El Roman 31,720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ برا اینکه ماکارونی هات بهم نچسبن دو تا کار می تونی بکنییکیش اینه که موقعی که آبکشش می کنی که بزاری توی قابلمه دم بکشه با اب سرد بشوری و بادستت (دست پاک نه کثیف ) تکون بدی داخل ابکش و اگه از اونایی که اهل دم کردن ماکارونی نیستن می تونی حین جوشیدن اب چن قطره روغن مایع بریزی داخل اب جوش بعد ماکارونی بهش اضافه کنی اینجوری نمی چسبه می تونی هر دو کار رو باهم انجام بدی اینجوری یه مارکارونی ترد و خوشمزه گیرت میاد موتوشکرم، بلاخره شماها که سن و سالی ازتون گذشته باید تجربیاتتون رو در اختیار ما جوونا بزارین 1 نقل قول لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36,437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ موتوشکرم، بلاخره شماها که سن و سالی ازتون گذشته باید تجربیاتتون رو در اختیار ما جوونا بزارین حتما فرزندم بخوای می تونی نوه ام هم بشی نقل قول لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8,376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ کلا غذاهای عادی رو بلدم درست کنم.البته غیر از فسنجون.چون خودم از فسنجون خوشم نمیاد.بقیه رو بلدم.یعنی همش آسونه کهبلدی نمیخواد. دوست دارم غذاهای محلی هم یاد بگیرم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43,573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ احیانا ایشون نسبتی با شما ندارن که اینجوری تاییدشون می کنی اقای خاص ؟ ایشون خانم من هستند :hapydancsmil: تخصص من در پخت انواع پاستا هستش البته نیمرو هم بلدم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36,437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ ایشون خانم من هستند :hapydancsmil:تخصص من در پخت انواع پاستا هستش البته نیمرو هم بلدم پس حدسم درست بود تبریک می گم :icon_gol: به پای هم پیر بشید اما همیشه جوون باقی بمونید :icon_gol: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50,874 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ نیمرو، سوسیس تخم مرغ، تخم مرغ و تن؛ املت؛ تخم مرغ آب پز عسلی با کره، تخم مرغ بخار پز، تخم مرغ کبابی! کته بلدم بزارم؛ ماکارونی هام حرف نداره فقط بدونه نمک و روغن میشه همیشه یکم هم میچسبن به هم دیگه؛ فست فود خوب سفارش میدم استعدادم بالاس؛ آها مهمتر و خوشمزه تر از همه سیب زمینی بلدم سرخ کنم و بهش یه ذره رب بزنم قرمز بشه یا توش گوجه خورد کنم همینا خب پسر خوب همون اول که آب ماکارونیت جوش اومد یکم روغن بریز توش و یک قاشق نمک بعد دیگه ماکارونیت نمیچسبه........زیاد هم همش نزن چون ماکارونیت ترش میشه مایه ماکارونیت هم اگر روغن انداخته باشه بعد میره تو خورد ماکارونیت و روغنش خوب میشه البته باید وقتی میخوای بکشیش تو ظرف حتما روش روغن بدی وگرنه خمیر میخوری حالت بد میشه غذاتم زشت میشه اگر مایهت نمکش یکم زیاد بشه ماکارونیت خوش نمک میشه..یکم از حدی که عادی میخوری بیشتر ولی نه غیرقابل تحملها بعد احیانا تخم مرغ کبابی چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3,412 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ خب پسر خوب همون اول که آب ماکارونیت جوش اومد یکم روغن بریز توش و یک قاشق نمک بعد دیگه ماکارونیت نمیچسبه........زیاد هم همش نزن چون ماکارونیت ترش میشه مایه ماکارونیت هم اگر روغن انداخته باشه بعد میره تو خورد ماکارونیت و روغنش خوب میشه البته باید وقتی میخوای بکشیش تو ظرف حتما روش روغن بدی وگرنه خمیر میخوری حالت بد میشه غذاتم زشت میشه اگر مایهت نمکش یکم زیاد بشه ماکارونیت خوش نمک میشه..یکم از حدی که عادی میخوری بیشتر ولی نه غیرقابل تحملها بعد احیانا تخم مرغ کبابی چیه؟ عزیزم اتفاقا ماکارونی رو باید همش زد که نچسبه به هم .. هیچیشم نمیشه.. برنج رو موقع جوشیدن نباید هم زد چون آش میشه.. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
سـارا 20,071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ برا اینکه ماکارونی هات بهم نچسبن دو تا کار می تونی بکنییکیش اینه که موقعی که آبکشش می کنی که بزاری توی قابلمه دم بکشه با اب سرد بشوری و بادستت (دست پاک نه کثیف ) تکون بدی داخل ابکش و اگه از اونایی که اهل دم کردن ماکارونی نیستن می تونی حین جوشیدن اب چن قطره روغن مایع بریزی داخل اب جوش بعد ماکارونی بهش اضافه کنی اینجوری نمی چسبه می تونی هر دو کار رو باهم انجام بدی اینجوری یه مارکارونی ترد و خوشمزه گیرت میاد زردچوبه هم تاثیر داره. موقعی که ماکارونی داره می جوشه تو آبش یکم زدرچوبه بریزیم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61,915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ زیاده...اما در انواع ماکارونی تبحر خاصی دارم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50,874 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ عزیزم اتفاقا ماکارونی رو باید همش زد که نچسبه به هم .. هیچیشم نمیشه.. برنج رو موقع جوشیدن نباید هم زد چون آش میشه.. درسته که باید زیاد هم بخوره ولی نه مثل آش یا سوپ مداوم همش بزنی اگر روغن و نمک و زردچوبه به آبش اضافه کنی و موقع ریختن ماکارونیهای خشک اگر اسپاکتی باشند از وسط بشکنیدش و ظرفتون هم اندازه باشه هر از 1 مین میتونی همش بزنی نه چندثانیه به چند ثانیه چون قوی ترین و ضخیم ترین ماکارونی مثل تک حداکثر بعد از 10مین خمیر میشه باقیش زودتر نرم میشوندو آماده برداشتن برنج و هم نباید زیاد هم زد.معلومه دیگه........ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
poor!a 15,130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ غذاهای مدل جدیدی بلدم ولی خورش و غذاهای سنتی عمری نمیتونم بپزم حوصلم نمیگیره پای گاز وایسم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2,591 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ خوب منم بلدم درست کنم عدس پلو...ماکرونی ....املت ساده ...نمیرو ....استامبولی....کوکو سبزی و کوکوی سیب زمینی ....سوپ.... نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .