رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام به دوستان

همان طور که می دانید برای این که بتوانید در هر موضوعی به سرعت پیشرفت کنید بایستی یاد بگیرید که از یافته های دیگران استفاده کنید و بلعکس دانسته های خودتان را با آن ها در میان بگذارید. در واقع هدف این تاپیک و تمامی انجمن ها نیز همین است.

هدفی که ما در این تاپیک دنبال می کنیم به اشتراک گذاشتن دانسته های مهندسانمان در زمینه تهویه و تأسیسات با شما است.

سعی می کنیم که پاسخ سوالات شما را هرچه سریعتر به دستتان برسانیم.

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان

همان طور که می دانید برای این که بتوانید در هر موضوعی به سرعت پیشرفت کنید بایستی یاد بگیرید که از یافته های دیگران استفاده کنید و بلعکس دانسته های خودتان را با آن ها در میان بگذارید. در واقع هدف این تاپیک و تمامی انجمن ها نیز همین است.

هدفی که ما در این تاپیک دنبال می کنیم به اشتراک گذاشتن دانسته های مهندسانمان در زمینه تهویه و تأسیسات با شما است.

سعی می کنیم که پاسخ سوالات شما را هرچه سریعتر به دستتان برسانیم.

سوال اول : در مورد نحوه سایز زنی ایستگاه تقلیل فشار سیستم بخار توضیح دهیدفرض که فشار

Upstream pressure bar=6 Down stream pressure bar=2 و میزان Capacity 600 kg/h باشد ؟؟؟

سوال دوم : چرا در بوستر پمپ های دور متغییر از شیرهای دوراهه استفاده میکنیم و در بوستر پمپ های دور ثابت از شیر سه راه موتوری استفاده میکنیم ؟؟؟

سوال سوم : نحوه انتخاب بوستر پمپ دور متغییر را باتوجه به نمودار A.W.W.A توضیح دهید ؟؟

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

درود.....

آقا من تازه 2هفتس شروع کردم دارم تاسیسات میخونم و یاد میگیرم اگه سوالام خیلی پیش پا افتادس ببخشید دیگه....:4564:

سوال اول:

این روش تعویض هوا تو محاسبه نفوذ هوا (infiltration) فرمول خاصی نداره!!؟

یا مربوط میشه به تعویض هوا توسط تجهیزات مربوطه!!؟

سوال دوم:

برآورد درجه حرارت برای محل هایی که گرم نمی شوند یعنی چه!!!!؟

چه محل هایی گرم نمی شوند!!!؟

این دما کجاها کاربرد داره و به کارمون میاد!!!؟

لینک به دیدگاه
درود.....

آقا من تازه 2هفتس شروع کردم دارم تاسیسات میخونم و یاد میگیرم اگه سوالام خیلی پیش پا افتادس ببخشید دیگه....:4564:

سوال اول:

این روش تعویض هوا تو محاسبه نفوذ هوا (infiltration) فرمول خاصی نداره!!؟

یا مربوط میشه به تعویض هوا توسط تجهیزات مربوطه!!؟

سوال دوم:

برآورد درجه حرارت برای محل هایی که گرم نمی شوند یعنی چه!!!!؟

چه محل هایی گرم نمی شوند!!!؟

این دما کجاها کاربرد داره و به کارمون میاد!!!؟

 

سلام دوست عزیز

هر سوالی برات پیش اومد بپرس :a030:

 

1:

روش حجمی:

V=v*n

که V بزرگ حجم هوای نفوذی بر حسب فوت مکعب بر ساعت است. V کوچیک هم حجم اتاق هستش و اون n هم تعداد دفعات تعویض هوا در ساعت هستش.

که در جدول زیر میتونی ببینی:

 

[TABLE=class: medium]

[TR]

[TD=width: 50%, bgcolor: #ffffcc, align: center]ساختمان / اتاق

[/TD]

[TD=width: 50%, bgcolor: #ffffcc, align: center]تعداد دفعات تعویض هوا (n )[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]All spaces in general[/TD]

[TD=align: center]min 4[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Attic spaces for cooling[/TD]

[TD=align: center]12 - 15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Auditoriums[/TD]

[TD=align: center]8 - 15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Banks[/TD]

[TD=align: center]4 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Barber Shops[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Bars[/TD]

[TD=align: center]20 - 30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Beauty Shops[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Boiler rooms[/TD]

[TD=align: center]15 - 20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Bowling Alleys[/TD]

[TD=align: center]10 - 15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Cafeterias[/TD]

[TD=align: center]12 - 15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Churches[/TD]

[TD=align: center]8 - 15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Clubhouses[/TD]

[TD=align: center]20 - 30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Cocktail Lounges[/TD]

[TD=align: center]20 - 30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Computer Rooms[/TD]

[TD=align: center]15 - 20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Court Houses[/TD]

[TD=align: center]4 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Dental Centers[/TD]

[TD=align: center]8 - 12[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Department Stores[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Dining Halls[/TD]

[TD=align: center]12 -15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Dining rooms hotels[/TD]

[TD=align: center]5[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Dress Shops[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Drug Shops[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Engine rooms[/TD]

[TD=align: center]4 - 6[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Factory buildings, ordinary[/TD]

[TD=align: center]2 - 4[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Factory buildings, fumes and moisture[/TD]

[TD=align: center]10 - 15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Fire Stations[/TD]

[TD=align: center]4 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Foundries[/TD]

[TD=align: center]15 - 20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Galvanizing plants[/TD]

[TD=align: center]20 - 30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Garages repair[/TD]

[TD=align: center]20 - 30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Garages storage[/TD]

[TD=align: center]4 - 6[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Homes, night cooling[/TD]

[TD=align: center]10 - 18[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Jewelry shops[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Kitchens[/TD]

[TD=align: center]15 - 60[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Laundries[/TD]

[TD=align: center]10 - 15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Libraries, public[/TD]

[TD=align: center]4[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Lunch Rooms[/TD]

[TD=align: center]12 -15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Luncheonettes[/TD]

[TD=align: center]12 -15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Nightclubs[/TD]

[TD=align: center]20 - 30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Malls[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Medical Centers[/TD]

[TD=align: center]8 - 12[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Medical Clinics[/TD]

[TD=align: center]8 - 12[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Medical Offices[/TD]

[TD=align: center]8 - 12[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Mills, paper[/TD]

[TD=align: center]15 - 20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Mills, textile general buildings[/TD]

[TD=align: center]4[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Mills, textile dye houses[/TD]

[TD=align: center]15 - 20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Municipal Buildings[/TD]

[TD=align: center]4 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Museums[/TD]

[TD=align: center]12 -15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Offices, public[/TD]

[TD=align: center]3[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Offices, private[/TD]

[TD=align: center]4[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Police Stations[/TD]

[TD=align: center]4 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Post Offices[/TD]

[TD=align: center]4 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Precision Manufacturing[/TD]

[TD=align: center]10 - 50[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Pump rooms[/TD]

[TD=align: center]5[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Restaurants[/TD]

[TD=align: center]8 - 12[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Retail[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]School Classrooms[/TD]

[TD=align: center]4 - 12[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Shoe Shops[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Shopping Centers[/TD]

[TD=align: center]6 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Shops, machine[/TD]

[TD=align: center]5[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Shops, paint[/TD]

[TD=align: center]15 - 20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Shops, woodworking[/TD]

[TD=align: center]5[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Substation, electric[/TD]

[TD=align: center]5 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Supermarkets[/TD]

[TD=align: center]4 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Town Halls[/TD]

[TD=align: center]4 - 10

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Taverns[/TD]

[TD=align: center]20 - 30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Theaters[/TD]

[TD=align: center]8 - 15[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Turbine rooms, electric[/TD]

[TD=align: center]5 - 10[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Warehouses[/TD]

[TD=align: center]2[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Waiting rooms, public[/TD]

[TD=align: center]4[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

2:

یه سری فضاها هستند که نیازی نیست گرم بشن. مثل انبار که توی خونه هست. یا همچین فضاهایی که ما نمیخوایم اون رو گرم کنیم. یعنی نمیخوایم توش مثلا رادیاتور بذاریم و در محاسبات بار گرمایشی دخالتش نمیدیم.

این فضاها یه دمایی دارند دیگه.. مثل زیرزمین که یه فرمول خاصی داره برای محاسبه دماش.

لینک به دیدگاه
درود....

ممنون بابت پاسختون:a030:

این جدول تعداد دفعات تعویض هوا رو تو کدوم هندبوک میتونم پیدا کنم!!؟

 

خواهش میکنم دوست عزیز

باید توی هندبوک اشری باشه

و توی مباحث مقررات ملی - مبحث 14

لینک به دیدگاه

درود.....

دوستان تو مبحث محاسبات دیگ اینکه حدودا 20% ضریب اضافی بابت پیش راه اندازی سیستم در نظر میگیریم یعنی چی!!!؟

منظور در اولین را اندازیه!!!؟

یا چی!!؟

ممنون!

