رفتن به مطلب

نکات آشپزی با ماکروویو


peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

هنگام آشپزی با ماکروویو به قدرت ماکروویو و وات توجه شود . به نکات دستورالعمل دستگاه به دقت توجه شود.

•استفاده از ظروف گرد مناسب تر است و ظروف مربع و گوشه دار در گوشه ها انرژی بیشتری جذب شده و غذا در این گوشه ها برشته می شود و باعث خشک شدن غذا در این قسمتها می گردد.

•غذا باید به قطعات یکسان برش داده شود تا در یک زمان پخته شوند .اگر ناچار به طبخ قطعات نا برابر غذا هستید ،قطعات بزرگتر و ضخیم ترر ادر گوشه های ظرف چیده تا سریعتر طبخ شوند.

•قطعات هم اندازه و کوچک را بصورت گرد و با فاصله یکسان از هم و از لبه ظرف بچینید.

•هرگز تخم مرغ را با پوسته در ماکروفر قرار ندهید زیرا سبب ترکیدن آن می شود.

•در صورتی که ماکروفر نایلون محافظ کف نداشته باشد از بشقاب مناسب ماکروفر یا دستمال آشپزخانه در زیر بشقاب استفاده کنید.

•ظروف پیرکس مناسب جهت استفاده می باشد زیرا عملیات طبخ را در ضمن پخت قابل روئت می باشد.

•پوسته سیب زمینی یا بادمجان یا کدو باید سوراخ شود تا بخار اجازه خروج داشته باشد.

•سبزیجات رنگ و قوام تازگی خود را در ضمن پخت در ماکرو حفظ می کنند.

•ماهی در آب خود طبخ شده و رطوبت و طعم خود را حفظ خواهد کرد.

•شکلات به راحتی ذوب شده و خطرات سوختن آن کمتر است.

•شکر به راحتی در ماکرو کارامل می شود.

•ظرف خارج شده از ماکرو باید مدتی کم نگه داشته بعد سرو گردد.

 

منبعhttp://ashpazia.mihanblog.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...