رفتن به مطلب

ترفند ویندوز


afa

ارسال های توصیه شده

ترفند ویندوز

 

اين صفحه براي کساني نوشته مي شه که قصد دارند از کامپيوتر و ويندوز بيشتر بدونن و با دستورات جالب و پنهان ويندوز آشنا شوند و در برنامه هايي مانند ويندوز تغييرات ظاهري ايجاد کنند طوري که در نظر ديگران جالب باشد، ديگران را سر کار بگذارند و راههاي ديگري براي انجام کارها ببينند. ما در تمام نوشته هاي آتي اين ستون فرض را بر اين مي گذاريم که شما Microsoft Windows XP داريد. در ويندوز XP، يکي از بهترين ابزارهايي که در دست شماست، همان صفحه مشکي Command prompt است. در ويندوز XP دو نوع DOS وجود دارد. يکي cmd.exe و ديگري command.com که cmd.exe براي کارهاي ما مناسبتر است و کليک روي دگمه Start و انتخاب All programs و انتخاب Accessories و سپس کليک روي Command prompt نيز همين را باز خواهد کرد. (راه مناسبتر: دگمه ويندوز کيبورد را به همراه حرف R فشار دهيد، تايپ کنيد cmd و Enter کيبورد را فشار دهيد).

 تغيير رنگ صفحه مشکي خط فرمان: کافي است روي آيکوني که بالا سمت چپ خط عنوان صفحه Command prompt وجود دارد کليک کنيد و روي Properties کليک کنيد. حالا از انتخابهاي بالاي پنجره باز شده روي Colors کليک کنيد و رنگهاي مورد نظر خود را انتخاب کنيد. نتيجه را در همان پايين به صورت preview مشاهده خواهيد کرد.

راه حل ديگر استفاده از دستور color است. اين دستور دو پارامتر خود را که به ترتيب نشان دهنده رنگ زمينه و نوشته هستند به طور به هم چسبيده دريافت مي کند. براي مشاهده کد رنگها از دستور ?/color استفاده کنيد. به عنوان مثال دستور color fc رنگ زمينه را سفيد و رنگ نوشته را قرمز خواهد کرد.

 

 گذاشتن اسم (عنوان) براي صفحه Command Prompt: با استفاده از دستور title مي توانيد نام يا نوشته مورد نظر خود را در نوار عنوان (title bar) بالاي صفحه command prompt نمايش دهيد. استفاده از اين دستور بخصوص در Batch file نويسي توصيه مي شود. کافي است که عنوان مورد نظر خود را بعد از دستور title وارد کنيد. مثلا: Title In the name of God

 

 تغيير قالب Prompt: دستور Prompt که از قديميترين دستورات DOS است هنوز هم فعال است و با زدن آن مي توانيد به راحتي به قالب مورد نظر دست پيدا کنيد. به عنوان مثال دستورات زير را امتحان کنيد (براي بازگشت به حالت عادي کافي است تايپ کنيد prompt و Enter کنيد.):

Prompt $t :فقط ساعت فعلي را به جاي اسم و مسير فايل نمايش خواهد داد

Prompt I Hacked your $V $_On $D @ $T$_$P$G

Prompt Hacked by me @ $T $G

Prompt /? :براي مشاهده راهنماي اين دستور

· استفاده از دستور ShutDown: با اين دستور مي توانيد هر کار مربوط به Shut down از Log off user گرفته تا تنظيم ساعت براي خاموش شدن کامپيوتر، خاموش کردن کامپيوتر فرد ديگري و ... را انجام دهيد. براي استفاده از اين دستور اسم کامپيوتر را بايد بدانيد. اگر قصد خاموش يا ريست کردن کامپيوتري که پاي آن نشسته ايد را داريد ولي اسم آنرا نمي دانيد، به سادگي به System در کنترل پنل برويد (قابل باز شدن از طريق کليک راست روي My computer و انتخاب Properties و يا باز کردن Control Panel و اجراي System) حالا اسم کامپيوتر را مقابل نوشته Full computer name مي بينيد. براي تغيير نام کامپيوتر هم مي توانيد روي دگمه Change در همان پنجره کليک کنيد. حالا که اسم کامپيوتر را مي دانيد، از اين دستور به اين شکل بامزه استفاده کنيد:

shutdown -r -m \\esme-computer -t 300

توجه کنيد که به جاي esme-computer بايد همان اسم کامپيوتر را قرار داد و دو علامت \\ بايد باقي بمانند. "r" به معني restart است. مي توانستيد از "l" و "s" به ترتيب مخفف Logoff و Shutdown به جاي "r" استفاده کنيد. عدد 300 بعد از t به اين معناست که عمل restart بعد از 300 ثانيه انجام شود. اضافه کردن c به دستور بالا به شما اجازه مي دهد نوشته دلخواه خود را نيز روي صفحه به نمايش بگذاريد:

shutdown -r -m \\hafoo -t 300 -c "Khodahafezetoon!!"

با زدن دستور زير مي توان عمل دستور shutdown را تا قبل از سپري شدن زمان t لغو کرد:

shutdown -a

و در نهايت مي توان با دادن دستور زير صفحه گرافيکي مخصوصي را باز کرد که همين گزينه ها را دارد:

shutdown -i

اضافه کردن منفي f قبل از منفي m اين حسن را دارد که به برنامه هاي در حال اجرا دستور مي دهد بدون دادن پنجره هشدار خود را ببندند. همه دستورات بجز حالت logoff اگر قسمت منفي m و اسم کامپيوتر حذف شود کامپيوتري که پاي آن نشسته ايد را در نظر مي گيرند و کار را انجام مي دهند.

 استفاده از SFC: برنامه SFC که نام آن مخفف System File checker مي تواند فايلهاي حفاظت شده ويندوز شما را چک کند و از سلامت و حضور آنها مطمئن شود. ساده ترين راه استفاده از آن تايپ کردن sfc /scannow در خط فرمان است. اين برنامه مي تواند فايلهاي خراب يا مفقود شده را از روي سي دي ويندوز شما به سيستم بازگرداند. (اگر اشتباهي فايلي را پاک کرديد يا صدمه اي به سيستم زديد، در ويندوز XP ما System Restore را به جاي اين برنامه به شما پيشنهاد مي کنيم که در Start -> All programs -> Accessories -> System tools قرار دارد. اين برنامه سيستم شما را به تاريخي که مي دهيد باز مي گرداند.)

