رفتن به مطلب

گیاهان و خواص دارویی آنها


ارسال های توصیه شده

واقعا؟؟؟ نمیدونستم:ws3: ممنون که تذکر دادی ...

 

:ws3:

خواش میشه:ws3:

ولی من خوردم بهترین مدل مصرفش هم برگ خشک شدش و آسیاب کنی و پودرش کنی و توی ماست بریزی و مصرف کنی:ws3:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 194
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خاصيت درماني :لطافت زا است و بيخش بادآور . اگر تن را با آن و به ويژه با شيره آن ماساژ دهند در جذب کردن مواد به خارج بسيار مؤثر است .

آرايش :بوي تن را تغيير مي دهد ، ضماد آن که با روغن زيتون باشد لکه سياه خوني زير چشم را به کلي از بين مي برد .

دمل و جوش :در علاج زخم هاي دروني سودمند است ، اگر انگدان و بيخ آن را با مرهم ها مخلوط کنند خنازير را درمان مي کند .

مفاصل :انگدان مخلوط با روغن بنفشه يا روغن حنا درد مفاصل را درمان مي کند .

اندام هاي غذا :بيخ آن باد گلو مي آورد ، شکم را قبوضيت مي دهد ، دير هضم است و هاضم ،معده را گرمي مي بخشد ، تقويت مي کند اشتها بر مي انگيزد .

اندام هاي دفعي :اگر آن را با پوست انار و سرکه بپزند ، بواسير مقعد را از بين مي برد ، ادرارآور است و براي مثانه زيان آور .

زهرها :پادزهر هر سموم است .

منبع : راسخون دو نوع است سپيد و سياه .

انگدان سياه در غذاها داخل نمي شود . anjadan123.jpg

لینک به دیدگاه

گياه چاي كوهي اين گياه در مناطق مختلف ايران، داراي اسامي مختلفي است. اين گياه خواص متعددي دارد. بسيار خوش عطر و بو و لذيذ است و مي تواند جايگزين خوبي براي چاي عصرانه يا ظهر باشد.

از خواص دارويي اين گياه، مدرد بودن آن است و همين خاصيت براي شستشوي مجراي ادراري (كليه و مثانه) می باشد.

اين گياه براي سيستم دستگاه عصبي خاصيت آرام بخش دارد.

اين گياه در ارتفاعات كم و متوسط رويش دارد و در بيشتر مناطق ايران ديده مي شود و فصل رويش آن اواسط ارديبهشت تا اواخر خرداد است.

همچنين اين گياه از داروهايي است كه باعث سقط جنين در زنان باردار مي شود.

لینک به دیدگاه

گياه ثعلب گياهي با گلهاي آبي واژگون است. از پيازاين گياه بعد از خشك و پودر كردن براي بستني سازي استفاده مي شود زيرا اين گياه داراي مواد نشاسته اي مي باشد.

اين گياه در موارد ناراحتيهاي تنفسي مثل سرفه هاي شديد و حتي در موارد سياه سرفه و آسم و تنگي نفس مورد استفاده قرار مي گيرد.

گلهاي اين گياه نوش خوبي براي زنبور عسل است و با له كردن و خورد كردن گل آن، ماسك خوبي براي صورت تهيه مي شود.

معمولاً محل رويش اين گياه داخل باغها و بيشه هاست و زمان گل دهي آن از اواخر فروردين تا اواخر خرداد است.

اين گياه پيازي دارد كه پياز آن مورد استفاده است.

لینک به دیدگاه

شاتوت میوه ای مفید در جلوگیری از بیمایها

 

5236.jpg

 

محققان انجمن تغذیه آمریکا شاتوت را در مقایسه با 40 نوع میوه تازه دیگر، به عنوان اولین میوه از نظر فعالیت آنتی‌اکسیدانی قرار داده‌اند که دارای فیتوکمیکال‌های قوی مانند آنتوسیانین است. آنتوسیانین رنگدانه‌ای است که رنگ سیاه شا‌توت از آن ناشی می‌شود.

به گزارش ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، وجود انواع آنتی‌اکسیدان‌های گوناگون در شاتوت، «درجه ظرفیت جذب رادیکال‌های آزاد» آن را که یک شاخص اندازه‌گیری تاثیر مواد غذایی در پیشگیری از سرطان‌ است، به رقم 5350 در هر صد گرم رسانده است.

سایر آنتی‌اکسیدان‌ها و فنول‌های موجود در شاتوت شامل موارد زیر هستند: الاژیک اسید، روتین، گالیک اسید، هیدروکافئیک اسید، پی کوماریک اسید سینامیک و آنتی‌اکسیدان‌های مشهور یعنی ویتامین‌های A و C.

وجود این مواد مغذی و نقش هم‌افزایی این مواد مغذی بر یکدیگر سبب شده است تا این میوه به‌عنوان منبعی خوب برای تامین نیاز روزانه به ریزمغذی‌های گوناگون مورد توجه قرار گیرد.

شا‌توت خواص مفیدی برای سلامت دارد، از جمله جلوگیری از عفونت‌های دستگاه ادراری، سرطان، بیماری‌های وابسته به سن و حملات سکته مغزی.

شاه‌توت از ساخته شدن کلسترول بد که به بیماری‌ها و حملات قلبی منجر می‌شود، جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، شاه‌توت دارای ویتامین‌هایA ، C و املاح روی، پتاسیم، آهن، کلسیم و منیزیم است.

محتوای متعادل تانن موجود در شاتوت به استحکام جداره رگ‌ها کمک کرده و از خون‌ریزی‌های پوستی جلوگیری می‌کند. مصرف این میوه در موارد التهاب روده‌ای کمک‌کننده است.

مصرف منظم این میوه فرآیند پیرشدن را کند می‌کند و به دلیل وجود خاصیت ضد باکتریایی آن، به بهبود شرایط اسهال ناشی از باکتری‌ها کمک می‌کند.

مصرف عصاره شاتوت در افراد دچار واریس سبب کاهش نشت دیواره نازک رگ‌های خونی می‌شود. این عصاره دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام آنتوسیانیدین است. آنتوسیانیدین‌ به بهبود بافت پیوندی آسیب دیده کمک می‌کند. مصرف میوه شاتوت نیز اثر مشابهی در رفع این مشکل دارد.

وجود مواد مغذی مفید در شاتوت، این میوه را به یک میان وعده عالی تبدیل کرده است. در صورتی که شاتوت تازه به سرعت فریز شود، می‌تواند مواد مغذی خود را به خوبی حفظ کند.

استفاده از جوشانده برگ‌های این میوه برای برطرف کردن حالت تهوع از قدیم معمول بوده و ریشه آن برای درمان اسهال خونی استفاده می‌شده است.

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

خواص مفيد بادام

 

بادام يکي از انواع آجيل هايي است که غالبا در پذيرايي از مهمانان استفاده مي شود. خوشبختانه، بادام در تمام سال يافت مي شود.

1442466912574312175718842821552380101255.jpg

بادام فوايد بسياري براي بدن دارد، از جمله:

1- پايين آورنده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و کاهش دهنده
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بادام داراي مقدار زيادي چربي است، اما از نوع

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
! اين چربي خطر بيماري هاي قلبي را کم مي کند. تحقيقات نشان داده است که تمامي مغزهاي خوراکي، بيماري هاي قلبي و کلسترول بد را دور مي کنند.

مطالعه اي نشان داده است، افرادي که 5 بار در هفته آجيل مي خورند،50 درصد احتمال خطر براي بيماري هاي قلبي را از خود دور مي کنند.

2- بادام، آنتي اکسيدان است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
در پوست بادام وجود دارد. اين ويتامين، يکي از انواع
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مي باشد. فوايد آنتي اکسيدان ها در بدن بسيار زياد است. آنتي اکسيدان ها جلوي برخي امراض را مي گيرد، از جمله:
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، بيماري قلبي، فراموشي،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خوب عمل نکردن سيستم ايمني،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
چشم(کاتاراکت)، ضعيف شدن ماهيچه ها و هم چنين بر سلامتي پروستات اثر مي گذارند و از تخريب سلول ها و DNA جلوگيري مي کنند.

3- از گرفتگي عضلاني جلوگيري مي کند.

بادام داراي منيزيم و

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
است. هنگامي که به مقدار کافي
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
در بدن باشد، در خون جريان مي يابد و اکسيژن و مواد مغذي را سريع تر حمل مي کند و جلوي افزايش ضربان قلب را مي گيرد. بادام بسيار بيشتر از جو يا حتي
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، منيزيم دارد.

پتاسيم در

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
به جريان درآوردن اعصاب، متعادل کردن
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و عملکرد بهتر قلب نقش دارد.

4/1 فنجان بادام داراي 99 ميلي گرم منيزيم و 257 ميلي گرم پتاسيم مي باشد.

4- به

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
کمک مي کند.

بسياري از افراد به خاطر افزايش وزن، بادام نمي خورند. در حالي که متخصصان تغذيه به اين نتيجه رسيده اند، افرادي که حداقل 2 بار در هفته آجيل مي خورند، نسبت به آنها که اصلا و يا به ندرت آجيل مي خورند، بيشتر وزن کم مي کنند.

5- هر روز، بادام بخوريد تا انرژي داشته باشيد و از سلامتي خود لذت بريد.

اين ماده غذايي به خاطر دارا بودن

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، انرژي مورد نياز بدن را افزايش مي دهد.

همان طور که مي دانيد، آهن يکي از اجزاء مهم هموگلوبين مي باشد و نقش هموگلوبين، حمل اکسيژن در خون است. لذا آهن کمک مي کند که سلول ها اکسيژن مورد نياز خود را دريافت کنند و کمبود آن موجب

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و ضعف در انجام کارها مي شود.

موسسه غذا و دارو براي حفظ سلامتي بدن دريافت روزانه 18 ميلي گرم آهن را توصيه مي کند. اما بايد توجه داشت که زيادي آهن خطرناک مي باشد و مي تواند قلب،

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را از کار بيندازد.

6- جلوگيري از سرطان

بادام داراي مقدار زيادي

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و پروتئين مي باشد. 100 گرم بادام تازه در حدود 20 گرم پروتين و 240 ميلي گرم کلسيم دارد. کلسيم و فيبر موجود در بادام، کاهش دهنده
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مي باشد. اسيد فوليک در بادام، باعث کاهش سرطان دهانه رحم مي گردد.

7- منبع انرژي

بادام محتوي مقدار زيادي چربي هاي غير اشباع،

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پروتئين گياهي،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مس و منيزيم مي باشد. بادام داراي انواع ويتامين ها مي باشد که به سوخت و ساز کربوهيدرات ها کمک مي کند و يکي از منابع انرژي براي مغز مي باشد.

4/1 فنجان بادام، 45 درصد منيزيم روزانه و 20 درصد مس روزانه و 17.6 درصد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
دارد. روزانه را تامين مي کند. همچنين4/1 فنجان بادام، 7.62 گرم پروتئين بيشتر از پروتئين يک عدد

8- جلوگيري از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

9- کاهش دهنده قند خون و بيماري

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

10- تقويت عملکرد ريه

به طور کلي، بادام جلوي برخي بيماي هاي تنفسي از قبيل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برونشيت مزمن و امفيزم( اتساع و بزرگي عضوي در اثر گاز) را مي گيرد.

