رفتن به مطلب

چه غذاهایی بلدی درست کنی ؟؟؟


ارسال های توصیه شده

برا اینکه ماکارونی هات بهم نچسبن دو تا کار می تونی بکنی

یکیش اینه که موقعی که آبکشش می کنی که بزاری توی قابلمه دم بکشه با اب سرد بشوری و بادستت (دست پاک نه کثیف :whistle:) تکون بدی داخل ابکش

 

و اگه از اونایی که اهل دم کردن ماکارونی نیستن می تونی حین جوشیدن اب چن قطره روغن مایع بریزی داخل اب جوش بعد ماکارونی بهش اضافه کنی

 

اینجوری نمی چسبه

می تونی هر دو کار رو باهم انجام بدی اینجوری یه مارکارونی ترد و خوشمزه گیرت میاد:w02:

موتوشکرم، بلاخره شماها که سن و سالی ازتون گذشته باید تجربیاتتون رو در اختیار ما جوونا بزارین:whistle:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

موتوشکرم، بلاخره شماها که سن و سالی ازتون گذشته باید تجربیاتتون رو در اختیار ما جوونا بزارین:whistle:

حتما فرزندم

بخوای می تونی نوه ام هم بشی :whistle:

لینک به دیدگاه

کلا غذاهای عادی رو بلدم درست کنم.البته غیر از فسنجون.چون خودم از فسنجون خوشم نمیاد.بقیه رو بلدم.یعنی همش آسونه که:ws52:بلدی نمیخواد.

دوست دارم غذاهای محلی هم یاد بگیرم:w16:

لینک به دیدگاه
احیانا ایشون نسبتی با شما ندارن که اینجوری تاییدشون می کنی اقای خاص ؟:ws38:

ایشون خانم من هستند :ws3: :hapydancsmil:

تخصص من در پخت انواع پاستا هستش :ws3:

البته نیمرو هم بلدم :ws3:

لینک به دیدگاه
ایشون خانم من هستند :ws3: :hapydancsmil:

تخصص من در پخت انواع پاستا هستش :ws3:

البته نیمرو هم بلدم :ws3:

پس حدسم درست بود :ws3:

تبریک می گم :icon_gol::icon_gol:

به پای هم پیر بشید اما همیشه جوون باقی بمونید :icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه
نیمرو، سوسیس تخم مرغ، تخم مرغ و تن؛ املت؛ تخم مرغ آب پز عسلی با کره، تخم مرغ بخار پز، تخم مرغ کبابی!:ws3: کته بلدم بزارم؛ ماکارونی هام حرف نداره فقط بدونه نمک و روغن میشه همیشه یکم هم میچسبن به هم:ws38: دیگه؛ فست فود خوب سفارش میدم استعدادم بالاس؛ آها مهمتر و خوشمزه تر از همه سیب زمینی بلدم سرخ کنم و بهش یه ذره رب بزنم قرمز بشه یا توش گوجه خورد کنم:w02: همینا:whistle:

 

 

خب پسر خوب همون اول که آب ماکارونیت جوش اومد یکم روغن بریز توش و یک قاشق نمک بعد دیگه ماکارونیت نمیچسبه........زیاد هم همش نزن چون ماکارونیت ترش میشه:whistle:

 

مایه ماکارونیت هم اگر روغن انداخته باشه بعد میره تو خورد ماکارونیت و روغنش خوب میشه

البته باید وقتی میخوای بکشیش تو ظرف حتما روش روغن بدی وگرنه خمیر میخوری حالت بد میشه غذاتم زشت میشه:w02:

اگر مایهت نمکش یکم زیاد بشه ماکارونیت خوش نمک میشه..یکم از حدی که عادی میخوری بیشتر ولی نه غیرقابل تحملها:w02:

 

 

بعد احیانا تخم مرغ کبابی چیه؟:ws38:

لینک به دیدگاه
خب پسر خوب همون اول که آب ماکارونیت جوش اومد یکم روغن بریز توش و یک قاشق نمک بعد دیگه ماکارونیت نمیچسبه........زیاد هم همش نزن چون ماکارونیت ترش میشه:whistle:

 

مایه ماکارونیت هم اگر روغن انداخته باشه بعد میره تو خورد ماکارونیت و روغنش خوب میشه

البته باید وقتی میخوای بکشیش تو ظرف حتما روش روغن بدی وگرنه خمیر میخوری حالت بد میشه غذاتم زشت میشه:w02:

اگر مایهت نمکش یکم زیاد بشه ماکارونیت خوش نمک میشه..یکم از حدی که عادی میخوری بیشتر ولی نه غیرقابل تحملها:w02:

 

 

بعد احیانا تخم مرغ کبابی چیه؟:ws38:

عزیزم اتفاقا ماکارونی رو باید همش زد که نچسبه به هم .. هیچیشم نمیشه.. برنج رو موقع جوشیدن نباید هم زد چون آش میشه..:a030::icon_gol:

لینک به دیدگاه
برا اینکه ماکارونی هات بهم نچسبن دو تا کار می تونی بکنی

یکیش اینه که موقعی که آبکشش می کنی که بزاری توی قابلمه دم بکشه با اب سرد بشوری و بادستت (دست پاک نه کثیف :whistle:) تکون بدی داخل ابکش

 

و اگه از اونایی که اهل دم کردن ماکارونی نیستن می تونی حین جوشیدن اب چن قطره روغن مایع بریزی داخل اب جوش بعد ماکارونی بهش اضافه کنی

 

اینجوری نمی چسبه

می تونی هر دو کار رو باهم انجام بدی اینجوری یه مارکارونی ترد و خوشمزه گیرت میاد:w02:

زردچوبه هم تاثیر داره. موقعی که ماکارونی داره می جوشه تو آبش یکم زدرچوبه بریزیم :icon_redface:

لینک به دیدگاه
عزیزم اتفاقا ماکارونی رو باید همش زد که نچسبه به هم .. هیچیشم نمیشه.. برنج رو موقع جوشیدن نباید هم زد چون آش میشه..:a030::icon_gol:

 

 

درسته که باید زیاد هم بخوره ولی نه مثل آش یا سوپ مداوم همش بزنی

اگر روغن و نمک و زردچوبه به آبش اضافه کنی و موقع ریختن ماکارونیهای خشک اگر اسپاکتی باشند از وسط بشکنیدش و ظرفتون هم اندازه باشه هر از 1 مین میتونی همش بزنی نه چندثانیه به چند ثانیه :banel_smiley_4: چون قوی ترین و ضخیم ترین ماکارونی مثل تک حداکثر بعد از 10مین خمیر میشه

باقیش زودتر نرم میشوندو آماده برداشتن:ws37:

 

برنج و هم نباید زیاد هم زد.معلومه دیگه........:hanghead:

لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...