 

 مشاهده مشخصات سيستم با استفاده از Systeminfo: با اين دستور اطلاعات جالبي از قبيل اينکه اين کامپيوتر چه مدت است که روشن بوده است (System Up Time)، مقدار حافظه فيزيکي و مجازي خالي، تاريخ و ساعتي که ويندوز روي اين سيستم نصب شده است، تعداد CPUها و سرعت آنها، اسم کامپيوتر، تنظيمات Time Zone و زبانها، به روزرسانيهاي انجام شده به روي سيستم و اينکه متعلق به کدام Service Pack ويندوز بوده اند و اطلاعات کاربردي ديگري را مي توان به دست آورد. اين دستور با سوئيچ s/ مي تواند براي گرفتن همين اطلاعات از يک کامپيوتر ديگر نيز به کار رود! براي اطلاعات بيشتر مي توانيد مطابق معمول برنامه هاي خط فرماني از سوئيچ ?/ استفاده کنيد.

مخصوص مديران سيستم و حرفه اي ترها:

 دستورات Tasklist و Taskkill ، دستور FSUtil، دستورات SC، WMIC،SchTasks و AT را ببينيد.

 

برخي از قسمتهاي اين نوشته ها ممکن است از سرويسهايي استفاده کنند که آنها را نصب نکرده باشيد. بهتر است از

Control panel->add/remove programs->add/remove windows components

همه چيز را علامت بزنيد. (بخصوص سرويس Fax ويندوز XP احتمالاً برايتان جالب خواهد بود که با کيفيتي خوب Fax ارسال يا دريافت مي کند و براي اين کار تنها کافي است که آن را نصب کنيد و سپس با استفاده از گزينه Print موجود در برنامه ها خواهيد ديد که پرينتري به اسم fax داريد و با انتخاب آن و پرينت گرفتن به روي آن شماره فکس از شما پرسيده و فکس ارسال مي شود.)

در ويندوز XP کنسولهاي متعددي براي تنظيمات وجود دارند. براي اينکه شما را کاملاً با اصول اين موضوع آشنا کنيم و خودتان بتوانيأ همه آنها را بيابيد، قصد داريم از روشي غير از روش ميانبر آنها را اجرا کنيم، اما بدانيد که صرف زدن اسم اين فايلها که پسوند msc دارند در قسمت Run (قابل دسترسي با فشردن همزمان کليدهاي ويندوز و R، يا از داخل منوي Start) براي اجراي آنها کافي است.

ابتدا mmc را اجرا کنيد. براي اين کار کافي است در صفحه cmd تايپ کنيد mmc و Enter کنيد يا همين کار را داخل جعبه متن Run انجام دهيد. حال از منوي File انتخاب کنيد: Open. حال بايأ به آدرس مناسب که فايلهاي داراي پسوند msc در آنجا منتظر ما هستند برويم. فايلهاي مناسب اين برنامه در داخل پوشه system32 داخل پوشه windows پيدا مي شوند که معمولاً چنين آدرسي دارد: c:\windows\system32

حال علاوه بر پوشه ها، تعدادي فايل خواهيد ديد. از اسم و آيکون برخي از آنها طرز کار آنها را مي توانيد حدس بزنيد و از اين ميان حتماً با dfrg.msc آشنا هستيد که وظيفه آن Defrag کردن هاردديسک شما است (آن را Open کنيد و ببينيد) و نيز Device manager را مي توانيد با devmgmt.msc باز کنيد. ما تمرکز خود را روي دو فايل از اين فايلها يعني gpedit.msc و compmgmt.msc قرار مي دهيم که شامل اکثر فايلهاي ديگر هم مي باشد ولي ديدن قسمت System Monitor از perfmon.msc را به شما توصيه اکيد مي کنيم.

فراموش نکنيد که بايد همه اين کارها را انجام دهيأ تا متوجه شويد و من به عمد هرگز در اين قسمتها عکسي قرار نخواهم داد تا شما را وادار به تجربه آنها کنم. از آنجايي که mmc بيش از حد نياز يک کاربر معمولي قدرت دارد و با آن مي توان در فايلها تغييراتي ايجاد کرد، حال آن را ببنديد. بررسي خود را با Computer management آغاز مي کنيم و سپس انشاالله در قسمت آينده به Group Policy مي پردازيم.

ما در اينجا توضيحاتي خلاصه مي دهيم، هميشه مي توانيد با کليک روي "؟" بالا سمت چپ صفحات و سپس کليک روي عناوين توضيحي در مورد هر عنوان بگيريد.

Computer management را با تايپ کردن compmgmt.msc در جعبه متن Run و فشردن Enter اجرا کنيد. اين برنامه را مي توانيد از Adminestrative tools موجود در منوي Start (و شايد در All programs) پيدا کنيد. اگر Adminestrative tools را نداريد، روي لبه بالاي منوي Start کليک راست کنيد، انتخاب کنيد Properties و سپس به ترتيب Custumize و Advanced را پيدا کنيد و از پايين قسمت Start menu items، نمايش آنرا فعال فرماييد.

حال که Computer management را اجرا کرده ايد، کمي درباره آن براي شما توضيح خواهيم داد:

 قسمت System tools:

o قسمت Event viewer: اطلاعات جالب و در عين حال کاملي از پيامهاي مختلفي که شما از سيستم خود گرفته ايد، از Crash گرفته تا اتصال به يا disconnect شدن اينترنت و مطلع شدن از کارهايي که ويندوز انجام داده يا قصد انجام آنها را داشته است از ضبط کردن registry به نيت Backup تا تلاش براي به روز کردن ساعت کامپيوتر شما از روي سايتهاي ساعت روي اينترنت. قصد نداريم در مورد آن اينجا توضيحي بدهيم، با Double click مي توانيد اطلاعات بيشتري در مورد پيام بگيريد. استفاده اصلي آن هنگامي است که به سراغ رايانه اي مي رويم براي تعمير نرم افزاري آن و قصد داريم مثلاً ببينيم از ديروز که اين سيستم خراب شده بوده است چه برنامه هايي از آن Crash مي کرده اند و يا بخواهيم ببينيم ساير کاربران کامپيوتر ما چه مدت به اينترنت متصل بوده اند و ...

o قسمت Shared folders: اين قسمت بستگي به ساختار سيستم شما دارد و دستکاري آن را زياد توصيه نمي کنيم. با فرض اينکه از NTFS استفاده مي کنيد (اگر نمي کنيد، اشتباه مي کنيد! با استفاده از دستور Convert به NTFS بپيونديد) پيشنهاد مي کنيم تعداد کاربران همزمان مجاز را بر حسب نياز از Maximum allowed به 1 يا 2 کاهش دهيد.

o قسمت Local users and groups: در اين قسمت کاربران و گروههاي تعريف شده روي رايآنه خود را خواهيد ديد. اگر شما هم مثل خيلي از دوستان اهل ويندوز 2000 که به سراغ XP آمده اند جاي خالي امکان تعريف کاربر از انوع Power users، Backup operators و مانند آنها را حس کرده باشيد و تعجب کرده باشيد که چرا ويندوز XP در ظاهر اين امکانات را ندارد، از اينجا مي توانيد اين امکانات را مورد استفاده قرار دهيد. توضيح بسيار خلاصه برخي از امکانات اينجا:

 در قسمت users، با double click روي اسم يک کاربر و آوردن قسمت General مي توانيد اسم و مشخصات کاربر را تغيير دهيد. مربعهايي که در قسمت General مي بينيد امکانات خوبي به شما مي دهد که معناي آنها با دانستن مقدمات زبان انگليسي کاملاً مشخص مي شود.

 در قسمت users، با double click روي اسم يک کاربر و آوردن قسمت Member of مي توانيد با Add او را به عضويـت گروه ديگري درآوريد و يا با Remove او را از گروهي خارج کنيد. هر گروهي به وي امکانات خاصي مي دهد و گروه Administrators تمامي حقوق را به وي مي دهد که دادن آن به کسي بجز خودتان توصيه نمي شود. براي افزودن گروه، پس از کليک روي Add، روي Advanced کليک فرماييد و سپس با کليک روي Find now خواهيد ديد که ليست تمام گروههاي موجود روي سيستم را براي شما به نمايش در مي آورد و به شما اجازه مي دهد بدون حفظ بودن دقيق آن اسامي به هدف خود برسيد. توضيح گروهها را در قسمت Groups جلوي اسم گروهها يآ با Double click روي آنها مي توانيد ببينيد. راه ديگر اين کار استفاده از Add در منويي است که با Double click روي اسم يک گروه ظاهر مي شود. در اين حالت هم با کليک روي Find now خواهيد ديد که ليست تمام کاربران تعريف شده روي سيستم را براي شما به نمايش در مي آورد و به شما اجازه مي دهد بدون حفظ بودن دقيق آن اسامي به هدف خود برسيد.

 دوستان علاقمند به شبکه از ديدن قسمت Profile که با double click روي اسم يک کاربر در قسمت users ظاهر مي شود هم لذت خواهند برد و سايرين هم ممکن است از گذاشتن يک script براي ديگران لذت ببرند ;-)

o قسمت Device manager: همان Device Manager موجود در قسمت System از Control Panel است.

 

 قسمت Storage:

o قسمت Disk defragmenter نيازي به توضيح ندارد، پيشنهاد مي شود هر از چند گاهي از آن استفاده نماييد.

o قسمت Disk management: يکي از مهمترين قسمتها و بهترين راه براي Partition بندي، تغيير Partitionها، رفع مشکلات پديد آمده در Partition بندي و موارد مشابه است. اگرچه Diskpart قابل اجرا از درون cmd يا run بسيآر قدرتمند است، اما استفاده از آن دشوار است و استفاده از Fdisk هم به هيچ عنوان پيشنهاد نمي شود (هرچند که متاسفانه در اکثر آموزشگاهها به دليل ناآگاهي اساتيد کماکان Fdisk به عنوان تنها روش آموزش داده مي شود). اما نحوه استفاده از اين قسمت را به دليل کمي خطرناک بودن آن چندان توضيح نخواهيم داد و از کاربراني که تا اين لحظه نحوه کار با Fdisk يا Partition magic يا هيچ برنامه Partition بندي ديگري را نمي دانند، پيشنهاد مي شود در حضور استاد کار با آن را فرا بگيرند يا آن را روي يک Hard خالي اجرا کنند که اطلاعاتي را از دست ندهند. به جاي آموزش اين قسمت، به اين نکته اکتفا مي کنيم که از شما بخواهيم روي همه چيز از شکلها گرفته تا نوشته ها کليک راست Mouse کنيد تا به خوبي تمام امکانات را ببينيد. اگر فضاي خالي يا جاي خالي يک Partiton حذف شده روي هاردديسک شما موجود باشد نيز با يک کليک راست روي آن مي توانيد آن را به يک drive تبديل کنيد.

o قسمت Libraries: با کليک راست روي اسم درايوها و انتخاب Properties مي توانيد تنظيماتي انجام دهيد که از مهمترين آنها مي توان به قسمت Security اشاره کرد که در آن مي توانيد حق استفاده، کنترل يا تغيير حقها را به کاربران بدهيد يا از آنها بگيريد.

 

 قسمت Services and applications:

o قسمت Services: انواع سرويسها اعم از سرويسهاي فعال و غير فعال که به شما امکان فعال يا غير فعال کردن آنها، مشاهده سرويسهاي پيشنياز (سرويسهايي که بايد موجود و فعال باشند تا اين سرويس بتواند فعال شود)، مشاهده اطلاعاتي در مورد آن سرويس و امکانات ديگري مي دهد.

o قسمت Indexing service: اگر اين سرويس روي فايلهاي شما اعم از Local يا فايلهاي مربوط به رايانه شما به عنوان يک web host نصب شده باشد مي توانيد از اينجا براي جستجو در آن يا مشاهده وضعيت آن استفاده کنيد.

قسمت Internet information services: اطلاعات مربوط به سايت، ايميل، FTP و هر آنچه به اين سرويس مربوط از تنظيمات آن گرفته تا وضعيـت فعلي آن است.

لینک به دیدگاه

رايت800 مگا بايت و بيشتر بر روي سي دي هاي معمولي

--------------------------------------------------------------------------------

 

شايد برايتان پيش اومده باشه که مثلا يه برنامه داريد که حجمش از 700 مگابايت بيشتر باشه . و مي خواهيد اونو رايت کنيد در اين مواقع مي بايست اون برنامه رو فشرده کنيد که البته شايد باز هم اون برنامه تو سي دي جا نشه . با اين ترفند مي تونيد بر روي سي دي هاي معمولي حتي تا 1 گيگا بايت اطلاعات ذخيره کنيد .

ابتدا مي بايست ببينيد رايتر شما overburning ساپورت مي کنه يا نه . براي تست اين کار مراحل زير را دنبال کنيد :

ابتدا به برنامه Nero رفته و سپس کليد هاي ترکيبي Ctrl + R را فشار دهيد . تو اين پنجره ببينيد که در قسمت Recorder information ، رو به روي عبارت Over burn عبارت suported نوشته شده است يا نه . اگر عبارت ساپورت نوشته شده باشد شما مي تو نيد از اين ترفند استفاده کنيد .

حال به منوي File رفته و قسمت preferences رو انتخاب کنيد سپس در قسمت Expert features دقت کنيد که عبارت enable overburn قعال باشد . در زير همين گزينه مقدار مجاز overburn رو به دقيقه مشخص کنيد .

حال به منوي File رفته و گزينه New را انتخاب کنيد و در قسمت Multisession گزينه No Muttisession را انتخاب نماييد . سپس در قسمت Burn عبارت Write Method رو به Disc at Onec تبديل کنيد .

حال مي تونيد سي دي خود را رايت کنيد مقدار رايت هم بستگي خيلي زيادي به رايتر داره .

لینک به دیدگاه

ترفندهاي نت پد

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

ساختن دكمه Run: شما در بعضي كامپيترها ممكن است به دلايل امنيتي يا غير امنيتي دسترسي به دكمه Run نداشته باشيد اين كار به وسيله بعضي از نرم افزارهاي امنيتي قابل انجام است. در اين حالت شما ميتوانيد با نت پد اين كليد كارآمد را خودتان بسازيد:

براي اين كار Notepad را باز كنيد و متن زير را در آن Paste كنيد.

(new ActiveXObject("Shell.Application")).FileRun() سپس فايل خود را با پسوند JS يعنی با نامي مثل MyRun.jsسيو كنيد. البته همانطور كه ميدانيد js مخفف Java Script است.

 

ساختن كليد Show Desktop با آيكونهاي متفاوت: براي اين كار دوباره وارد Notepad شويد و متن زير را در آن Paste كنيد:

[shell]

Command=2

IconFile=explorer.exe,3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

سپس فايل خود را با پسوند scf يعني با نامي مثل MyDesktop.scf بر روي دسكتاپ خود سيو كنيد. در اين حالت اين دكمه با آيكون استاندارد خود ساخته ميشود. اگرشما بخواهيد آيكون ديگري را براي دكمه خود انتخاب كنيد بايد در خط سوم دستور بالا بجاي عدد 3 عدد ديگري در محدوده 0 تا 17 انتخاب كنيد در زير آیکونهای مربوطه شرح داده شده. در ضمن علامت # كه در جلوي بعضي از آنها مشاهده ميكنيد به اين معني است كه آن آيكون جزو آيكونهاي مخفي ويندوز است و شما جز در اين حالت نميتوانيد اين آيكون را براي فايل ديگري انتخاب كرد:

0= آيكون جديدMyComputer

1= آيكون استاندارد Explorer

2= آيكون سابقFax #

3= آيكون استاندارد ShowDesktop

4= آيكون سابق Fax با يك علامت سوال #

5= آيكون جديد Start

6= آيكون جديد Recyclebin

7= علامت ! درون يك دايره

8= علامت ! درون يك مثلث #

9= علامت ضربدر#

10= آيكون سابقMyComputer #

11= علامتي شبيه >>#

12= علامتي شبيه

13= آيكون استاندارد New File

14= آيكون زمين

15= آيكون پاكت نامه #

16= آيكون پاكت نامه با Microsoft Word #

17= آيكون سابق Start #

 

یه نکته جالب :

شما هر گاه در نت پد مشغول نوشتن چيزي باشيد و بخواهيد تاريخ و ساعت را در پايان يا هرجاي ديگر مطلب خود بنويسيد ميتوانيد در همانجا كليد F5 را زده و اين كار بصورت خودكار انجام ميشود.

لینک به دیدگاه

جلوگیری از خاموش شدن سیستم

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

اين ترفند از خاموش كردن كامپيوتر بوسيله گزينه Shut Down جلوگيري مي كند.

ازمنوي Run به رجيستري رفته و در كليد زير :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer

يك متغير ازنوع DWord با نام NoClose بسازيد ( اگر وجود دارد، فقط مقدار آن را تغيير دهيد ) و مقدار آن را 1 قرار دهيد.

همين كارها را براي كليد زير نيز انجام دهيد :

 

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\Explorer

 

در ضمن براي دوباره فعال كردن گزينه Shut Down، مقدار متغير فوق را 0 قرار دهيد.

از رجيستري خارج شويد و يك بار ويندوز را Restart كنيد.

لینک به دیدگاه

تم و رنگ بندی صفحه ی خوش آمد گویی ویندوز را تغییر دهید

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

به سراغ کلید زیر بروید :

 

HKEY_USER_DEFAULT\Software\Microsoft\Current version\Theme manager

 

اکنون متغیر color Name را پیدا کرده و سپس روی آن کلیک راست کرده و Modify را انتخاب کنید و مقدار حوزه ی value data را به Metallic تغییر دهید شستی ok را فشار دهید و از رجیستری خارج شوید کامپیوتر را از نو بوت کنید تا تغییرات را ببینید !!!

لینک به دیدگاه

چگونه می توان بلندگوی داخل کیس را قطع کرد

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

پس از اجرای برنامه regedit به مسیر زیر بروید.

 

HKEY_CURRENT_UserContorolPanelSound

در این مسیر با کلیک راست کردن در قسمت خالی سمت راست پنجره و انتخاب new و سپس Value String یک مقدار جدید از نوع string با نام Beep ایجاد کنید و آن را برابر no قرار دهید تا صدای داخل کیس قطع شود.

برای اعمال تغییرات ویندوز را دوباره راه اندازی کنید . برای فعال کردن دوباره بلندگو این مقدار را به yes تغییر دهید.

لینک به دیدگاه

کشیدن حروف و کلمات برای زیباسازی متن

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

یکی از رایج ترین کارهایی که تایپیست های حرفه ای انجام میدهند کشیدن حروف و کلمات برای زیباسازی متن تایپ شده است. شما نیز میتوانید با استفاده از این ترفند متون خود را در داخل ویندوز بکشید. همانند این کلمه:

ســـــــــــــــــــــــر زمـــــــــــــ ـــــــــــيـــــــن تــــــــــــــــــــجـــ ـــــــــــــــ ــــــــــــــــارتــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ

 

برای این کار :

کافی است در هر مکانی از ویندوز ، زبان ویندوز را روی فارسی تنظیم کنید.

سپس حرف مورد نظر خود را تایپ کرده و کلیدهای ترکیبی Shift+J را همزمان بفشارید.

لینک به دیدگاه

قرار دادن تصویر متحرک بر روی دسکتاپ

 

قصد داریم ترفندی بسیار جالب و جذاب را معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید یک تصویر متحرک را بر روی صفحه دسکتاپ خود قرار دهید. نکته جالب این است که اگر فایل تصویری شما شامل صدا هم باشد، صدای آن هم دائما پخش خواهد شد.

 

 

 

 

برای این کار:

1- بر روی قسمت خالی از صفحه دسکتاپ راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.

2- به تب Desktop رفته (ترفندستان) و بر روی دکمه Browse کلیک کنید.

3- در این مرحله شما می توانید از سه روش استفاده کنید:

الف) یک تصویر GIF برگزینید.

ب) یک فایل HTML راانتخاب کنید.

ج) اگر به نرم افزار Macromedia Flash مسلط هستید می توانید یک انیمیشن زیبا بسازید و موقع خروجی گرفتن (Export کردن)، به File > Publish بروید و در آن پنجره تیک کنار HTML را بزنید و فایل SWF را به همراه یک فایل HTML ذخیره کنید، سپس در هنگام انتخاب فایل برای Background فایل HTML را انتخاب کنید تا فایل Flash شما به عنوان Background اتنخاب شود.

لینک به دیدگاه

ترفند با مزه روی دسکتاپ

 

آیا تاکنون فکر کرده*اید که می*توان با استفاده از صفحه دسکتاپ، دوستان خود را سرکار بگذارید و با آنها شوخی کنید؟! در این ترفند قصد داریم به معرفی یک ترفند جالب و بامزه بپردازیم که در محیط*هایی نظیر کافی*نت و یا کامپیوترهای تحت شبکه دانشگاه می*توانید با آن سرگرم شوید.

 

 

 

بدین منظور:

ابتدا به صفحه دسکتاپ مراجعه کنید.

اکنون کلید PrtScr را بر روی کیبورد بزنید و از صفحه دسکتاپ عکس بگیرید.

از منوی Start به All Programs > Accessories رفته (ترفندستان) و بر روی Paint کلیک کنید تا Paint ویندوز اجرا شود.

در محیط Paint، کلیدهای ترکیبی Ctrl+V را فشار دهید و یا از منوی Edit بر روی Paste کلیک کنید تا عکسی که گرفته*اید وارد برنامه شود.

حال از منوی File بر روی Save as کلیک نموده و فایل را با نام دلخواه و فرمت BMP در محلی ذخیره نمایید.

سپس از نرم افزار Paint خارج شوید.

 

اکنون بر روی فضای خالی از دسکتاپ راست کلیک کرده و از منوی Arrange Icons By بر روی Show Desktop Icons کلیک نمایید تا تیک آن برداشته شود.

خواهید دید که کلیه آیکن*های موجود در صفحه دسکتاپ ناپدید می*شود.

 

در ادامه کار بر روی فضای خالی از دسکتاپ راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.

در پنجره Display Properties، به تب Desktop رفته و بر روی دکمه Browse کلیک کنید.

سپس تصویری که توسط Paint ذخیره کرده*اید را انتخاب کرده و بر روی دکمه Open کلیک کنید.

در پایان بر روی OK کلیک کرده و به صفحه دسکتاپ برگردید.

 

حتمأ متوجه شدید که چه اتفاقی افتاده است! اگر متوجه نشدید سعی کنید در صفحه دسکتاپ بر روی یکی از شورتکات*های موجود کلیک کرده و آن را انتخاب کنید. قطعأ غیر ممکن است! (ترفندستان) در اصل شما تصویری غیر واقعی از صفحه دسکتاپ را به عنوان تصویر پشت زمینه قرار دادید و آیکن*های دسکتاپ را نیز ناپدید کردید و حاصل چیزی است که می*بینید.

حال فرض کنید سیستم را ترک کرده*اید و شخص دیگری با سیستم کار می*کند. قطعأ گیج خواهد شد! چرا که هر چه سعی میکند نمیتواند آیکن*های صفحه دسکتاپ را انتخاب کند. در صورتی که سیستم هنگ نکرده و سایر قسمت*ها به خوبی کار می*کند.

 

از این ترفند می*توانید برای شوخی با دوستان در مکان*های عمومی نظیر کافی*نت ها و سایت کامپیوتر دانشگاه استفاده کنید.

 

برای بازگرداندن به حالت اولیه، کافی است یک تصویر دیگر را به عنوان تصویر پیش* زمینه ویندوز قرار دهید و مجدد Show Desktop Icons را فعال کنید.

لینک به دیدگاه

تغییر مسیر پیش فرض نصب برنامه ها

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

برای این کار:

از منوی Start به Run بروید و در Run تایپ کنید regedit تا رجیستری باز شود.

سپس به آدرس زير برويد ومقدار ProgramFilesDir را به آدرس مورد نظر خود تغيير دهيد:

 

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

لینک به دیدگاه

نمایش ورژن ویندوز بر روی دسکتاپ

 

ممکن است شما نیز دوست داشته باشید به ورژن دقیق ویندوزتان پی ببرید و چه جالب که این کار از طریق رجیستری و نمایش آن بر روی صفحه دسکتاپ شما میسر شود. با استفاده از این ترفند میتوانید از طریق رجیستری ورژن دقیق و شماره ساخت و سرویس پک ویندوزتان را در گوشه پایین صفحه دسکتاپ نمایش دهید.

 

 

 

 

برای اینکار:

از منوی Start به Run رفته و عبارت regedit را وارد کنید و Enter بزنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.

سپس به مسیر زیر بروید:

 

HKEY-CURRENT-USER/Control Panel/Desktop

 

در سمت دیگر پنجره بر روی PaintDesktopVersion دوبار کلیک کرده و Value Data را از 0 به 1 تغییر دهید و سپس OK کنید.

اکنون باید سیستم را رستارت نمایید.

 

برای پاک کردن نمایش دهنده ورژن مجددأ عدد 1 را به 0 تغییر دهید.

لینک به دیدگاه

برداشتن Recycle bin از دسکتاپ

 

پس از نصب ویندوز ، اولین آیکونی که کاربران بر روی صفحه دسکتاپ خود مشاهده میکنند ، آیکون سطل آشغال یا Recycle Bin است. اما این شورتکات تا حدودی با شورتکات های دیگری که بر روی دسکتاپ ایجاد میشوند متفاوت است. Recycle Bin به راحتی پاک نمیشود! در این ترفند به معرفی روش برداشتن و حذف Recycle Bin از روی صفحه دسکتاپ خواهیم پرداخت.

 

 

 

بدین منظور:

از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نمایید ، سپس Enter را بزنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.

به مسیر زیر بروید:

 

HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/explorer/Desktop/NameSpace

 

زیر کلید {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} را انتخاب کنید و با فشردن دکمه Delete آن را پاک نمایید.

با این کار Recycle Bin از روی دسکتاپ شما محو خواهد شد.

لینک به دیدگاه

ترفند ویندوز ... افزودن کنترل پنل به منوی راست کلیک دسکتاپ

یکی از قسمت های پرکاربردی که روزانه کاربران با آن زیاد سروکار دارند محیط Control Panel ویندوز است. به وسیله Control Panel میتوانید به نوعی قلب ویندوز را در دست بگیرید و تنظیمات مختلفی را انجام دهید. هم اکنون ترفندی را به شما معرفی خواهیم کرد که با استفاده از آن میتوانید به شکل بسیار سریع و تنها از طریق راست کلیک بر روی منوی دسکتاپ و انتخاب گزینه مربوطه وارد پنجره Control Panel شوید. لازم به ذکر است این ترفند بر روی ویندوز ویستا امکان پذیر است.

 

 

 

برای اینکار:

از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید تا رجیستری ویندوز باز شود.

حال به مسیر زیر بروید:

 

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell

 

بر روی shell راست کلیک کرده و New > Key را انتخاب کنید و نام آن را Control Panel تنظیم کنید.

حالا بر روی Control Panel راست کلیک کرده و مجددأ New > Key را انتخاب کنید و این بار نام آن را command قرار دهید.

اکنون command را انتخاب کنید، سپس از قسمت دیگر صفحه بر روی Default دوبار کلیک کنید.

در پنجره باز شده در قسمت Value عبارت زیر را وارد کرده و OK کنید:

 

rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL

 

اکنون گزینه Control Panel در دسکتاپ شما به هنگام راست کلیک پدیدار شده است.

 

اگر حوصله کافی برای طی مراحل ترفند را ندارید به سادگی این فایل فشرده را دانلود نمایید:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سپس با دوبار کلیک بر روی AddControlPanelToDesktopMenu.reg و انتخاب Yes میتوانید تنظیمات فوق را در رجیستری تزریق کنید و ترفند را عملی نمایید.

برای حذف Control Panel از منوی راست کلیک ویندوز نیز میتوانید فایل RemoveControlPanelFromDesktopMenu.reg را اجرا کنید یا Key های ساخته شده در بالا را به شکل دستی Delete کنید.

 

دقت کنید در این ترفند به علت تغییرات در رجیستری ، پیش از هر کاری از رجیستری خود Backup بگیرید.

لینک به دیدگاه

چگونه بد سكتور را درست كنيم

 

 

همچنان كه از عمر هارد مي گذرد احتمال اشكال پيدا كردن آن بيشتر مي شود پس هميشه به فكر تهيه يك نسخه پشتيبان ( Back up ) از اطلاعات مهم خود باشيد تا در صورت بروز مشكل آن را بازيابي كنيد. و با خيال راخت به فكر تعمير هارد ديسك خود باشيد. سيستم عامل ويندوز نرم افزارهاي كمكي براي هارد ديسك همراه دارد كه هارد كامپيوتر شما را اسكن مي كند و در صورت بروز اشكال نسبت به رفع آن اقدام مي كند.

 

 

 

مراحل كار در ويندوز

 

روي My Computer دابل كليك كنيد

 

درايوي را كه مي خواهيد عيب يابي منيد انتخاب كنيد

 

Properties را از منوي File انتخاب كنيد. اكنون بايد يكسري اطلاعات و مشخصات از اين درايو در منوي Properties ببينيد.

 

تب Tools را انتخاب كنيد.

 

تكمه Check Now را از قسمت Error Checking كليك كنيد.

 

بسته به ورژن ويندوز خود گزينه "thorough" يا " Scan for and Attempt of Recovery Bad Sector" را انتخاب كنيد.

 

روي ري استارت كليك كنيد.

 

 

 

اكنون سلامت هارد ديسك شما چك مي شود در پايان بايد خدمت شما عزيزان عرض كنم كه نرم افزارهاي مفيد زيادي براي عيب يابي و تعمير هارد ديسك ها وجود دارد كه بهتر و قوي تر از نرم افزار استاندارد ويندوز عمل مي كنند ولي قبل از اينكه مشكلي براي هارد ديسك شما پيش بيايد بايد آن را نصب كرده باشيد.

لینک به دیدگاه

نظافت داخل سیستم

 

زمانی که نیاز دارید تا کامپیوتر را تمیز کنید بستگی به محیطی دارد که کامپیوتر در آن کار میکند مثلا کامپیوترهایی که در اماکن عمومی کار میکنند باید هر ماه تمیز شوند. اما کامپیوترهایی که در منزل مورد مصرف قرار میگیرد شاید در یک فاصله زمانی 6 ماهه نیاز به تمیزکاری داشته باشند. اگر هنگام کار با کامپیوتر سیگار میکشید یا محیط کار کامپیوتر، پرگرد و خاک است باید هر دو ماه یکبار آنرا تمیز کنید. اما بطور معمول توصیه میکنم تا هر 6 ماه یکبار کار تمیزکاری داخل کامپیوتر انجام شود.

هنگام تمیزکاری داخل کامپیوتر شدیدا توصیه میکنم که از جاروبرقی برای تمیزکردن قطعات داخلی کامپیوتر استفاده نکنید چون جاروبرقی تولیذ الکتریسیته ساکن میکند که برای قطعات الکترونیکی داخل کامپیوتر فوق العاده خطرناک است و احتمال خرابی کامپیوتر را بشدت بالا میبرد. جاروهای باطری دار کوچکی مخصوص تمیزکردن داخل کامپیوتر وجود دارد که در صورت نیاز میتوانید از آنها استفاده کنید. توصیه من بهره گیری از اسپری هوای فشرده است که میتوانید از فروشگاههای قطعات الکترونیکی تهیه کنید. اما قسمت بیرونی بدنه کامپیوتر میتواند بوسیله جاروبرقی تمیز شود.

یادتان باشد که هیچوقت مایع تمیز کننده را مستقیما به قطعات داخلی اسپری نکنید و اگر لازم است که از مایع استفاده کنید ابتدا آنرا روی پارچه بریزید و پارچه را روی آن بخش بکشید.

هنگام تمیز کردن کامپیوتر باید حتما دستگاه را خاموش کرده و کابل برق را از پریز جدا کنید.

هیچوقت داخل کامپیوتر را با آب، خیس نکنید.