سلنيوم، در بادام و آجيل يافت مي شود. سلنيوم نيز يک آنتي اکسيدان مي باشد.

11- استحکام استخوان ها

بادام محتوي مقدار زيادي چربي غير اشباع و بسياري از مواد مغذي مي باشد، از جمله: کلسيم و منيزيم. اين عناصر براي استحکام استخوان ها استفاده مي شوند.

به طور کلي، بادام غني ترين منبع غير حيواني کلسيم مي باشد.

استخوان ها و دندان هايتان را با استفاده از فسفر موجود در بادام، تقويت کنيد.

 

 

مقدار کلسيم در 25-20 عدد بادام بيشتر از 4/1 فنجان شير است. پس براي جلوگيري از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
يک منبع غني مي باشد.

12- خانم هاي باردار توجه کنند!

اگر شما

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
هستيد و يا قصد بارداري داريد، بادام منبع
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
است. همان طور که مي دانيد، اين ويتامين عمل ساخت و نگه داري سلول ها را برعهده دارد. اين وظيفه در هنگام تقسيم سلولي و رشد بسيار مهم است ، پس براي زنان باردار و نوزادان بسيار مهم است. اسيد فوليک در تکامل رشد جنين بسيار با اهميت مي باشد. رشد طناب نخاعي و مغز جنين در گرو وجود اسيد فوليک مي باشد.

اغلب زناني که مي خواهند باردار شوند و زنان باردار بايد مکمل اسيد فوليک مصرف کنند. پس بادام، يادتان نرود!

نکته:

 

در عيد، برخي از افراد بادام بوداده مصرف مي کنند. اين بادام به اندازه بادام خام مفيد نيست. انرژي بادام بوداده در 100گرم، 597 کيلوکالري، چربي در حدود 53 گرم و فيبر 12 گرم مي باشد. براي سوزاندن اين مقدار انرژي بايد 119 دقيقه پياده روي کنيد!

به نظر شما کدام يک از بادام ها بهتر است، تازه يا بوداده؟

به راستي در همه نعمات خدا، فايده و ضرر وجود دارد. باز هم مي گويم، به مقدار کافي خوردن بهتر از هيچ وقت نخوردن است.

سال خوبي را داشته باشيد و از نعمت هايي که خداوند به شما ارزاني داشته، استفاده کنيد.

مريم سجادپور- کارشناس تغذيه

لینک به دیدگاه

خواص درمانی کرفس

41469.jpg

 

 

كرفس سلطان سبزی‌هاست و تمام بخش‌های این گیاه مفید و شفابخش است.

دانشمندان بر این عقیده‌اند كه:

* كرفس بهترین ماده غذایی برای برطرف كردن عفونت مجاری ادرار و اسید اوریك بالا از طریق ضدعفونی مجاری ادراری است،همچنین وجود روغن‌های فرار در كرفس علاوه بر ایجاد عطر خوشایند این گیاه،باعث گشاد شدن مجاری كلیه می‌شوند و دفع اسید اوریك را تسهیل می‌كند.

* تجربه نشان داده است كه كرفس و غذاهای حاوی آن بوی بد دهان را از بین می‌برد كه احتمالاً به دلیل تركیب موادی كه در معده تولید می‌شوند با مواد معطر كرفس است.این گیاه حاوی ویتامین (ث) زیادی است و به همین دلیل مصرف آن به تقویت لثه ها كمك كرده و از بروز بیماری اسكوربوت پیشگیری می‌كند.مصرف كرفس همچنین به افراد كم خون،توصیه می‌شود.

* اسیدهای چرب فرار موجود در این گیاه،محرك اشتهاست.

* پتاسیم موجود در كرفس علاوه بر تحریك ادرار باعث كاهش فشار خون می‌شود و به همراه گوگرد موجود در آن بیش از همه برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی كه از دردهای مفصلی و روماتیسم رنج می برند، توصیه می‌شود.

* این گیاه دارای خاصیت ضدمیكروبی است و در بهبود آسم و سرماخوردگی‌های ریوی مناسب است.آب كرفس به صورت غرغره برای رفع گلو دردهای خشك به دلیل خاصیت ضدعفونی كننده اش مفید است.همچنین آلودگی میكروبی ضعیف در روده نیز در اثر تریپین از بین می‌رود.

* این گیاه حاوی درصد بالایی فیبر است،بنابراین ملین بسیار مناسبی به شمار می‌آید و مصرف برگ و ساقه های كرفس در مورد كسانی كه از ناراحتی های گوارشی نظیر یبوست رنج می‌برند بسیار نافع است.

* كرفس همچنین ضد نفخ است و تب را پایین می‌آورد.مصرف آن به خصوص به افراد درگیر با بیماریهای قلب و عروق و بالا بودن چربی‌های خون بسیار توصیه می‌شود،این گیاه از تصلب شرائین جلوگیری می‌كند.

* ویتامین B6 و اسید پانتوتنیك موجود در آن به همراه منیزیوم و كلسیم اثر مثبتی در تقویت ماهیچه ها داشته و دارای اثرات شگرف در آرامش روانی است.

* نقش بسیار موثر دیگر این گیاه،تاثیر آن در كاهش وزن است؛به حدی كه افرادی كه از 1 لیوان عصاره كرفس به همراه لیموترش به شكل هر روزه یا یك روز در میان در زمان استفاده از رژیم‌های كاهش وزن،بهره برده‌اند،یك تا دو كیلوگرم كاهش وزن علاوه بر میزان عادی داشته اند.

