mim-shimi 25,686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ [h=3]عنوان کنفرانس: دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي[/h] 2nd National Conference on Food Science and Technology حوزه(هاي) تحت پوشش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاريخ برگزاري: 9 ارديبهشت 1392 تا 10 ارديبهشت 1392 تاريخ برگزاري ميلادی: 2013-04-29 - 2013-04-30 برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان سایر برگزار کنندگان: تحت حمايت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محل برگزاري: قوچان وضعیت کنفرانس: اطلاع رسانی تاریخهای مهم: مهلت ارسال اصل مقاله: 1391/11/20 اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1391/12/25 مهلت ثبت نام: 1392/1/25[TABLE] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] محورهاي همايش: - روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي - روشهاي نوين پايش كيفيت - ايمني مواد غذايي - فرآورده هاي غذايي ارگانيك - ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي - فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي - نانو فناوري در صنايع غذايي - مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي - كاربرد زيست فناوري در صنايع غذايي - بسته بندي در صنايع غذايي - بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت - فرآوري پس ماندهاي كشاورزي - توليد و ارزش غذايي محصولات بومي - راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي - نقش مديريت در صنايع غذايي - بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي اطلاعات تماس با دبیرخانه: تلفن دبيرخانه: 05812201188 فکس دبيرخانه: 05812241801 ایمیل: iauq2003@yahoo.com وبسایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .