رفتن به مطلب

آموزش آشپزی " شله مشهدی"


Ali.Akbar

ارسال های توصیه شده

 

 

6Home339029.jpg

مواد لازم

برای 15 نفر

گوشت و گردن گوسفندي - يك كيلوگرم

لوبيا قرمز - يك پيمانه

لوبيا سفيد - يك پيمانه

لوبيا چيتي - يك پيمانه

نخود - يك پيمانه

بلغور گندم - يك پيمانه

نمك، فلفل، دارچين و زنجبيل - به ميزان لازم

برنج نیمه- دو پيمانه

طرز تهيه

ابتدا تمام حبوبات خيس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و پياز خرد شده حرارت مي‌دهيم تا كاملا پخته شود ، در حين پخت حبوبات، مرتب هم بزنيد تا مواد كاملا له شود و به شكل حليم دربيايد.

سپس در اواسط پخت، ادويه‌ها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب برقي يا دستي، مواد را مخلوط مي‌كنيم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قيمه را روي شله مي‌ريزيم.

نكات مهم:

1- از گوشت گوسفندي استفاده شود.

2- اين غذا در حدود شش تا هفت ساعت روي حرارت، هم زده مي‌شود.

3- شله مشهدي يكي از اصيل‌ترين غذاهاي مشهد است

4- اين غذا را با قيمه آماده كه شامل لپه، گوشت، پياز و رب‌گوجه‌فرنگي است تزئين كنيد.

لینک به دیدگاه
کسی جواب نداد خوشمزس برم درست کنم یا نه

 

آره فهمیه جان یه بار که درست کردی میشه غذای اصلیت و میره تو لیست انتظارات... :w16:

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...