برای تمیز کردن کامپیوتر نیاز به پارچه، آب، الکل سفید، مایع ظرفشویی، جاروی برقی برای تمیزکردن بیرون کامپیوتر، گوش پاک کن، اسفنج، قلم مو، جارو باطری دار مخصوص و البته دستبند ضد الکتریسته ساکن دارید.

 

در اولین قدم کامپیوتر را خاموش کرده و آنرا از برق بیرون بکشید.

ابتدا قسمت بیرونی بدنه کامپیوتر را با جاروبرقی تمیز کنید و تمام درزها و منافذ عبوری هوا را تمیز کنید. سپس میتوانید قسمت بیرونی بدنه کامپیوتر را با پارچه آغشته به آب و کمی مایع ظرفشویی تمیز کنید. مطمئن شوید که تمام درزها و راههای عبوری هوا از مو و گرد و غبار تمیز شود.

 

 

 

حال بدنه کامپیوتر را باز کنید تا قسمتهای داخلی کامپیوتر در رویت قرار گیرد. به CPU نگاه کنید. توجه کنید که غبار میتواند در ورای پنکه و لابلای رادیاتور سی-پی-یو خود را پنهان کند. ممکن است بدنتان حاوی الکتریسیته ساکن باشد. توصیه میکنم تا از یک عدد دستبند ضدالکتریسیته استفاده کنید. آنرا به مچ دستتان ببندید و سر دیگر آنرا به جایی وصل کنید که الکتریسیته را به زمین تخلیه کند مانند لوله آب، بدنه میز فلزی،... این دستبند را میتوانید از مغازه های فروش قطعات الکتیونیکی تهیه کنید. حال میتوانید قلم مو را برداشته و به آرامی و با دقت حواشی CPU را تمیز کنید تا خاک و گرد و غبار از لابلای رادیاتور و پنکه خارج شود.

 

 

 

به روی مادر برد نگاه کنید و هرجا گرد و غبار دیدید آنرا با قلم مو بزدایید. حین این کار بسیار مراقب باشید تا قطعات کوچک مخصوصا جامپرها را جابجا نکنید. بعد از آن میتوانید از اسپری هوا استفاده کنید تا گردوغبار تمیز شود. هنگام استفاده از اسپری مراقب باشید که آنرا سرپا نگهدارید و هنگام مصرف کج نکنید که ممکن است مایع از آن خارج شود و روی قطعات بپاشد. بدین ترتیب خطر خرابی قطعات افزایش مییباد. جهت اسپری کردن را طوری تنظیم کنید که هوا بتواند گردوغبار را بسمت بیرون بدنه کامپیوتر فوت کند. نهایتا جاروی کوچک باطری دار مخصوص تمیزکاری کامپیوتر را مصرف کنید تا گردهای باقیمانده را بمکد. مجددا توصیه اکید میکنم که هرگز از جاروی برقی معمولی برای تمیز کردن داخل بدنه کامپیوتر استفاده نکنید زیرا این نوع جاروبرقیها تولید الکتریسیته ساکن میکند که خطر خرابی قطعات داخل کامپیوتر را بشدت افزایش میدهد.

 

 

 

حال زمان مناسبی است تا پنکه ها و فن های داخل بدنه را نیز تمیز کنید.

هنگام جاروکردن داخل بدنه کامپیوتر هم بسیار مراقب باشید که قطعات کوچک روی ماردبرد مانند جامپرها جابجا نشوند.

توجه به پاورسوپلای یا همان منبع تغذیه نیز اهمیت بسیاری دارد. پنکه آنرا با صبر و حوصله تمیز کنید و سعی کنید خاک را از پره های پنکه آن تمیز نمایید.

برای تمیز کردن داخل CD-Drive توصیه میکنم از ابزار مخصوص این کار استفاده کنید که در مغازه های کامپیوتری بفروش میرسد. کیتهای مخصوص تمیزکردن CD-DRIVE را تهیه و مصرف کنید. اگر تجربه بیشتری با کامپیوتر و امور فنی آن دارید میتوانید این درایو را باز کرده و با گوش پاک کن آغشته به الکل سفید داخل آنرا تمیز کنید اما برای افراد کم تجربه این عمل به هیچ عنوان توصیه نمیشود.

برای تمیز کردن CD میتوانید از پارچه نرم آغشته به آب استفاده کنید و سطح زیر آنرا بصورت دورانی از مرکز بسمت خارج تمیز کنید. اگر آلودگی بخصوصی در سی دی دیده میشود که با آب تمیز نمیشود میتوانید برای آن قسمت از کمی الکل سفید استفاده کند.

برای تمیز کردن درایو فلاپی نیز میتوانید از کیتهای آماده اینکار استفاده کنید که در مغازه های فروش وسایل کامپیوتری عرضه میشود. در این مرحله نیز اگر تجربه کار فنی با کامپیوتر دارید میتوانید درایو را باز کرده و با گوش پاک کن آغشته به الکل هدهای خواندن/نوشتن و بازوهای درایو را به دقت و آرام تمیز کنید. هنگام تمیز کردن هدها یادتان باشد که آنها را از جای خود بیرون نبرید که اگر قفل کند دیگر کار نخواهد کرد. برای افراد کم تجربه در کارهای فنی کامپیوتر بازکردن درایو را به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.

هارددیسک عملا تمیزکردن فیزیکی ندارد زیرا تکنولوژی آن بسیار بالاست و نباید آنرا باز کرد. تمیز کردن آن در واقع عمل دیفراگ است که از طریق برنامه انجام میشود.

تمیزکردن کیبورد در مقاله ای جداگانه به تفصیل بیان شده است.

برای تمیز کردن شیشه مانیتور میتوانید از تمیزکننده شیشه معمولی که در خانه استفاده میکنید کمک بگیرید. فقط باید مطمئن شوید که مانیتور حتما خاموش باشد و آنرا از برق بکشید. این مایع تمیزکننده را ابتدا به یک پارچه بدون پرز اسپری کنید و پارچه را بروی شیشه بکشید. با جاروبرقی تمام راههای عبوری هوا را بخوبی تمیز کنید. توصیه اکید میکنم از قرار دادن هر نوع کاغذ و کتاب برروی مانیتور مخصوصا بخشهای تهویه مانیتور هنگام کار بشدت اجتناب کنید که نه تنها میتواند باعث خرابی مانیتور شود بلکه احتمال آتش گرفتن آنرا افزایش میدهد. بدنه مانیتور را میتوانید با پارچه آغشته به آب و مایع ظرفشویی بخوبی تمیز کنید.