* در برخی از متون به اثرات مثبت كرفس در تقویت نیروی جنسی مردان اشاره شده است، البته این موضوع تاكنون به اثبات نرسیده است.

* این گیاه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آنتی اكسیدان از سوی محققین آمریكایی به عنوان یكی از ده ماده غذایی كه می تواند با سرطان مقابله كند،نام برده شده است.همچنین مصرف آن به شدت به افراد درگیر با سنگ كلیه و سنگ های مجاری ادراری توصیه می‌شود.

* جوشانده این گیاه،گرفتگی صدا را درمان می‌كند و برای سرمازدگی مفید است.این گیاه حاوی فسفر بوده و در تقویت حافظه و ازدیاد هوش كارآمد است.در نسخ قدیمی به نقش افزایش دهنده شیر مادر، توسط این گیاه اشاره شده است.

* تخم كرفس نیز دارای خواص مفید بی شماری است.تخم این گیاه حاوی كلسیم بالاست كه ممكن است نقش مهمی در كاهش فشار خون ایفا كند،

* این تخم ادرارآور بوده و یكی از بهترین داروها برای پاك كردن اسید اوریك در بدن است؛

* از این رو برای درمان نقرس و آرتروز و روماتیسم مناسب است.البته دانه كرفس در مواردی موجب سقط جنین می شود و به همین دلیل در دوران بارداری منع مصرف دارد.

* خوردن كرفس برای بیماران مبتلا به صرع نیز مضر است زیرا حملات آنها را تحریك می‌كند. همچنین در افرادی كه به ورم كلیه مبتلا هستند،منع مصرف دارد.

* انواع كوهی این گیاه علاوه بر خاصیت ضددرد و التهاب،اثر كاهنده ای بر ترشح اسیدهای معده دارد.دانشمندان دریافته اند كه مصرف گیاه كرفس كوهی ترشح اسید معده را كاهش می دهد و توصیه می‌كنند كه افرادی كه از ترشح زیاد اسید معده رنج می‌برند و به اصطلاح به زخم معده دچار هستند با وجودی كه منع مصرف سبزیجات خام وجود دارد،به مصرف كرفس كوهی بپردازند. همچنین یكی از پزشكان به نام لئونس كارلیه (LEOCE CARLIER) برای درمان سرمازدگی،پاشویه و حمام گرم كرفس را تجویز و توصیه می‌كند.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ

لینک به دیدگاه

اسطوخودوس ( لاواندر )

 

نام انگليسي : Lavander

نام علمي : Lavandula

 

Lavandula.jpg lavandula%201.jpg

 

كليات گياه شناسي

اسطوخودوس در بيشتر نقاط دنيا بحالت خود مي رويد مخصوصا در جنوب فرانسه مناطق مديترانه و در تورنتو به مقدر زياد وجود دارد و بسته به شرايط ميط و خاك به انواع مختلفه ظاهر مي شود .

اسطوخودوس گياهي است چندين ساله به ارتفاع حدود نيم متر با برگهاي متقابل ، باريك ، دراز سبز رنگ و پوشيده از كركهاي سفيد پنبه اي . گلهاي آن برنگ بنفش و بصورت سنبله مي باشد .

قسمت مورد استفاده اين گياه ، گلها و سرشاخه هاي گلدار آن است . اسطوخودوس بوي بسيار مطبوعي درد . طعم آن تلخ است و بعلت بوي مطبوع آن در عطر سازي مصرف مي شود .

اسانس اسطوخودوس كه از تقطير گل و سرشاخه هاي گلدار اين گياه بدست مي آيد مايعي است زردرنگ يا زرد مايل به سبز كه داراي بوي مطبوعي است .

 

تركيبات شيميايي:

اسانس اسطوخودوس داراي حدود 40% استات ليناليل است همچنين در آن تركيباتي نظير اسيد بوتيريك ، اسيد پروپيونيك و اسيد والريك ، لينالول آزاد و ژرامبول وجود دارد .

 

خواص داروئي:

اسطوخودوس از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است .

1)براي رفع خستگي و آرامش چند قطره روغن اسطوخودوس را در وان آب گرم ريخته و براي مدت يكربع ساعت در آن دراز بكشيد .

2)گرفتگي ها را باز مي كند .

3)مقوي معده است .

4)ادرار آور مي باشد .

5)معرق است و تب را پائين مي آورد .

6)صفرا بر بوده و كبد را بكار مي اندازد و بيماري هاي كبدي را برطرف مي كند .

7) ضد تشنج است .

8)براي تقويت عمومي بدن خوب است .

9)كرم هاي معده و روده را از بين مي برد .

10)بيماري هاي سينه و سرفه را برطرف مي كند .

11)در معالجه زكام موثر است .

12)از آن مي توان بعنوان مسهل و تميز كننده استفاده كرد.

13)براي رفع بيماريهاي مجاري و ادرار مفيد است .

14)براي برطرف كردن رعشه و سرگيجه حدود 5 گرم از پودر آنرا با عسل مخلوط كرده و هر شب بخوريد .

15)براي رفع فراموشي و تقويت حافظه از دم كرده اسطوخودوس استفاده كنيد .

16)براي رفع بيخوابي يك قطره از روغن اسطوخودوس را روي يك تكه پنبه بچكانيد و آنرا داخل بالش خود قرار دهيد خواب مطبوعي براي شما مي آورد .

17)براي برطرف كردن غم و اندوه هر روز دم كرده اسطوخودوس بنوشيد .

18)اگر دست و پاي شما خواب مي رود از اين گياه استفاده كنيد .

19)براي پيشگيري از آب آوردن بدن دم كرده اسطوخودوس بنوشيد .

20)زردي را برطرف مي كند .

21)براي رفع حالت تهوع و سرگيجه مفيد است .

22)سردرد و سردردهاي يكطرفه را درمان مي كند .

23)براي معالجه ضعف اعصاب مفيد است .

24)طپش قلب را از بين مي برد .

25) آسم را از بین میبرد.

26)براي رفع ترشحات زنانه مي توانيد از اين گياه استفاده كنيد .

27)براي برطرف كرده سوء هاضمه يك قطره اسانس اسطوخودوس را در يك ليوان آب نيم گرم ريخته و يا يك فنجان از دم كرده آن را بنوشيد .

28)اسطوخودوس درمان كنده رماتيسم ، آرتروز و نقرس است . براي اين منظور كمپرس آنرا بر روي عضو مورد نظر بگذاريد و يا اينكه 2 قطره روغن آنرا با يك قاشق روغن بادام و يا روغن زيتون مخلوط كرده و عضو دردناك را با آن ماساژ دهيد .

29)زخم هاي كهنه را با ماليدن اسانس اسطوخودوس كه در الكل حل كرده ايد برطرف كنيد 30)براي درمان بيماريهاي ريوي 2 تا 3 قطره روغن اسطوخودوس را با يك قاشق غذا خوري روغن بادام و يا روغن زيتون مخلوط كرده و سينه و پشت بيمار را ماساژ دهيد .

31) ماليدن پماد اسطوخودوس زخم ها را ضد عفوني كرده و التيام مي بخشد .

32)براي برطرف كردن بوهاي نامتناسب در منزل چند قطره روغن اسطوخودوس را در آب ريخته و بگذاريد به آرامي بجوشد عطر مطبوعي را در هوا پخش مي كند .

33)براي رفع بيخوابي يك قاشق چايخوري پودر اسطوخودوس را با يك قاشق چايخوري پودر سنبل الطيب مخلوط كرده و در يك ليوان آبجوش ريخته و بمدت 10 دقيقه دم كنيد . اين دم كرده را يكساعت قبل از رفتن برختخواب ميل كنيد تا بيخوابي شما برطرف شود .

 

طرز استفاده:

1) دم كرده اسطوخودوس : حدود 5 گرم سرشاخه گلدار و يا گل اين گياه را در يك ليتر آبجوش ريخته و بمدت 10 دقيقه دم كنيد . مقدر مصرف اين دم كرده 4-3 فنجان در روز است .

2)كمپرس اسطوخودوس : 30 گرم گل و يا سرشاخه گلدار اين گياه را با يك ليتر آبجوش مخلوط كرده و بمدت 10 دقيقه دم كنيد .

3)اسانس و روغن اسطوخودوس را مي توانيد از فروشگاههاي گياهان دارويي و يا برخي از داروخانه ها تهيه كنيد براي مصرف يك قطره از آنرا با يك قاشق روغن بادام و يا روغن زيتون مخلوط كرده و براي ماساژ استفاده كنيد . و يا يك قطره آنرا روي يك حبه قند و يا يك قاشق عسل مخلوط كرده بخوريد .

مضرات :

اسطوخودوس گياهي است بي ضرر كه همه مي توانند از آن استفاده كنند . فقط براي اشخاص صفراوي مزاج خوب نست و باعث آشفتگي مي شود . اينگونه اشخاص بايد آنرا با سكنجبين يا كتيرا بخورند .

لینک به دیدگاه

خواص لبو

 

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد. قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است. خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند. برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند. برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است. آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است. ضماد برگ با اسیدبوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

 

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می توانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است. گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

ما برای غذای سلامتی شما دسر ماست و لبو را پیشنهاد می‌کنیم. شیوه درست کردن آن را اغلب مردم می‌دانند، اما اگر هنوز با درست کردن لبو مشکل دارید، خوب است بدانید که چغندر خیلی دیر می‌پزد. آن را باید در آب غوطه‌ور کنید و 3 تا 4 ساعت با حرارت خیلی ملایم آن را بپزید؛ طوری که آب به خوردش برود. معمولا پس از این مدت طعم شیرینی پیدا می‌کند. آن را بعد از سرد شدن رنده کنید و با ماست شیرین بخورید.

لینک به دیدگاه

5584.jpg

بادمجان علاوه بر داشتن ویتامینها و مواد معدنی گوناگون، شامل مواد گیاهی مهمی‌می‌باشند که فعالیتهای آنتی‌اکسیدانی ...

 

خواص بادمجان

بادمجان گیاهی است یكساله و دارای ساقه نسبتا ضخیم و پوشیده از كرك که ارتفاع ساقه آن تا 70 سانتیمتر می‌رسد. برگهای آن بیضی شكل با نوك باریك و گلهای آن بنفش رنگ است. میوه این گیاه دراز و باریك و یا گرد است که برنگهای بنفش، سیاه، زرد و سفید دیده می‌شود. بادمجان انواع مختلفی دارد که یکی از معروفترین آنها به شکل گلابی می‌باشد.پوست آن براق و رنگ آن بنفش پررنگ می‌باشد در حالیکه گوشت آن به رنگ کرم است.

فواید مصرف بادمجان

بادمجان علاوه بر داشتن ویتامینها و مواد معدنی گوناگون، شامل مواد گیاهی مهمی‌می‌باشند که فعالیتهای آنتی‌اکسیدانی دارند و همچنین فیتونوترینت ها که شامل ترکیباتی فنولیکی مانند اسید کافئیک و کلروجنیک و همچنین فلئونیدهایی نظیر نیاسین می‌باشد.

