رفتن به مطلب

ِ»»»مقالات عمومی دام«««


ارسال های توصیه شده

مقاله شماره 1:

 

اصول پرورش گوساله و تلیسه

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

حجم: 10 کیلو بایت

 

پسورد : ندارد

 

 

منبع:irangolara.com

لینک به دیدگاه
  • 4 سال بعد...

اثرات استفاده از آب پنير بر عملکرد و صفات کيفي تخم‌مرغ در مرغ‌هاي بومي با تنش سرمايي

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

بررسي اپيدميولوژيکي ليگولوزيس در ماهي شاکولي تيگريس (Alburnus mossulensis) سد وحدت کردستان

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
.

لینک به دیدگاه

بررسي تاثير مصرف زنجبيل (علمي) بر روي برخي از فاکتورهاي بيوشيميايي سرم و وزن نهايي در طيور

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
.

لینک به دیدگاه

بررسي تغييرات هيستومورفولوژي کليه، کبد، پانکرآس و طحال در افزايش فشار گاز دي اکسيد کربنيک در طي اعمال جراحي

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

بررسي ميزان آلودگي سگ‌هاي خانگي به جنس كمپيلوباكتر با استفاده از تکنيک PCR

دانلود کنید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

تأثير درمان هورموني و استفاده از الگوي سه زايش در دو سال بر بازده توليد مثلي ميش‌هاي زندي در سنين مختلف

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

شناسايي ژنinvA براي شناسايي درصد آلودگي به سالمونلا در لاشه‌هاي طيور با استفاده از PCR

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

Improved energy-utilizing efficiency by enzyme preparation supplement

in broiler diets with different metabolizable energy levels

Y. Zhou ,* Z. Jiang ,*1 D. Lv ,† and T. Wang *1

* College of Animal Science & Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China † Guangdong VTR Bio-Tech Co. Ltd., Zhuhai 519060, China;

ABSTRACT A 5 × 2 × 3 factorial experiment was used to investigate the effects of 5 ME levels (12.55, 12.30 12.05, 11.80, and 11.55 MJ/kg) supplemented with or without exogenous enzymes in diets of broilers on thenutrient digestibility and energy improving efficiency over the starter, grower, and finisher phases of growth . The results indicated that the apparent digestibility ofD M decreased linearly with a reduction in the ME level ,

عنوان مقاله:

 

- بهبود بخشیدن بازده انرژی مورد استفاده به وسیله مکمل آنزیمی در رژیم

غذایی جوجه های گوشتی با سطوح مختلف انرژی متابولیسمی

چکیده: از آزمایش فاکتوریل 3*2*5 A در پژوهش اثرات 5 سطح انرژی متابولیسمی (mj/kg 55/11 , 80/11, 05/12, 30/12, 55/12 ) استفاده شده بود با مکملهای آنزیمی خارجی و یا بدون آن در جیره جوجه های گوشتی بر روی ماده مغذی قابل هضم و بهبود بازده بالای انرژی درمراحل,starter , growerو finisherرشد. نتایج نشان داده است که ماده خشک قابل هضم ظاهری با کاهش سطح انرژی متابولیسمی جیره درمراحل (001 /0 P ( مشاهده شد . با کاهش سطح انرژی متابولیسمی جیره (001/0 دانلود متن اصلی مقاله فرمت : ( pdf )[/b]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...