رفتن به مطلب

سردترين هيجان جهان


ارسال های توصیه شده

سردترين هيجان جهان

 

بستنیییییییییییییی:w42:

175771.jpg

 

 

 

ارزش غذايي بستني

شايد شما هم ديده باشيد که روي پاکت بستني ها، ميزان کالر ي آن، مواد تشکيل دهنده و... را در جدولي درج مي کنند. اگر حسابي دنبال رژيم لاغري هستيد، نبايد بستني را در برنامه غذايي تان قرار دهيد، ولي اگر وسوسه شديد و دور از چشم ديگران يک رقم بستني نوش جان کرديد، حداقل سراغ بستني هاي ساده تر که در آنها خبري از پسته و بادام و تکه هاي خامه نيست، برويد؛ متخصصان مي گويند: «ارزش غذايي بستني ها به ارزش غذايي مواد اوليه که در ساخت آن استفاده شده، بستگي دارد. چربي شير و پروتئين آن کمي بيشتر از شير است. تخم مرغ، ميوه و شکر ترکيبات ديگر بستني هستند که ارزش غذايي آن را افزايش مي دهند و ممکن است از اين نظر چندان به ذائقه طرفداران رژ يم، خوشايند نباشد. چون در تهيه بستني از شير استفاده شده، شما ويتامن A، ويتامين B1 (تيامين)، B2 (ريبوفلاوين)، B3 (نياسين) و ويتامين E را در بستني خواهيد يافت. اگر هم در توليد بستني ميوه اي از ميوه هاي تازه استفاده شده باشد، ويتامين C نيز در بستني شما پيدا خواهد شد. کلسيم و فسفر که در شير بستني موجود است، براي سلامت استخوان ها و دندان ها مفيد است.

لینک به دیدگاه

بستني از ناباروري جلوگيري مي کند

خانم هاي باردار با واژه هاي «ويار» و «هوس» به خوبي آشنايند و بستني با طعم هاي گوناگون يکي از هوسهايي است که گاه به گاه به سراغ آنها مي آيد؛ ولي اگر شما از ناباروري رنج مي بريد و دنبال روشي مي گرديد که صاحب فرزند شويد، خوردن بستني را به شما پيشنهاد مي کنيم. محققان مي گويند، خوردن روزانه بستني و ساير لبنيات پرچرب از نوعي ناباروري پيشگيري مي کند. اگر چنين ادعايي درست باشد، بايد بستني را هم به فهرست داروهايي که در مراکز باروري براي زوجين تجويز مي شود، اضافه کنيم. اين مطالعه در دانشگاه هاروارد انجام شده و نتايج آن در مجله اروپايي «زاد و ولد» انسان به چاپ رسيده است. اين محققان مشاهده کردند زناني که روزانه دو بار يا بيشتر از لبنيات کم چرب ميل مي کنند، تقريبا دو مرتبه بيش از بانواني که کمتر از يک وعده لبنيات کم چرب در هفته مصرف مي کنند، دچار ناباروري مي شوند. به اعتقاد اين دانشمندان، بانواني که لبنيات کم چرب بيشتري مصرف مي کنند، امکان شکست تخمک گذاري بيشتري دارند. از سوي ديگر، نتايج اين مطالعه نشان ميدهد، در صورتي که زنان حداقل يک وعده لبنيات پرچرب در طول روز مصرف کنند 27 درصد کمتر از ديگران دچارناباروري مي شوند

