رفتن به مطلب

دال عدس ( عدس قرمز )


shirin.agro

ارسال های توصیه شده

عدس دو نوع است :

عدس رسمي كه دانه آن گرد و نسبتا درشت است و رنگ آن سبز مايل به زرد است .

عدس ريز يا عدس قرمز كه دانه هاي آن ريز و به رنگ قرمز مي باشد .

عدس قرمز سريعتر از ديگر حبوبات مي پزد.

عدس در تمام نقاط جهان مي رويد. اكثر مردم دنيا در غذاهاي خود از عدس استفاده مي كنند.

در هند بيش از 50 گونه از اين نوع عدس كشت و برداشت مي شود كه در غذاي سنتي آنها بنام " دال Dahl " بكار مي رود.

عدس قرمز يا دال عدس بسيار سريع پخته مي شود و به هنگام پخت شكل خود را از دست مي دهد

 

در تهيه انواع سوپ و پاته از عدس استفاده مي شود. در طبخ عدس مي توان از افزودنيهاي گياهي مثل زيره سبز، زنجبيل، مريم گلي، آويشن، شويد، ريحان، نعناع و سير استفاده نمود.

 

خواص درماني:

مْدِر ، مفيد براي قلب و گردش خون، تنظيم كننده فعاليت غده فوق كليوي و كليه ها مي باشد.

 

 

تركيبات غذايي:

نصف پيمانه عدس قرمز يا دال عدس پخته شده حاوي 120 كالري، 9 گرم پروتئين، صفر گرم چربي، 22 گرم كربوهيدرات، 15 ميلي گرم سديم و 6 گرم فيبر مي باشد.

 

 

منبع:.irantrack.com

 

 

i-lentil-red.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...