لینک به دیدگاه

اینو از کجا شنیدید مهندس ؟؟؟برای انتخاب دیگ یا بویلر بعد از اینکه مقدار بار گرمایشی اب گرم مصرفی رو حساب کردیم به اضافه ای بار گرمایش (فن کویل ، هواساز، یونیت هیتر ،کنوکتور، شوفاژ)میکنیم و در اخر ضربدر 10 درصد میکنیم به عنوان یه safety factor در نظر میگیریم اینکه شما میگید خیلی زیاد و فقط هزینه خرید بویلر رو زیاد میکنه ، یادمون باشه باید طراحی بکنیم که از نظر هزینه هم به صرفه باشه

لینک به دیدگاه
درود.....

دوستان تو مبحث محاسبات دیگ اینکه حدودا 20% ضریب اضافی بابت پیش راه اندازی سیستم در نظر میگیریم یعنی چی!!!؟

منظور در اولین را اندازیه!!!؟

یا چی!!؟

ممنون!

 

معمولا 10-15 درصد به عنوان ضریب اطمینان منظور میشه.

یعنی وقتی بار حرارتی کل فضاها و بار حرارتی مربوط به آبگرم مصرفی رو حساب کریدم و با هم جمع کردیم، 10 الی 15 درصد رو باید به عنوان اطمینان از محاسبات به ظرفیت حرارتی دیگ اضافه کنیم.

Qb=[1+(0.1_0.5)]*Qt

لینک به دیدگاه
اینو از کجا شنیدید مهندس ؟؟؟برای انتخاب دیگ یا بویلر بعد از اینکه مقدار بار گرمایشی اب گرم مصرفی رو حساب کردیم به اضافه ای بار گرمایش (فن کویل ، هواساز، یونیت هیتر ،کنوکتور، شوفاژ)میکنیم و در اخر ضربدر 10 درصد میکنیم به عنوان یه safety factor در نظر میگیریم اینکه شما میگید خیلی زیاد و فقط هزینه خرید بویلر رو زیاد میکنه ، یادمون باشه باید طراحی بکنیم که از نظر هزینه هم به صرفه باشه

منم دقیقا بخاطر همین گیج شده بودم!!!!

اگه قرار باشه 15%(!!!!!!!!!!!) بخاطر فقط راه اندازی به محاسبات افزوده بشه دیگه صرفه اقتصادی نداره!

مثل اینکه کتابی که من از یکی از دوستام گرفتم ایراد زیادی داره:4564::4564:

باز خوبه 1جا هست آدم سوالاش رو مطرح کنه:a030:

ممنون مهندس:a030:

لینک به دیدگاه
معمولا 10-15 درصد به عنوان ضریب اطمینان منظور میشه.

یعنی وقتی بار حرارتی کل فضاها و بار حرارتی مربوط به آبگرم مصرفی رو حساب کریدم و با هم جمع کردیم، 10 الی 15 درصد رو باید به عنوان اطمینان از محاسبات به ظرفیت حرارتی دیگ اضافه کنیم.

Qb=[1+(0.1_0.5)]*Qt

پس منظور نویسنده همون ضریب اطمینان بوده:ws38:

عجب نویسندگان با دقتی:whistle:

ممنون مهندس:a030:

لینک به دیدگاه

15-20% ضریب اطمینان که خیلیه!!!

بنظرم همون حدودای 10% باید باشه دیگه!

انتخاب میزان ضریب اطمینان 1چیز تجربی هستش!!؟

احتمالا پروژه به پروژه متغیر هستش دیگه, درسته!!!؟

معیار انتخابش چیه!؟

این فرمول از کجا اومده Qb=[1+(0.1_0.5)]*Qt!!؟

کتاب من اینو نداره:4564:

ممنون!

لینک به دیدگاه
15-20% ضریب اطمینان که خیلیه!!!

بنظرم همون حدودای 10% باید باشه دیگه!

انتخاب میزان ضریب اطمینان 1چیز تجربی هستش!!؟

احتمالا پروژه به پروژه متغیر هستش دیگه, درسته!!!؟

معیار انتخابش چیه!؟

این فرمول از کجا اومده Qb=[1+(0.1_0.5)]*Qt!!؟

کتاب من اینو نداره:4564:

ممنون!

