رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

5c744ba06daf435da9e1a5519d2c7732.jpg

 

 

مواد لازم:

یک شاخه ریشۀ گل نیلوفر، چند عدد عناب، یک تکه نبات، میوۀ اقطی چینی و آب (یک لیتر).

 

دستور پخت:

 

 

 

8e03c2fa63734382a77e607eca1a026f.jpg

 

 

1. ریشه نیلوفر را بشوئید و پوست آن را بتراشید.

 

 

 

f6162e2ff0b44a85ae85434316f5bc23.jpg

 

 

2. ریشۀ پاک شدۀ نیلوفر را تکه تکه کنید.

 

 

 

46b6f29bdc744a79b98c194d0c5c6474.jpg

 

 

3. آب را در ظرفی بریزید و تکه های ریشۀ نیلوفر و عناب را اضافه کنید.

 

 

 

a5158f2ee4cc418cb3a900ffe7fcccc4.jpg

 

 

4. میوۀ اقطی چینی را به مواد درون ظرف علاوه کنید. در ظرف را ببندید و آتش را تیز کنید تا آب به جوش بیاید. سپس شعلۀ آتش را کم کنید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزد.

 

 

 

e833fd2720b54d4caf78e9b2d2a8ea82.jpg

 

 

5. در پایان نبات را اضافه کنید. شعلۀ آتش را خاموش کنید و مواد درون ظرف را با قاشق بهم بزنید تا خنک شود.

 

 

 

92df447e2ee9447a83a0939e0fe3d76b.jpg

 

 

6. سوپ شما آماده است.

 

***************

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...