و میذاره یه جوش بزنه و خاموش میکنیو نوش جان میکنی

لینک به دیدگاه
بیا من خودم واست یه قرمه سبزی دبش درست کنم واست

خو اول یکم پیاز داغ درست کن بعد گوشتو با پیاز داغ تفت بده بعدم سبزی سرخ شده رو اضافه کن اخرسرم لوبیارو البته اگه بخوای میتونی قبلش بجوشونی کهنفاخ بودنشو بگیره بعدم ابو اضافه میکنی(زیاد اب نمیریزیا حدودا 2/3 قابلمه) و میذاری روی حرارت ملایم بپزه ( من یکم زرچوبه هم اضافه میکنم )

بعدم هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت 1ساعت یه بار میای سر میزنی و هم میزنی که نسوزه یه ساعت اخرم لیمو عمانی اضافه میکنی قبل خاموش کردنم یکم ابلیمو اضافه میکنی یکم ترش بشه و میذاره یه جوش بزنه و خاموش میکنیو نوش جان میکنی

 

فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه:ws38: البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش:w16:

لینک به دیدگاه
فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه:ws38: البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش:w16:

اهان اره احتمالا خو اخه ما سبزیو یه دفعه ای زیاد میگیریم سرخ میکنیم و بسته بندی میکنیم میذاریم فریزر

لینک به دیدگاه
فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه:ws38: البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش:w16:

مام سبزی رو سرخ میکنیم :hanghead:

لینک به دیدگاه
نیمرو پیاز لازم نداره:w16:

 

 

من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

 

سبزی قرمه سبزی باید کاملآ سرخ شده باشه.اولش بعد از سرخ کردن پیاز باید یک قاشق آرد بهش اضافه کنی .روغن باید زیاد باشه .اینا نکات مهم قرمه سبزیه.باز اگه سوالی داشتی بگو :w16:

لینک به دیدگاه
سبزی قرمه سبزی باید کاملآ سرخ شده باشه.اولش بعد از سرخ کردن پیاز باید یک قاشق آرد بهش اضافه کنی .روغن باید زیاد باشه .اینا نکات مهم قرمه سبزیه.باز اگه سوالی داشتی بگو :w16:

 

مورد اول رو رعایت نمیکردم من سبزیو خام میریختم مرسی آرزو:a030:

لینک به دیدگاه

آرد و واسه لزم لضم اومدنش میریزن توش

ولی اگر بزاری با همون لوبیا مدت زیادی با حرارت ملایم بپزه خود همون لوبیا ها کفایت می کنه ولی آرد هم اضافه می کنن و مشکلی نداره حتی تو آش هم میریزن:icon_gol:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...