محققان بر روی ماده گیاهی آنتوسیانین به نام نیاسین کار می‌کنندکه بر روی پوست بادمجان وجود دارد.نیاسین آنتی اکسیدانی قوی و تمییز کننده رادیکالهای آزاد می‌باشد که از پوسته سلولها در مقابل تخریب جلوگیری می‌کند. در مطالعه بر روی حیوانات، مشاهده نموده اند که نیاسین پیدا شده از لیپیدهای (چربی) موجود در پوسته سلولها محافظت می‌کند. پوسته سلولها معمولاً از چربیهایی تشکیل شده است که مسئول محافظت از سلولها در مقابل رادیکالهای آزاد می‌باشد و به مواد مغذی کمک می‌کنند که وارد سلول شوند واز هدر رفتن آنها جلوگیری می‌کنند و از طریق مولکولهای پیام رسان متوجه می‌شوند که سلولها چه نوع فعالیتی را باید داشته باشند.

مواد موجود در 100 گرم بادمجان

فیبر 2.48 گرم پتاسیم 245.52 میلی گرم منگنز 0.13 میلی گرم مس 0.11 میلی گرم ویتامینB1 (تیامین) 0.08 میلی گرم ویتامین B6 (پایرودوکسین) 0.09 میلی گرم فولات 14.26 میلی گرم منیزیم 12.87 میلی گرم ویتامین B3 0.59 میلی گرم

سلامتی قلب و عروق و تامین رادیکال آزاد:

هنگامیکه حیوانات آزمایشگاهی با کلسترول بالا، با آب بادمجان تغذیه میشوند،‌ کلسترول خون ، کلسترول در دیواره رگها و کلسترول موجود در آئورت آنها (آئورت رگی است که خون را از قلب وارد جریان بدن می‌کند) کاهش پیدا می‌کرد. این تاثیری که بادمجان بر کلسترول دارد نه تنها بدلیل نیاسین موجود در آن است بلکه بدلیل مواد فیتونوترینتهای دیگری که در بادمجان وجود دارد نیز می‌باشد.

نیاسین نه تنها یک از بین برنده قوی رادیکال آزادمی‌باشد، بلکه باعث جلوگیری از رسوب آهن اضافی موجود در بدن نیز می‌شود. اگر چه آهن یک ماده مغذی و ضروری است و برای حمل و نقل اکسیژن و عملکرد طبیعی سیستم دفاعی بدن ضروری است اما مقدار زیاد آن برای بدن مضر می باشد. آهن زیاد باعث زیاد شدن رادیکالهای آزاد می‌گردد و ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی و سرطان را بالا می‌برد. در زنان در سنین باروری که هر ماه مقداری از آهن خود را در طی عادت ماهانه از دست می‌دهند، زیاد شدن آهن خیلی کم پیش می‌آید ،‌اما برای زنان یائسه و مردان احتمال تجمع آهن زیاد است.

نیاسین، بوسیله کاهش رسوب آهن، رادیکالهای آزاد را نیز کاهش می‌دهد که این فرایند ها فواید زیادی برای بدن دارند و از آن جمله می‌توان به حفظ کلسترول خون از اکسید شدن ورسوب در جداره رگها، جلوگیری از تخریب بافت سلولی که ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد و همچنین کاهش اثر تخریبی رادیکالهای آزاد موجود در مفاصل بدن که از ابتدائی ترین فاکتورها در مبتلاء شدن به بیماری روماتیسم می‌باشد ، نام برد.

خواص داروئی:(1)

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است . مهمترین خاصیت آن كم كالری بودن آن است كه غذای بسیار خوبی برای كسانی است كه می خواهند وزن كم كنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .(موارد ذیل صرفا" جهت اطلاع رسانی است و به معنای تجویز یا تکذیب خواص دارویی آن نیست)

1) بادمجان را حتماً باید بحالت كاملاً رسیده مصرف كرد زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در آنهائیكه آسم و برونشیت دارند باعث تحریك این بیماریها می شود.

2) بادمجان اثر نرم كننده و مدر دارد .

3) بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع كم خونی داروی موثری است .

4) بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

5) دانه بادمجان ایجاد یبوست می كند .

6) ریشه بادمجان و شاخه های خشك شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام شبانه و انواع خونریزیها استفاده كرد.

7) بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .

8) خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می كند و شخص را از خطر سكته قلبی محفوظ می دارد .

9) بادمجان برطرف كننده یبوست است .

10) برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .

11) جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.

12) بادمجان مقوی معده است .

13) آب زردرنگی كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشك كردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی كه دست و پایشان مرتب عرق می كند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.

14) اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمیر كنند و به زگیل بمالند زگیل كنده خواهد شد .

15) از بادمجان می توان به عنوان مسكن برای تسكین در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدین طریق كه باید بادمجان را در فر بگذارید كه نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد نصف این مقدار آب به آن شكر قهوه ای اضافه كنید آنرا هم بزنید و بنوشید.

تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغ ـ مهرنوش نصوری

اختصاصی سیمرغ

www.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

(1):

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

من فکر میکردم بادمجان بی غیرت ترین میوه است و هیچ خاصیتی ندارد.

 

ولی بادمجان کباب و خورشت بادمجان مخصوص فوق العاده است.....