لینک به دیدگاه

از بستني تا تب مالت

اين بار که در هواي گرم حسابي کلافه شده بوديد و به فکر خريد و نوش جان کردن يک بستني خنک افتاديد، کمي بيشتر دقت کنيد که بستني را از چه مکاني تهيه مي کنيد؛ چرا که کارشناسان هشدار مي دهند بستني تابستاني و شير و خامه به کار رفته در آن قابليت انتقال تب مالت به انسان را دارد. اين را دکتر «عليرضا زالي» رئيس دومين همايش تب مالت کشور، در حاشيه برگزاري اين همايش به بستني خورهاي حرفه اي مي گويد. دکتر عليرضا زالي مي گويد: «با توجه به فصل گرما و استفاده زياد از بستني هاي تابستاني امکان ابتلا به تب مالت هم بيشتر مي شود.» دليلش هم اين است که باکتري هاي تب مالت، در خامه و بستني، ماندگاري طولاني دارند؛ بنابراين مي توانند به راحتي در توده هاي بستني درون يخچال باقي مانده و بستني هاي خوشمزه را به يکي از منابع آلوده پنهان تب مالت تبديل کنند. دکتر زالي يادآور مي شود: «فصل تابستان و بهار فصل زايمان و شيردادن به دامها است؛ بنابراين همه گيري تب مالت هم بيشتر است».

«بروسلوز» يا تب مالت يکي از بيماريهايي است که هم دام ها ممکن است به آن مبتلا شوند و هم انسان. اين بيماري مي تواند چه بصورت حاد و چه بصورت مزمن شما را گرفتار کند. اگرخداي ناکرده در اثر نوش جان کردن بستني هاي آغشته به اين ميکروب دچار تب مالت شديد، بايد منتظر تب، تعريق، ضعف، بي حالي و کاهش وزن باشيد. فراموش نکنيد که تب مالت قدرت تهاجمي زيادي داشته و قابليت نفوذ به پرده هاي مخاطي دهان، حلق، بيني، مخاط ملتحمه چشم و ريه ها را دارد.

لینک به دیدگاه

بستني ها و دوا درمان

بله، يکي از جالب ترين کاربردهاي درماني بستني، علاقه مند کردن بچه ها به لبنيات است، به اين صورت که به کودکاني که شير و ماست نمي خورند، روزي 1 بستني شيري بدون کاکائو مي دهيم تا آرام آرام به لبنيات علاقه مند شوند. اما در مورد افزودن داروها به بستني شايد به شکل اختصاصي و توسط پزشک مقداري دارو به بستني اضافه شود، اما بطور عام و در مقياس کارخانه اي، بستني اي که خواص دارويي داشته باشد، در حال حاضر در ايران موجود نيست. استفاده ديگري که از بستني مي توان کرد در مورد افرادي است که تحت عمل جراحي لوزه يا دستگاه گوارش قرارگرفته اند؛ به جهت کاهش خطر خونريزي بعد از عمل به اين افراد توصيه مي شود که بعد از عمل از چندين وعده بستني استفاده کنند تا محل جراحي خنک نگاه داشته شود.

لینک به دیدگاه

بستني و افسردگي

کساني که از افسردگي رنج مي برند، دوست دارند هر شب قبل از رفتن به رختخواب خود را به يک کاسه بستني مهمان کنند؛ چون اين ميزان بستني خواب راحت تري براي آنها فراهم مي کند. دليل علاقه افراد افسرده به دليل وجود هيچ ماده خاصي در اين خوراکي نيست؛ اين گرايش ناشي از رابطه بيولوژيکي افسردگي با اشتها است. در مغز ماده اي شيميايي به نام گرلين وجود دارد که در واقع هماهنگ کننده مغز و شکم است. عموما قبل از هر وعده غذايي و هنگام گرسنگي ميزان اين ماده شيميايي افزايش پيدا مي کند. افسردگي در افراد مختلف تاثير متفاوتي دارد. گاهي موجب افزايش اشتها و علاقه به خوردن و گاهي موجب از دست رفتن اشتها و لاغري مي شود. در آن دسته از افراد که با افزايش اشتها همراه است، در اصل ميزان ترشح گرلين و در ادامه ميزان مصرف روزانه انواع غذا را افزايش ميدهند. خوردن بستني شايد درمان موقتي و راه گشايي براي افراد افسرده باشد ولي همراه با مصرف روزانه بستني وزن آنها زياد مي شود و افزايش وزن خودش عامل ايجاد افسردگي به ويژه در خانم هاست.

:w16:

لینک به دیدگاه
من بستنی رو دیوانه وار دوست دارم بعضی وقتا تا روزی 7 تا بستنی هم میخورم یا یک کیلو بستنی سنتی

منم همین طور خیلی دوست دارممم اما الانا دیگه کمش کردممم :w42:

خیلی چاق میکنه:hanghead:

لینک به دیدگاه
منم همین طور خیلی دوست دارممم اما الانا دیگه کمش کردممم :w42:

خیلی چاق میکنه:hanghead:

من اگه شیرنی در روز نخورم از حال میرم حتما باید شیرینی بخورم زیادم چاقم نمیکنه:icon_redface::icon_redface::icon_redface:

لینک به دیدگاه
من اگه شیرنی در روز نخورم از حال میرم حتما باید شیرینی بخورم زیادم چاقم نمیکنه:icon_redface::icon_redface::icon_redface:

 

یه صحبتای من باید با شقایق داشته باشممم... اینجوری نمیشه:ws3:

لینک به دیدگاه
من فالوده بیشتر دوست دارم ، فالوده هم این خواص رو داره آیا ؟ :hanghead:

فالوده از رشته‌هاي نشاسته‌اي يخ زده تهيه مي‌شود كه نهايتا كمي شربت شكر يا شربت آبليمو به همراه گلاب روي آن ريخته و ميل مي‌نمايند.

 

 

نشاسته يكي از مهم‌ترين منابع انرژي بدن انسان و در گروه كربوهيدرات‌ها به شمار مي‌رود و از جمله مواد غذايي است كه در بدن تجزيه شده و به گلوكز (قند خون) تبديل مي‌گردد. قند خون انرژي لازم را براي مغز و مركز عصبي بدن انسان تامين مي‌كند.

 

 

 

به‌گونه‌اي كه با مصرف مواد نشاسته‌اي يا قندي سطح قند خون به سرعت بالا رفته در اين موقع لوزالمعده شروع به ترشح انسولين جهت تنظيم قندخون مي‌نمايد و اين امر موجب مي‌شود قندخون سريعا پايين بيايد و حتي از حالت اوليه نيز پايين‌تر رود.

 

100914268461.jpg

 

اینم یه عسکه فالوده افسانه جونم:hanghead:

لینک به دیدگاه

فالوده از رشته‌هاي نشاسته‌اي يخ زده تهيه مي‌شود كه نهايتا كمي شربت شكر يا شربت آبليمو به همراه گلاب روي آن ريخته و ميل مي‌نمايند.

 

 

نشاسته يكي از مهم‌ترين منابع انرژي بدن انسان و در گروه كربوهيدرات‌ها به شمار مي‌رود و از جمله مواد غذايي است كه در بدن تجزيه شده و به گلوكز (قند خون) تبديل مي‌گردد. قند خون انرژي لازم را براي مغز و مركز عصبي بدن انسان تامين مي‌كند.

 

 

 

به‌گونه‌اي كه با مصرف مواد نشاسته‌اي يا قندي سطح قند خون به سرعت بالا رفته در اين موقع لوزالمعده شروع به ترشح انسولين جهت تنظيم قندخون مي‌نمايد و اين امر موجب مي‌شود قندخون سريعا پايين بيايد و حتي از حالت اوليه نيز پايين‌تر رود.

 

100914268461.jpg

 

اینم یه عسکه فالوده افسانه جونم:hanghead:

 

مرسی متین گلیییی :icon_gol::icon_gol: هیچ فالوده ای فالوده شیرازی نمیشه... اومدی میبرمت واست میخرم :icon_redface:

دهنم آب اوفتاد ... :ws37:

لینک به دیدگاه
مرسی متین گلیییی :icon_gol::icon_gol: هیچ فالوده ای فالوده شیرازی نمیشه... اومدی میبرمت واست میخرم :icon_redface:

دهنم آب اوفتاد ... :ws37:

 

:wubpink:

 

خواهش میکنم عزیزممم...یادت نله هااااااااا :hanghead:

 

اما هر چیزی تعادلش خوبه.. نه کم نه زیاد .. تعادل:ws37:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...