رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

آرد و واسه لزم لضم اومدنش میریزن توش

ولی اگر بزاری با همون لوبیا مدت زیادی با حرارت ملایم بپزه خود همون لوبیا ها کفایت می کنه ولی آرد هم اضافه می کنن و مشکلی نداره حتی تو آش هم میریزن:icon_gol:

 

تو رو خدا آرد نریزین تو غذا بد میشه:icon_pf (34):

اینقده بدم میاد اینایی که تا میبینن غذاشون لعاب نداده، بهش آرد اضافه میکنن:icon_razz:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 126
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو رو خدا آرد نریزین تو غذا بد میشه:icon_pf (34):

اینقده بدم میاد اینایی که تا میبینن غذاشون لعاب نداده، بهش آرد اضافه میکنن:icon_razz:

lمنم از آرد خوشم نمیاد:w16:

لینک به دیدگاه

تنها غذایی که متیونم درست کنم: پاستا :ws37:

فکر کن چقدر راحته که من میتونم درستش کنم :ws3:

 

عاشق قرمه سبزی های مامانم هستم....... همیشه جا افتاده است.

اصلا یه طور وحشتناکی منو جذب میکنه :4564:

لینک به دیدگاه

اگر خواستین تخم مرغ رو عسلی کنید و به موقع بردارید که سفت نشه اول آب و جوش بیارید توی یه ظرف بعد تخم مرغ رو توش بشکنید اونجوری میتونید ببینیدش و هر موقع دوست داشتین میتونین برشدارین از روی گاز آخر سر هم بزارینش روی دستمال تا آب اضافیش گرفته بشه

نوش جان:ws3:

لینک به دیدگاه
اگر خواستین تخم مرغ رو عسلی کنید و به موقع بردارید که سفت نشه اول آب و جوش بیارید توی یه ظرف بعد تخم مرغ رو توش بشکنید اونجوری میتونید ببینیدش و هر موقع دوست داشتین میتونین برشدارین از روی گاز آخر سر هم بزارینش روی دستمال تا آب اضافیش گرفته بشه

نوش جان:ws3:

 

آخ که من همیشه با این موضوع مشکل دارم، تخم مرغام همش سفت میشن:banel_smiley_4:

یه سوال:

تخم مرغ رو توی آب بشکونیم؟؟؟:w58:

لینک به دیدگاه
قاطی آب نمیشه اونوقت؟؟؟؟؟:w58:

نه دیگه چون آب جوشه زود خودش رو میگیره....یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تخم مرغ رو بشکنی تو یه کیسه فریزر ،اونو بندازی تو آب جوش....:ws3:

لینک به دیدگاه
نه دیگه چون آب جوشه زود خودش رو میگیره....یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تخم مرغ رو بشکنی تو یه کیسه فریزر ،اونو بندازی تو آب جوش....:ws3:

 

به حق چیزای ندیده و نشنیده:w58:

 

امتحان میکنم امشب:ws37:

لینک به دیدگاه
حقا که همون ماکارونی بلدی یه پلاستیک فریزر بنداز تو آب جوش ببین چی میشه :ws28:

همون ماکارونی رو هم خیلیا بلد نیستن:w000::icon_razz:

 

 

 

اسپم نکن صاحبش میاد دعوامون میکنه:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

دیروز خانمم قیمه بادمجون درست کرد.

از این بادمجون سفیدها

 

wd0w1hr1w9wido1yqvwg.jpg

 

 

خیلی خوشمزه بود

حس میکردم با اون بادمجونای سیاه فرق میکنه

خیلی خوشمزه بود:ws37:

لینک به دیدگاه
دیروز خانمم قیمه بادمجون درست کرد.

از این بادمجون سفیدها

 

wd0w1hr1w9wido1yqvwg.jpg

 

 

خیلی خوشمزه بود

حس میکردم با اون بادمجونای سیاه فرق میکنه

خیلی خوشمزه بود:ws37:

 

مزه ش فرق داره با این بادمجون سیاها؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...