ضریب اطمینان اکثرا 10 درصد منظور میشه

وارد بخش تخصصی نمیخوام بشم چون معیار برای انتخاب بویلرهای بخار فرق میکنه

با عرض پوژش مهندس رشته شما اگه تاسیسات نیست پس یکم حق میدم این مباحث در نگاه اول مبهم باشه

یواش یواش را میوفتید

کتاب مهندس طباطبایی برای شروع کار به شما مهندس عزیز پیشنهاد میشه ، درسته هیچ کتابی کامل نیست ولی برای شروع مفید می باشد

این فرمول فرمول انتخاب دیگ می باشد

درسته این فرمول برای خودم جای تعجب داره !!!!! Qt=Q1+Q2 * 1.1

Q1 =بار گرمایشی ساختمان

 

Q2= بار گرمایشی اب گرم مصرفی

1.1 = ضریب اطمینان 10%

لینک به دیدگاه
درود....

دوستان برای طراحی سیستم آبرسانی یک ساختمان چه اطلاعاتی لازم هستش!؟

اطلاعات محل رو منظورم هستش!

تعداد طبقات,متراژ و......

در درجه اول شما باید موقعیت اون ساختمونو معلوم کنید دقیقا کجاست

دقیقا باید بدونید فشار اب اون محله دقیقا چقدره

این کمک میکنه که پمپ بزارید یا نزارید ، منبع بزارید یا نزارید

تعداد طبقات مهمه اینارو همه تو نقشه معماری اشاره شده

من به شما پیشنهاد میکنم برای درک بهتر از رشته تاسیسات ساختمانی ی نقشه کامل رو تهیه کنید و فقط نگاه کنید بهش فقط نگاه

ببینید که چیکار کرده ، نقشه که تهیه میکنید فقط اطمینان داشته باشید که درست طراحی شده که شما رو از هدفتون دور نکنه

لینک به دیدگاه
15-20% ضریب اطمینان که خیلیه!!!

بنظرم همون حدودای 10% باید باشه دیگه!

انتخاب میزان ضریب اطمینان 1چیز تجربی هستش!!؟

احتمالا پروژه به پروژه متغیر هستش دیگه, درسته!!!؟

معیار انتخابش چیه!؟

این فرمول از کجا اومده Qb=[1+(0.1_0.5)]*Qt!!؟

کتاب من اینو نداره:4564:

ممنون!

 

(0.1_0.5) منظورم اینه که یک مقدار باید بین این بازه یعنی از 0.1 تا 0.5 به عنوان ضریب اطمینان انتخاب بشه.

 

بهر حال منظور این بود:

Qb: ظرفیت حرارتی بویلر

Qt: بار حراتی مربوط به اتلاف از جداره ها و نفوذ هوا و آبگرم مصرفی.

وقتی ما Qt رو بدست آوردیم اون رو در ضریب اطمینان ضرب میکنیم و با Qt جمع میکنیم.

Qb=Qt+0.1Qt =(1+0.1)Qt

من در رابطه بالا ضریب رو 0.1 یا همون 10% گرفتم.

این ضریب اطمینان رو بخاطر انتقال حرارت از دیگ و لوله ها در نظر میگیرند که میتونه محاسبات رو بهم بزنه.

کتاب آقای طباطبایی ضریب اطمینان رو از 5% تا 20% عنوان کرده و کتاب آقای هادی زاده 10% تا 15%.

:100:به نظرم 20% خیلی زیاده و معقولتر همون 10% تا 15% هستش.

لینک به دیدگاه

درود.....

ممنون بابت جواب دادن به سوالام:a030:

من رشتم تاسیسات نیست اما خیلی به مباحث انتقال حرارت و ترمودینامیک علاقه دارم. بعد از خوندن چند تا مطلب تاسیساتی تو اینترنت به این زمینه هم علاقه مند شدم. راستش رشتمم خیلی غریب نیست با این مباحث اما خوب من هنوز دروس تخصصیم (بویلر,کندانسور و....) رو اخذ نکردم و 1 دید تئوری دارم و 1کم برام سخته:ws52:

اشالا آروم آروم راه میوفتم:w16:

راستی نظرتون راجع به کتاب تاسیسات 1377 چیه!!؟

امروز دانلودش کردم بنظرم باید خ خوب باشه:ws38:

بازم ممنونم بابت پاسخگویتون:a030:

لینک به دیدگاه
درود.....

