رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

کار راحتی ه. البته فک کنم الان ی شورت کات هست برا این کار

Ctrl+Shift+;

البته ببین زمان دو مدله. یا بحث پویایی و مانتیوری هست ک احتمالا این نیست!

یا میخای زمانی ک ی سند اوکی شده، ثبت بشه . پس با کلید Ctrl+Shift+; این کار رو برا زمان بکن.

Ctrl+;

این هم برا تاریخ میلادی ه.

قاعدتا اینا رو می تونی کاستومایز کنی دیگه.

 

حالا اینکه تو ی سلول باهم اینا زده بشن.

باید ی ماکرو درست کنی. اونم سادس. حالا اگر دوستای دیگه راه حل ساده تر داشتن ک هیچ. اگ نه ی سرچ بزنی حله برا ماکرو.

 

:icon_gol:

 

ممنون :icon_gol:

 

راهی هست این کار بدون استفاده از کلیدهای ترکیبی باشه ؟ مثلا فقط با زدن * ؟

 

و اینکه تاریخ رو به صورت میلادی مینویسه ؛ به صورت هجری قمری تونستم تبدیلش کنم ، ولی هجری شمسی نشد !

  • Like 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

 

یه فایل اکسل دارم به یه سری سطر و ستون

 

میخوام در چند تا از ستون ها وقتی یه کلید خاص کیبورد مثل * رو بزنم ، به جاش تاریخ و ساعت سیستم وارد اون سلول بشه

 

برای اینکار راهی هست ؟

 

addin توابع فارسی با عنوان Persian functions رو از نت دانلود کن و با فشردن ctrl+h کاری که میخوای انجام بده

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
addin توابع فارسی با عنوان Persian functions رو از نت دانلود کن و با فشردن ctrl+h کاری که میخوای انجام بده

 

Add-in فارسی رو اضافه کردم و تونستم تاریخ شمسی بنویسم

 

ولی متوجه نشدم با این ctrl+h باید چیکار کنم !

  • Like 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Add-in فارسی رو اضافه کردم و تونستم تاریخ شمسی بنویسم

 

ولی متوجه نشدم با این ctrl+h باید چیکار کنم !

 

CTRL+H تاریخ شمسی رو اضافه میکرد تا جایی که یادمه شایدم اشتباه میکنم:icon_redface:

  • Like 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
CTRL+H تاریخ شمسی رو اضافه میکرد تا جایی که یادمه شایدم اشتباه میکنم:icon_redface:

 

ctrl+h پنجره Replace رو باز می کنه

 

با ctrl+q تاریخ شمسی اضافه میشه اما راهی هست فقط با یه کلید این تاریخ اضافه بشه ؟

  • Like 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ctrl+h پنجره Replace رو باز می کنه

 

با ctrl+q تاریخ شمسی اضافه میشه اما راهی هست فقط با یه کلید این تاریخ اضافه بشه ؟

 

تو سورس برنامه اگه قابل دسترسه بله این امکان هست کافیه پیداش کنی و تغییرش بدی

  • Like 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با vlookup چجوری بین sheet های مختلف مقداری رو پیدا کنیم؟

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با vlookup چجوری بین sheet های مختلف مقداری رو پیدا کنیم؟

 

فرمول خاصی برای این کار نیست یا باید کدنویسی کنی یا از فرمولای آرایه ای استفاده کنی تو فایل زیر از روش دوم استفاده شده

Vlookupallsheet.xlsx

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دو تا فایل اکسل دارم با نام های a و b

با هم لینکشون کردم به این صورت که برای سل e1 در فایل a تعریف کردم که محتویات سل e1 در فایل b نشون داده بشه .

الان همین e1 در فایل a رو چطوری کپی کنم که خصوصیاتش حفظ بشه ؟

مثلا میخوام در فایل a سل های e2 و e3 و e4 و ... محتویات سل های e2 و e3 و e4 و ... در فایل b رو نشون بدن .

با کپی پیست در یه فایل میشه فرمول رو هم عینا کپی کرد اما در دو فایل مختلف نمی تونم .

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

دو تا فایل اکسل دارم با نام های a و b

با هم لینکشون کردم به این صورت که برای سل e1 در فایل a تعریف کردم که محتویات سل e1 در فایل b نشون داده بشه .

الان همین e1 در فایل a رو چطوری کپی کنم که خصوصیاتش حفظ بشه ؟

مثلا میخوام در فایل a سل های e2 و e3 و e4 و ... محتویات سل های e2 و e3 و e4 و ... در فایل b رو نشون بدن .

با کپی پیست در یه فایل میشه فرمول رو هم عینا کپی کرد اما در دو فایل مختلف نمی تونم .

 

اولا آدرس دهی نباید مطلق باشه یعنی اگه علامت $ داره برش دار دوم کافیه سلول رو درگ کنی فرمول خودش به سلولهای دیگه منتقل میشه

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اولا آدرس دهی نباید مطلق باشه یعنی اگه علامت $ داره برش دار دوم کافیه سلول رو درگ کنی فرمول خودش به سلولهای دیگه منتقل میشه

 

با برداشتن $ و کپی پیست کردن ، درست شد .

 

ولی بعد از اینکه فایل ها رو می بندم و دوباره باز می کنم ، لازمه که فرمول ها رو دوباره کپی پیست کنم !

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با برداشتن $ و کپی پیست کردن ، درست شد .

 

ولی بعد از اینکه فایل ها رو می بندم و دوباره باز می کنم ، لازمه که فرمول ها رو دوباره کپی پیست کنم !

 

یعنی آپدیت نمیشه یا حذف میشه؟

  • Like 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یعنی آپدیت نمیشه یا حذف میشه؟

 

فرمول پا برجاست ولی عمل نمی کنه !

  • Like 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرمول پا برجاست ولی عمل نمی کنه !

 

این تیک رو بزن

 

9tjnyyme59sbtgdjzwue.png

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این تیک رو بزن

 

9tjnyyme59sbtgdjzwue.png

 

 

اون تیک هم هست !

 

این خطا رو داره :

 

f81a_0.png

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اون تیک هم هست !

 

این خطا رو داره :

 

f81a_0.png

 

ضمن تشکر از دوستان بابت راهنمایی ؛ با تغییر اسم فایل ها از فارسی به انگلیسی ، هر چند خطا رو همچنان دارم اما مشکل برطرف شد .

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

 

کسی میدونه چطور می شه از تابع ()NOW استفاده کرد درحالی که عددها با هر بار رفرش صفحه عوض نشن؟

 

مثلا من تو سطر اول وقتی می نویسم این تابع رو، بالفرض زمان x رو نشون میده، یک دقیقه بعد میام تو سطر پائین یه تابع NOW دیگه می نویسم، اینتر رو که میزنم، زمان سطر اول هم عوض می شه و آپدیت می شه و هردو یک زمان مساوی رو نشون می دن! در حالی که من میخوام تو هر لحظه ای که now رو استفاده کردم، زمان همون لحظه ثبت شه و با تکرار استفاده از این تابع، زمان های قبلی آپدیت نشن.

 

ترجیحا با کد های macro نگید، بلد نیستم:ws3::icon_redface:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوستان

 

کسی میدونه چطور می شه از تابع ()NOW استفاده کرد درحالی که عددها با هر بار رفرش صفحه عوض نشن؟

 

مثلا من تو سطر اول وقتی می نویسم این تابع رو، بالفرض زمان x رو نشون میده، یک دقیقه بعد میام تو سطر پائین یه تابع NOW دیگه می نویسم، اینتر رو که میزنم، زمان سطر اول هم عوض می شه و آپدیت می شه و هردو یک زمان مساوی رو نشون می دن! در حالی که من میخوام تو هر لحظه ای که now رو استفاده کردم، زمان همون لحظه ثبت شه و با تکرار استفاده از این تابع، زمان های قبلی آپدیت نشن.

 

ترجیحا با کد های macro نگید، بلد نیستم:ws3::icon_redface:

 

سلام

از کلیدهای ترکیبی ctrl+; استفاده کنید. فرمول نمیخواد بنویسید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

از کلیدهای ترکیبی ctrl+; استفاده کنید. فرمول نمیخواد بنویسید

 

سلام

 

دستتون درد نکنه، البته درستش Ctrl+: بود ولی با سرنخ دادن شما پیداش کردم، ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

 

دستتون درد نکنه، البته درستش Ctrl+: بود ولی با سرنخ دادن شما پیداش کردم، ممنون

 

نخیر اشتباه فرمودین :ws3:

: در واقع شیفت+; هست. چیزی هم که شما دنبالش بودین نیاز به گرفتن دکمه شیفت نداره :w16:

اگر شیفت رو هم بگیرید فقط ساعت میزنه یعنی کلید ترکیبی کنترل + شیفت + ;

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×