Strelitzia 17,128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ من همیشه سفیده تخم مرغ رو میزنم میمالم به بادمجونا بعد سرخش می کنم اینجوری هم روغن زیاد مصرف نمی کنه روی مزه بادمجون هم تاثیری نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی بعضیا شاید سیر دوست نداشته باشن و خوششون نیاد از بوی سیر تو غذا هادی آشپزی میکنیییییییییییی؟؟؟:w58: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Strelitzia 17,128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18,854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ هادی آشپزی میکنیییییییییییی؟؟؟:w58: آره خو من بیشتر وقت ها تنهام واسه اینکه از گرسنگی نمیرم یه موقع مجبورم آشپزی بکنم پیاز دوست نداری؟؟؟؟نصف عمرت بر فناست 6 نقل قول لینک به دیدگاه
Lean 56,968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 نقل قول لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43,573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم تخم مرغ بدون پیاز 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43,573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ آره خو من بیشتر وقت ها تنهام واسه اینکه از گرسنگی نمیرم یه موقع مجبورم آشپزی بکنم پیاز دوست نداری؟؟؟؟نصف عمرت بر فناست پیاز تنها مواد غذاییه که میشه هر آشغالی رو باهاش خورد و لذت برد 5 نقل قول لینک به دیدگاه
- Nahal - 47,858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم مرغ رو با پیاز و فلفل و آبلیمو بزار چند ساعت تو یخچال بمونه بعد پیازا رو جدا کن مرغ رو بزار تو فر 6 نقل قول لینک به دیدگاه
Lean 56,968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه نفر نیس اینجا جواب بده 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Strelitzia 17,128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ یه نفر نیس اینجا جواب بده الهی... من فقط ماکارونی بلدم وگرنه جوابتو میدادم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Lean 56,968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ الهی...من فقط ماکارونی بلدم وگرنه جوابتو میدادم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34):بدبخت جکسون 4 نقل قول لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18,854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ مهدی جان چطوری درست می کنی که اینطوری میشه اتفاقا قرمه سبزی خیلی آسونه درست کردنش عکس اینکه همه میگن سخته و ... وقتای گوشتش پخت باید سبزی رو اضافه کنی که قبلا سرخش کردی بعد بزاری مثلا 4 ساعت رو حرارت ملایم جا بیوفته هرز چند گاهی هم بری یه همش بزنی بد نیست یا اینکه میتونی بریزی تو زودپز اگر عجله هم داری ولی من کلا با زودپز مخالفم غذا رو داغون می کنه 5 نقل قول لینک به دیدگاه
Lean 56,968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ مهدی جان چطوری درست می کنی که اینطوری میشهاتفاقا قرمه سبزی خیلی آسونه درست کردنش عکس اینکه همه میگن سخته و ... وقتای گوشتش پخت باید سبزی رو اضافه کنی که قبلا سرخش کردی بعد بزاری مثلا 4 ساعت رو حرارت ملایم جا بیوفته هرز چند گاهی هم بری یه همش بزنی بد نیست یا اینکه میتونی بریزی تو زودپز اگر عجله هم داری ولی من کلا با زودپز مخالفم غذا رو داغون می کنه من لوبیا رو جدا میذارم بپزه آ گوشت رو هم اول سرخ میکنم با بعد سبزیو بهش اضافه میکنم ولی سبزی سرخ شده نیس با گوشت سرخ میشه بعد که سرخ شد لوبیا رو هم میریزم بعد اب آخرشم لیمو ، رو شعله کم میذارم ولی بازم آخرش خوب در نمیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 نقل قول لینک به دیدگاه
kavirsky25 3,694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا من خودم واست یه قرمه سبزی دبش درست کنم واست خو اول یکم پیاز داغ درست کن بعد گوشتو با پیاز داغ تفت بده بعدم سبزی سرخ شده رو اضافه کن اخرسرم لوبیارو البته اگه بخوای میتونی قبلش بجوشونی کهنفاخ بودنشو بگیره بعدم ابو اضافه میکنی(زیاد اب نمیریزیا حدودا 2/3 قابلمه) و میذاری روی حرارت ملایم بپزه ( من یکم زرچوبه هم اضافه میکنم ) بعدم هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت 1ساعت یه بار میای سر میزنی و هم میزنی که نسوزه یه ساعت اخرم لیمو عمانی اضافه میکنی قبل خاموش کردنم یکم ابلیمو اضافه میکنی یکم ترش بشه و میذاره یه جوش بزنه و خاموش میکنیو نوش جان میکنی 6 نقل قول لینک به دیدگاه
Lean 56,968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ بیا من خودم واست یه قرمه سبزی دبش درست کنم واستخو اول یکم پیاز داغ درست کن بعد گوشتو با پیاز داغ تفت بده بعدم سبزی سرخ شده رو اضافه کن اخرسرم لوبیارو البته اگه بخوای میتونی قبلش بجوشونی کهنفاخ بودنشو بگیره بعدم ابو اضافه میکنی(زیاد اب نمیریزیا حدودا 2/3 قابلمه) و میذاری روی حرارت ملایم بپزه ( من یکم زرچوبه هم اضافه میکنم ) بعدم هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت 1ساعت یه بار میای سر میزنی و هم میزنی که نسوزه یه ساعت اخرم لیمو عمانی اضافه میکنی قبل خاموش کردنم یکم ابلیمو اضافه میکنی یکم ترش بشه و میذاره یه جوش بزنه و خاموش میکنیو نوش جان میکنی فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش 5 نقل قول لینک به دیدگاه
kavirsky25 3,694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش اهان اره احتمالا خو اخه ما سبزیو یه دفعه ای زیاد میگیریم سرخ میکنیم و بسته بندی میکنیم میذاریم فریزر 5 نقل قول لینک به دیدگاه
آریودخت 43,941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش مام سبزی رو سرخ میکنیم 6 نقل قول لینک به دیدگاه
S a d e n a 11,333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سبزی قرمه سبزی باید کاملآ سرخ شده باشه.اولش بعد از سرخ کردن پیاز باید یک قاشق آرد بهش اضافه کنی .روغن باید زیاد باشه .اینا نکات مهم قرمه سبزیه.باز اگه سوالی داشتی بگو 5 نقل قول لینک به دیدگاه
Lean 56,968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ سبزی قرمه سبزی باید کاملآ سرخ شده باشه.اولش بعد از سرخ کردن پیاز باید یک قاشق آرد بهش اضافه کنی .روغن باید زیاد باشه .اینا نکات مهم قرمه سبزیه.باز اگه سوالی داشتی بگو مورد اول رو رعایت نمیکردم من سبزیو خام میریختم مرسی آرزو 5 نقل قول لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18,854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ آرد و واسه لزم لضم اومدنش میریزن توش ولی اگر بزاری با همون لوبیا مدت زیادی با حرارت ملایم بپزه خود همون لوبیا ها کفایت می کنه ولی آرد هم اضافه می کنن و مشکلی نداره حتی تو آش هم میریزن 5 نقل قول لینک به دیدگاه
- Nahal - 47,858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ برای قورمه سبزی آخرش که پخت یک ربع آخر دو تا یخ قالبی کوچیک بندازین داخلش روغنش بالا وایمیسته بهتر می شه 8 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .