رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

یه سوال داشتم ...

 

امکانش هست در یک کوئری select بشه دو فیلد متفاوت، از دو جدوله متفاوت رو انتخاب کرد؟ چجوری؟

 

منتظر پاسختون هستم ... باتشکر... :icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه بشه دو تا جدول رو join کرد میشه .

برای join دو تا جدول هم باید هر دو دارای دو تا فیلد یکسان باشند .

مثلا

دانشجو : نام درس و شماره دانشجویی

درس : نام درس و شماره درس

 

این دو تا جدول را با استفاده از نام درس میشه join کرد .

و بعد روی جدول جدیدی که به صورت مجازی ایجاد میشه select نوشت .

 

SELECT coursname, studentname,  FROM ( student INNER JOIN course ON student .coursename= course .coursename)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگه بشه دو تا جدول رو join کرد میشه .

برای join دو تا جدول هم باید هر دو دارای دو تا فیلد یکسان باشند .

مثلا

دانشجو : نام درس و شماره دانشجویی

درس : نام درس و شماره درس

 

این دو تا جدول را با استفاده از نام درس میشه join کرد .

و بعد روی جدول جدیدی که به صورت مجازی ایجاد میشه select نوشت .

 

SELECT coursname, studentname,  FROM ( student INNER JOIN course ON student .coursename= course .coursename)

 

 

بسیار عالی ... hapydancsmil.gif:icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فیلد مشترک، میتونه از کلید اصلی باشه؟:ws38:

 

مثلاً تو یکی از جدول ها کلید اصلی باشه ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این فیلد مشترک، میتونه از کلید اصلی باشه؟:ws38:

 

مثلاً تو یکی از جدول ها کلید اصلی باشه ...

 

بلی و در واقع باید باشه .

 

نمیدونم نرمال سازی پایگاه خوندی یا نه .

طراجی پایگاهت درست و نرمال باشه . خود به خود این جوری که گفتی در میاد .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب بزار اینجوری بگم ...

 

من دو تا جدول دارم ... Admin و Members

 

می خوام تو asp.net یه Login بزارم ... که فیلد مربوط به UserName در هر دو جدول رو چک کنه ...

 

هم Admin_UserName هم Member_UserName ...

 

حالا با Inner Join میتونم ؟

 

که شما گفتی می تونم... منم کلیده Admin رو گذاشتم تو جدول Member ... خوبه؟ :ws3:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میخای بفهمه ادمین وارد شده ؟

 

خوب پایگاهت نقش تایین کن که جدول ادمینم نخاد .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میخای بفهمه ادمین وارد شده ؟

 

خوب پایگاهت نقش تایین کن که جدول ادمینم نخاد .

 

مرسی مرسی مرسی ... درست شد ... hapydancsmil.gif

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...