ممنون بابت جواب دادن به سوالام:a030:

من رشتم تاسیسات نیست اما خیلی به مباحث انتقال حرارت و ترمودینامیک علاقه دارم. بعد از خوندن چند تا مطلب تاسیساتی تو اینترنت به این زمینه هم علاقه مند شدم. راستش رشتمم خیلی غریب نیست با این مباحث اما خوب من هنوز دروس تخصصیم (بویلر,کندانسور و....) رو اخذ نکردم و 1 دید تئوری دارم و 1کم برام سخته:ws52:

اشالا آروم آروم راه میوفتم:w16:

راستی نظرتون راجع به کتاب تاسیسات 1377 چیه!!؟

امروز دانلودش کردم بنظرم باید خ خوب باشه:ws38:

بازم ممنونم بابت پاسخگویتون:a030:

 

تأسیسات واقعا لذتبخشه. هر مبحثی که یاد میگیری خیلی آدم رو به آینده امیدوار میکنه و دوست داری بیشتر بدونی.

راه طولانی ولی شیرینی رو در پیش رو داری

آرزوی موفقیت دارم برات :a030:

 

در مورد کتاب تأسیسات 77، من دارمش ولی زیاد سراغش نرفتم. چون کتاب آقای هادی زاده و آقای طباطبایی تا الان که هر چی خواستم رو داشته. چند باری خواستم کتاب تاسیسات77 رو مطالعه کنم ولی هر بار یادم رفته.

 

دیدی نسبت بهش ندارم. ولی مطمئناً کتاب قوی باید باشه.:a030:

لینک به دیدگاه
درود.....

ممنون بابت جواب دادن به سوالام:a030:

من رشتم تاسیسات نیست اما خیلی به مباحث انتقال حرارت و ترمودینامیک علاقه دارم. بعد از خوندن چند تا مطلب تاسیساتی تو اینترنت به این زمینه هم علاقه مند شدم. راستش رشتمم خیلی غریب نیست با این مباحث اما خوب من هنوز دروس تخصصیم (بویلر,کندانسور و....) رو اخذ نکردم و 1 دید تئوری دارم و 1کم برام سخته:ws52:

اشالا آروم آروم راه میوفتم:w16:

راستی نظرتون راجع به کتاب تاسیسات 1377 چیه!!؟

امروز دانلودش کردم بنظرم باید خ خوب باشه:ws38:

بازم ممنونم بابت پاسخگویتون:a030:

 

شک تو خوب بودن کتاب تاسیسات 77 ندارم

این کتاب دوجلد می باشد و بیشتر بخش های تاسیسات رو COVER میکنه ولی از نظر اینجانب زیاد تخصصی کار نکرده رو بعضی بخشاش مثل سیستم بخار ، اطفای حریق و .... رو فقط اشاره مختصری کرده

برای بعضی منابع شما حتما باید برید رفرنس لاتین اونو مطالعه کنید برای سیستم بخار تو ایران کتاب خوبی وجود نداره اینو به جرات میگم حتی اموزشگاه های بیرون هم خوب نیستن ، برای سیستم بخار باید به منبع این بخش کاملا تخصصی مراجعه بشه spirax sarco ، در نگاه اول شاید کمی ساده باشه ولی باید وقت بزراید برای هر بخشی که میخواید یاد بگیرد

هیچ کتابی کامل نیست ، فقط این منابع به شما دید روی اون بخش میده ، بهترین منبع برای پیشرفت در تاسیسات fundamental ashre می باشد

که در قسمت Application اون در مورد هر موضوعی پرداخته مثل بیمارستان و ...

خداروشکر در چند سال اخیر بخش های از اون ترجمه شده درسته زیاد ترجمه اونا روان نیست ولی بد نیست

 

در یک کلام باید علاقه داشته باشید به این رشته این رشته از نگاه بیرون شاید ساده باشه وهمه فکر میکنند چهار تا لوله سایز زدن کاری نداره وقتی خودشون میخواند این کارو انجام بدند دیدنیه اینو شوخی نمیکنم چون دیدم تو صنعت

نه تنها تواین رشته بلکه تو همه رشته ها چهارتا فرمول رو همه بلدند و کار زیاد سختی نیست ، چیزی که شما رو بالا میبره درک کردن عمیق وخوب اون بخشه

 

اینو میگم چون وقتی با دستگاه نظارت سر پروژه بحث میکنید میتونید با داشتن اطلاعات بهش ثابت کنید شماهم حرفی واسه گفتن دارید

مهندس مشاور شدن زیاد سخت نیست فقط بستگی داره نگاه شما به دور اطرافتون چقدره ، دیدن هر چیز یکه همه میبینند کار زیاد سختی نیست اون چیزی رو ببین که کمتر کسی بهش توجه میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...