رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نمونه سوال هایسیس

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

Problem:

1000 kg/hr of a mixture containing 42 mole percent heptane and 58 mole percent ethyl benzene is to be fractionated to a distillate containing 97 mole percent heptane and a residue containing 99 mole percent ethyl benzene using a total condenser and feed at its saturated liquid condition. The enthalpy-concentration data for the heptane-ethyl benzene at 1 atm pressure are as follows:

 

xheptane

0

0.08

0.18

0.25

0.49

0.65

0.79

0.91

1.0

yheptane

0

0.28

0.43

0.51

0.73

0.83

0.90

0.96

1.0

Hl (kJ/kmol) x 10-3

24.3

24.1

23.2

22.8

22.05

21.75

21.7

21.6

21.4

 

Hv (kJ/kmol) x 10-3

61.2

59.6

58.5

58.1

56.5

55.2

54.4

53.8

53.3

 

Calculate the following:

a. Minimum reflux ratio

b. Minimum number of stages at total reflux

c. Number of stages at reflux ratio of 2.5

d. Condenser duty

e. Reboiler duty

 

 

 

 

 

Problem:

A saturated liquid mixture containing 60 mole % benzene and 40 mole % toluene is to be distilled continuously into a distillate product containing 90 mole % benzene and the bottom product containing 5 mole % benzene. The fractional distillation column will operate at approximately constant pressure of 1 atm. The reflux ratio is 2. How many theoretical plates must the column have if the feed is introduced into the eighth plate? Equilibrium data are:

x:

0

0.017

0.075

0.13

0.211

0.288

0.37

0.411

0.581

0.78

1

y:

0

0.039

0.161

0.261

0.393

0.496

0.591

0.632

0.777

0.9

1

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

نمونه سوال میان ترم درس معادلات دیفرانسیل رشته های فنی-مهندسی دانشگاه آزاد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...

نمونه سوالات درس

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،سوخت رسانی واحتراق

 

1- هیدروکربن های موجود در نفت خام را به سه گروه کلی طبقه بندی نموده و توضیح دهید.(2)

 

2- تاثیر کیفیت بد سوخت مایع در توربین های گازی چیست؟(2)

 

 

3- نقشه مسیر گازرسانی برای یک

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بخار را از ورودی شرکت گاز به نیروگاه ترسیم نموده و دلیل کاربرد و موقعیت ***** و سایلنسر ( صداخفه کن ) را بنویسید.(3)

 

4- حالت پرمیکس (Permix ) و دیفیوژن (Diffution) و موارد کاربرد آنها را در احتراق توضیح دهید.(2)

 

 

5- فرایند احتراق را تعریف کرده و مناطق مختلف احتراق شعله را با توجه به دمای آن ترسیم نموده و توضیح دهید ضخامت منطقه فعل و انفعال (Reaction Zone) به چه عواملی بستگی دارد.(3)

 

6- اثرات کمبود و ازدیاد هوا در احتراق را توضیح دهید.(2)

 

 

7- تعیین مقدار درصد هوای اضافه برای یک محفظه احتراق به چه عواملی بستگی دارد؟(2)

 

8- دلیل آنالیز

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و پارامترهای اندازه گیری شده برای
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
احتراق را توضیح دهید.(2)

 

 

9- نسبت هوا به سوخت را برای سوختی به فرمول C10H11 با 10% هوای اضافی محاسبه کنید.(2)

لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
  • 10 ماه بعد...

معادلات دیفرانسیل:

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

ریاضی عمومی 1 و 2

 

 

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

کنترل فرآيند 2

بهينه سازی عملياتی برجهای تقطير

 

مخلوط آب و متانل در يک برج تقطير معمولی بگونه ای تقطير می شود تا ميزان بازيابی متانل و آب در محصول مقطر به ترتيب 99 و 67/0 درصد مولی باشد. با استفاده از نرم افزار Aspen plus:

الف) با کمک روش تقطير ميان بر (Short cut) موارد زير را مشخص نمائيد:

1- حداقل تعداد مراحل مورد نياز

2- حداقل نسبت جريان برگشتی

3- تعداد مراحل مورد نياز و سينی مناسب برای ورود خوراک (R =1.2 Rmin)

4- خصوصيات محصول بالا و پائين برج (ترکيب اجزاء، دبی مولی، دما و فشار)

5- انرژی خروجی در کندانسور، دمای کندانسور، انرژی مصرفی در جوش آور و دمای جوش آور

 

ب) برج فوق را با استفاده از زير مجموعه RacFrac و با توجه به تعداد مراحل حاصله از روش ميان بر شبيه سازی کرده و موارد زير را مشخص کنيد:

1- نسبت جريان برگشتی

2- ترکيب، دبی، دما و فشار محصول بالا و پائين برج

3- انرژی مصرفی در جوش آور و خروجی کندانسور

 

ج) در صورتی که محصول اصلی واحد، متانل با خلوص 99 درصد مولی باشد، مقدار بهينه نسبت جريان برگشتی را بگونه ای محاسبه کنيد تا سود حداکثر شود. نمودار نحوه تغييرات سود واحد را بر حسب کسر مولی متانل در محصول پائين برج (در محدوده 0.001 تا 0.01) رسم کنيد.

 

در شبيه سازی و بهينه سازی از اطلاعات زير استفاده نمائيد:

- خصوصيات خوراک:

Temp. = 30 oC, Press. = 2.5 atm, Methanol flowrate = 0.2 kmol/s, Water flowrate = 0.3 kmol/s

- فشار برج:

Condenser = 1.2 atm, Pressure drop in each stage = 0.1 psi

- مدل ترموديناميکی : NRTL

- قيمت خوراک و محصولات : متانل با خلوص 99 درصد= 0.8 $/kg ، آب= ناچيز ، خوراک= 0.2 $/kg

- قيمت هر 1000 kg بخار آب: 14.5 $ (فشار 450 psig)، 10.5 $ (فشار 150 psig) و 6.6 $ (فشار50 psig )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...