رفتن به مطلب
دختری از شمال

نقش آب نارگیل در افزایش طول عمر گلهای شاخه بریده

پست های پیشنهاد شده

آب نارگیل می تواند به عنوان یک محلول نگهدارنده مناسبی برای گلها باشد و جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی از قبیل تیو سولفات نقره است که امروزه به طور گسترده مصرف می شود .

در یک آزمایش تحقیقاتی در هندوستان ، گلهای شاخه بریده گلایول ,ژربرا و رز بعد از برداشت به مدت 5/0 الی یک ساعت در سرما قرار داده و سپس آنها را داخل آب به محیطی گرم منتقل کردند و هر کدام را داخل مقادیر متفاوتی آب نارگیل قرار دادند .

اسپاتهای گلایول در 100% آب نارگیل 4/9 روز طول عمر خود را حفظ نمود در حالیکه در آب خالص 08/5 روز این مدت به طول انجامید .

ژربرا در مخلوطی از 50% آب نارگیل و 50% آب خالص 14 روز طول عمر خود را حفظ نمود و این مدت ماندگاری با قرار گرفتن در 100% آب نارگیل به 64 % افزایش یافت .

علت افزایش طول عمر به گلوکز آب نارگیل نسبت داده می شود که پس از برداشت جایگزین انرژی مصرف شده در متابولیت گیاهی شده و توانایی مکانیکی گلهای شاخه بریده را افزایش می دهد . گلوکز جانشین شده در بافتهای گیاهی فشاراسمندی را افزایش داده و توانایی گیاه را در جزب هر چه بیشتر آب افزای ش می دهد .

وجود کلسیم موجود در این محلول هم به شکل کلرید کلسیم به افزایش تورژسانس سلولی کمک می کند .

مواد موجود در آب نارگیل به اندازه گردو :mg 7/3 – 2/2 اسید اسکوربیکویتامین B

در هر 100 میلی لیتر آب نارگیل mg 105 سدیم - mg 312 پتاسیم - mg 04/0 مس - mg 24 سولفوز – mg 183 مکرین - DH در حدود 3/5 – 7/4 و گلوکز 9/6 – 2 %

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...