رفتن به مطلب

بامي(سبزوار)


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

جگر مرغ / 300 گرم

فلفل تند / يک دوم

نمک ، فلفل / به ميزان لازم

هويج متوسط / 5 عدد

روغن ذرت / 5 قاشق سوپخوري

پياز / 1 عدد

سير / 2 حبه

فلفل دلمه اي / 2 عدد

کلم سفيد / 200 گرم

پاستا / 400 گرم

 

طرز تهيه :

1 ـ جگر را از رگ و ريشه پاک کرده ، بشوييد و خشک کنيد .

2 ـ فلفل ها را به قطعه هاي 3 يا 4 سانتي متر ببريد و هويج ها را هم خلالي خرد کنيد .

3 ـ در يک تابه چهار قاشق روغن ريخته جگرها را 3 تا 4 دقيقه تفت دهيد .

4 ـ پياز و سير را تفت دهيد .فلفل دلمه اي ، کلم و هويج را به آن اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهيد و گاهي هم بزنيد . در مرحله ي آخر جگر ، فلفل تند ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به مدت يک دقيقه تفت داده و کنار بگذاريد .

5 ـ در يک ظرف آب را جوش آورده و پاستا را در آن بپزيد و به مواد بالا اضافه کنيد .

6 ـ در يک ديس مناسب کشيده و طبق سليقه خود تزئين و سرو کنيد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...