لینک به دیدگاه

قارچ خوراکی

قارچ خوراکی از جمله محصولاتی است که از دیرباز به‌عنوان یک محصول خودرو مورد علاقه مردم به ویژه در مناطق کوهستانی و کوهپایه‌ای شناخته شده است. به دلیل همین مسئله تشابهات فراوان بین قارچ‌های خوراکی و سمی، هر ساله تعدادی از مردم براثر مصرف قارچ سمی که در کنار قارچ‌های خوراکی می‌رویند دچار مسمومیت شده و حتی تعدادی از آنها جان خود را از دست می‌دادند. همین موضوع باعث شد کشت و تولید قارچ خوراکی در مزرعه به‌عنوان یک حرفه کشاورزی مورد توجه قرار گیرد.

قارچ‌ها به‌طور کلی برخلاف دیگر گیاهان فاقد گل و دانه هستند و به‌جای دانه یا به‌اصطلاح بذر، اسپور تولید می‌کنند. بنابراین قارچ‌ها در زمره گیاهان تولید کننده اسپور محسوب شده و در شاخه‌ای به نام ریسه‌داران و تولیدکنندگان اسپور قرار می‌گیرند.

 

اختلاف قارچ‌ها با دیگر گیاهان عدم وجود کلروفیل در سلول آنهاست، در نتیجه قارچ‌ها برخلاف دیگر گیاهان قادر به تولید مواد آلی مورد نیاز خود نبوده و از مواد آلی موجود در محیط استفاده می‌کنند. بنابراین تولید مواد آلی و غذائی مورد نیاز قارچ خوراکی یا کمپوست از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

تعداد واقعی قارچ‌ها ۱۴۰۰۰۰ گونه است، تاکنون ۱۴۰۰۰ گونه قارچ شناسائی شده است. از این تعداد ۲۰۰۰ گونه خوراکی و ۷۰۰ گونه دارای خواص داروئی‌اند.

● خواص داروئی

▪ ضدتومور و تقویت کننده سیستم دفاعی بدن

▪ تنظیم قند خون

▪ کاهش کلسترول و فشار خون

▪ جلوگیری از انسداد عروق

▪ ضدالتهاب پوست

▪ ضدآلرژی

با بررسی‌های به عمل آمده در زمینه اثرات ضدتوموری مصرف قارچ‌های خوراکی، قارچ‌های خوراکی منبع مناسبی برای جلوگیری از شیوع این‌گونه بیماری‌ها به شمار می‌آیند. تغذیه قارچ‌های خوراکی می‌تواند اثرات ضدتوموری در مقابل تومورهای آلوژنیک و سین‌ژنیک داشته باشد. به‌منظور روشن شدن مکانیسم این اثرات از طریق اعمال تغذیه قارچ‌های خوراکی قطعاً نیاز به تحقیقات گسترده‌تری می‌باشد.

 

لینک به دیدگاه

حنا henna

گیاهی به صورت درختچه یا درختی با برگهای سبز متمایل به خاکستری، بیضوی و گلهائی به صورت خوشه گرزن بزرگ، به رنگ سفید یا زرد بسیار خوشبو، با میوه‌های خشک و شکوفا که حاوی دانه‌هائی خیلی کوچک است .

اندام داروئی:

برگهای گیاه، بخش داروئی آن را تشکیل می‌دهد .

زمان جمع‌آوری:

برداشت برگ حنا از سال دوم و سوم و کشت آن سالی دو بار صورت می‌گیرد. در اوایل تیرماه به نام حنای گرما و در اواخر آبان‌ماه به نام حنای قوس معروف است .

محل رویش:

در مناطق جنوبی ایران، استان‌های کرمان، هرمزگان و بلوچستان کاشته می‌شود . انتشار عمومی این گیاه در مناطق حاره آفریقا و آسیاست. در شمال آفریقا از جمله مصر و همچنین در هندوستان و سیلان کشت می‌شود .

مواد متشکله:

برگهای حنا حاوی ماده‌ای رنگی به نام لاوسون یا 1 ـ هیدروکسی نفتوکینون (4) (3/1 ـ 22/0 درصد)، گلیکوزیدهای فنلی متعدد کومارین (Coumarin)، گزانتون (Xanthone)، کینوئید (Quinoids)، گلیکوزید بتاسیتوسترول و فلاونوئیدهائی نظیر لوتئولین (Luteolin) و مشتق 7 ـ 5 ـ گلوکوزیدی آن، چربی، رزین و تانن می‌باشد

حنا علاوه بر موارد مذکور دارای مانیتول و موسیلاژ است. وجود موسیلاژ باعث می‌گردد که برگ حنا به سهولت با آب به صورت خمیر درآید . حنا دارای 2/1% اسانس می‌باشد.

موارد استعمال:

حنا به صورت موضعی در درمان بیماریهای قارچی پوستی بویژه در قارچ‌های عامل کچلی و تخفیف دردهای روماتیسمی بکار می‌رود. همچنین بعنوان رنگ کننده بویژه رنگ کردن پوست و مو کاربرد دارد . حنا از رنگ‌های طبیعی بی‌زیان است. قابض است و جوشاندۀ برگ آن برای درمان بیماریهای پوستی، گاهی اوقات تسکین سردرد و دهانشویه به کار می‌رود.

عصارۀ برگهای گیاه بعنوان ضد گرفتگی عضلانی دستگاه گوارشی به کار می‌رود . در بعضی نواحی، گرد برگ حنا، برگ هلو و برگ تانن‌دار گیاهان مختلف را مخلوط کرده و برای رفع اگزما و جلوگیری از تعریق دست و پا بدان می‌مالند.

عوارض جانبی: پودر حنا می‌تواند موجب تحریک پوست و درماتیت تماسی شود. برگهای حنا در موش مادۀ ناباروری ایجاد نموده است. بعنوان رنگ‌کنندۀ ابروها و مژه‌ها دقت شود، زیرا خطر آسیب رساندن به چشم وجود دارد . برگها دارای خاصیت مخدر است و مقادیر بالای آن باعث سردرد و مسمومیت می‌شود .

موارد استعمال در پزشکی گذشته: در طب گذشته حنا به صورت موضعی در درمان دردهای مفاصل، جوش و زخم بکار می‌رفته است و بعنوان عامل رنگ‌کنندۀ پوست و مو مصرف شده است .

آثار فارماکولوژیکی: به علت وجود تانن، اثرات قابض نشان می‌دهد . به طور کلی عمدۀ آثار رنگ‌کنندگی و درمانی حنا را ناشی از وجود مادۀ لاوسون می‌دانند ، اما این ماده به تنهائی عمل نمی‌کند و به خصوص خاصیت رنگ‌کنندگی آن به سایر مواد نیز بستگی دارد .

لاوسون سمیت بسیار کمی دارد و موجب کند شدن زودگذر ضربان قلب با افزایش دامنۀ انقباض آن می‌گردد. اثر ضد اسهالی آن را به علت کاهش تونوس و حرکات دودی شکل روده می‌دانند. اثرات ضد التهاب، ضد درد و ضد تب با مصرف 500 میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن لاوسون (مادۀ مؤثر حنا) گزارش شده است . اثر ضد باکتری و ضد قارچی حنا را نیز به لاوسون نسبت می‌دهند .

حنا دارای اثر ضد باکتری خصوصاً در باکتریهای گرم مثبت می‌باشد؛ همچنین دارای اثر ضد قارچی در قارچ‌های مولد کچلی تریکوفایتون، اسپوروتریکوم و کریپتوکوکوس است. لاوسون با غلظت 2 تا 50 میکروگرم در میلی‌لیتر بر روی گونه‌های بروسلا و نایسریا کاتارهالیس مؤثر بوده، همچنین دارای اثر ضد توموری بر روی سارکوما ـ 180 در موش می‌باشد . مهار فعالیت مایکوباکتریوم توبرکولوز بوسیلۀ 006/0 میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن گزارش شده است . عصارۀ گیاه به صورت برون‌تنی و درون‌تنی در موش‌ها اثر ضد درد نشان داده است. LD50عصارۀ الکلی حنا در موش mg/kg 665 گزارش شده است .

منبع :

شرکت گل قطره توس

golghatrehtoos.com

لینک به دیدگاه

2تا سوال!

 

اوليش اينكه ميگن حنا باعث ميشه موها زود سفيد شه

من ميخواستم حنا بذارم...رو موي مشكي خيلي خوشگل ميشه!

ولي از ترس اين نذاشتم!

 

دوميشم اينكه يه بنده خدايي مي گفت واسه سقط جنين حنا ميخورن

آره؟؟؟؟:jawdrop:

لینک به دیدگاه
2تا سوال!

 

اوليش اينكه ميگن حنا باعث ميشه موها زود سفيد شه

من ميخواستم حنا بذارم...رو موي مشكي خيلي خوشگل ميشه!

ولي از ترس اين نذاشتم!

 

دوميشم اينكه يه بنده خدايي مي گفت واسه سقط جنين حنا ميخورن

آره؟؟؟؟:jawdrop:

با اجازه سهیلا جون!

در مورد سفید شدن موها منم شنیدم ...یعنی طوری که مث رنگای شیمیایی نیس و باید

چند وقت یه بار ازش استفاده کرد!

 

توجه: کلا رنگایی که برای مو استفاده میشن چه گیاهی چه شیمیایی اگه

تعداد دفعات مصرف زیاد از حد باشه موجب سفید شدن زودهنگام مو میشه!

 

تقریبا مث حنا هندی که واسه رنگ کردن مو برا مدت کوتاه استفاده میشه!

 

در مورد سوال دومیت جالب بود میرم دنبالش!!!

لینک به دیدگاه
با اجازه سهیلا جون!

در مورد سفید شدن موها منم شنیدم ...یعنی طوری که مث رنگای شیمیایی نیس و باید

چند وقت یه بار ازش استفاده کرد!

 

توجه: کلا رنگایی که برای مو استفاده میشن چه گیاهی چه شیمیایی اگه

تعداد دفعات مصرف زیاد از حد باشه موجب سفید شدن زودهنگام مو میشه!

 

تقریبا مث حنا هندی که واسه رنگ کردن مو برا مدت کوتاه استفاده میشه!

 

در مورد سوال دومیت جالب بود میرم دنبالش!!!

خو يعني من آخرش بذارم يا نذارم؟؟

اثرش چقدر ميمونه؟؟

اثر ديگه اي هم روي مو داره؟؟

لینک به دیدگاه
خو يعني من آخرش بذارم يا نذارم؟؟

اثرش چقدر ميمونه؟؟

اثر ديگه اي هم روي مو داره؟؟

من که نذاشتم!خطریه!:icon_pf (34):

اثر دیگش اینه که موهارو خوش رنگ میکنه!:ws3:

 

اثر حنا هندی که 2 - 3 هفته بیشتر نیس!

لینک به دیدگاه
خو يعني من آخرش بذارم يا نذارم؟؟

اثرش چقدر ميمونه؟؟

اثر ديگه اي هم روي مو داره؟؟

چه عجب بالاخره نوبت ما هم رسید...

تا حالا در مورد این چیزا نشنیده بودم ولی بعید میدونم سفید کنه واسه همینم میگن رنگ گیاهی بهتر از شیمیاییه در ضمن سیاهترم میکنه ولی به اثراتی که داره میارزه بذاری من خودم بعضی اوقات میذارم

درمورد دومی فک کنم همینطورباشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...