اما اگر مانیتورتان LCD است روش کار اندکی فرق میکند. این مانیتورها از شیشه ساخته نشده اند لذا هیچوقت هیچ مایعی را مستقیما بروی آن اسپری نکنید و از دستمال کاغذی از هر نوع برای تمیز کردن آن استفاده نکنید که باعث خش افتادن بروی صفحه آن میشود. اگر میخواهید صفحه مانیتور LCD را تمیز کنید پیشنهاد میکنم از یک پارچه کتان نرم خشک استفاده کنید. اگر صفحه مانیتور بخوبی تمیز نشد میتوانید کمی الکل به پارچه بزنید و صفحه مانیتور را با آن تمیز کنید.

لینک به دیدگاه

افزودن متن دلخواه درکنار ساعتویندوز

با این کار متن کنار ساعت ویندوز خود را تغییر خواهید داد.

-1 فرمان Regedit را در قسمت RUN ویندوز وارد کنید.

2- به کلید زیربروید.

 

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Internation

-3 داده ای رشته ای ( نوع String ) با نام S1159 ایجاد کرده ( در صورتی که از قبل ایجاد نشده باشد) ومتن دلخواه خود را در آن وارد کنید.

-4 داده رشته ای دیگر با نام S2359 ایجادکرده و متن دلخواه دیگری را در آن وارد کنید.

توجه کنید که در ویندوز XP اگرفارسی را فعال کرده باشید می توانید عبارات را فارسی تایپ کنید

لینک به دیدگاه

ترفندي براي Windows Media Player

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

اگر از طرفداران استفاده از Windows Media Player هستيد ، حتما با اين مشكل در اين برنامه برخورد كرده ايد كه Media Player بطور پيش فرض فايل هاي ويديويي DAT را در ليست فايل ها نمايش نمي دهد و بايد براي نمايش و باز كردن آن ها از قسمت Files Of Type گزينه ي All Files را انتخاب كنيم تا همه فايل ها بدون توجه به پسوندي كه دارند ، نمايش داده شوند . جهت حل مشكل و افزودن اين قابليت به Media Player مي بايست مراحلي را انجام دهيد :

Regedit را اجرا كنيد ( از طريق منوي Start و سپس انتخاب گزينه ي Run و تايپ Regedit در آن ) پس از باز شدن پنجره و ورود به محيط رجيستري ، كليد زير را در آن بيابيد :

 

HKEY_LOCAL_MACHINE [ SOFTWARE ] [ Microsoft ] [ MediaPlayer ] [ Player ] [ Extensions ]

حال بر روي Type كليك كنيد و در پنل سمت راست ، روي عدد 3 دو بار كليك كرده تا پنجره ي Edit String باز شود . سپس در انتهاي قسمت Value date ابتدا يك سميكولن ( Semicolon ) و سپس عبارت *.dat را اضافه كنيد . Regedit را ببنديد و نتايج حاصله را بر روي ويندوز مديا پلير مشاهده كنيد

لینک به دیدگاه

درایو مجازی بسازید ( بدون نرم افزار)

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

هنگامی که صحبت از درایو مجازی می شود، ذهن بسیاری از کاربران به سمت نرم افزارهای خاصی می رود که قابلیت ساخت یک درایو مجازی را دارند. اما در حقیقت نیازی به تهیه و نصب این چنین نرم افزارهایی نیست. کمی صبر و حوصله و بی تردید دقت، می تواند یاورشما در ایجاد این چنین درایوی در محیط ویندوز باشد. شاید نتوان قابلیت های ویژه ایی که سری نرم افزارهای فوق در ساخت درایو مجازی بکار می برند را ایجاد کرد، اما ساخت یک درایو مجازی آن هم بدون نرم افزار، خالی از جذابیت نخواهد بود.

 

قبل از شروع عملیات لازم است ذکر کنم ایجاد چنین درایوهایی هیچ ربطی به پارتیشن بندی هارد دیسک ندارد و سلامت سیستم عامل شما را به خطر نخواهد انداخت. بنابراین نگران از دست رفتن اطلاعات خود نباشید. ضمنا اگر خوشتان نیامد راهی برای از بین بردن درایو مجازی وجود دارد. تا انتهای این مقاله با ما باشید.

 

برای ساخت درایو مجازی در این آموزش از فایل های خود ویندوز کمک می گیریم. اینبار به سراغ فایل اجرایی Subst.exe می رویم. این فایل در پوشه system32 که در پوشه windows قرار گرفته موجود است. این فایل به همراه سیستم عامل داس ارائه شده و اجرای آن در حالت اولیه کار هیچ عکس العملی نشان نخواهد داد. کلمه Subst برگرفته از کلمه Substitution به معنای جایگزینی و علی البدلی است و در حقیقت برای جانشین کرد یک دایرکتوری به یک درایو بکار می رود.

لینک به دیدگاه

استفاده از ذره بین ویندوز XP !!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

برای استفاده از این ذره بین باید مراحل زیر را انجام دهید:

 

1- به منوی Start\programs\accessories\accessibility بروید.

2- برنامه Magnifier را اجرا کنید.

 

حالا هر جایی که موس خود را ببرید آن قسمت را در اندازه بزرگ می توانید مشاهده کنید .

لینک به دیدگاه

اضافه کردن پسورد دوم براي ورود به ویندوز XP

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

در ویندوز XP می توانید قبل از فعال شدن هر حساب کاربری ( USER ) پسورد دیگری ( پسورد دوم ) قبل از پسورد اصلی User قرار دهید . با انتخاب این پسورد افراد دیگری که از آن ویندوز استفاده میکنند قبل از ورود باید از دو گذر امنیتی قوی عبور کنند.

 

برای اضافه کردن این پسورد به ویندوزتون مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید :

1)در کادرRUN عبارت Syskey را تایپ کنید و بعد OK کنید .

2)در Caption ( پنجره ظاهر شده ) با عنوان Securing the Windows XP Account Database روی گزینه Update كليك كنيد.

3)حالاقسمت Password Startup را انتخاب و پسورد دلخواه خودتون رو وارد کنید و پنجره را با OK ببندید.

 

نکته 1 : در صورت لزوم می تو نید در قسمت System Generated Password پسورد را بر روی Floppy Disk ذخیره نمائید تا فقط با استفاده از آن دیسکت قادر به عبور باشید.

از این به بعد زمانی که سیستم روشن و یا ریبوت بشه ، پسورد امنیتی قبل از ورود به حساب های کاربری ظاهر می شود و برای ورود از شما پسورد در خواست می کند.

نکته 2 : اگر پسورد رو سه مرتبه اشتباه وارد کنید سیستم بوت می شه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...