رفتن به مطلب

طرز تهیه املت اسپانیایی فوق العاده


ارسال های توصیه شده

تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

 

 

 

 

 

20133121503620a.jpg

مواد لازم:

 

 

  • تخم مرغ : 2 عدد
  • قارچ : 2 عدد
  • کره : 25 گرم
  • فلفل : یک دوم قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه : یک دوم
  • گوجه فرنگی : یک عدد متوسط
  • ژامبون گوشت یا مرغ : یک ورق
  • نمک : یک دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه:

 

تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

 

نکته :

 

بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید اما اگر این امکان را نداشتید از ماهیتابه استفاده کنید. در این صورت باید در هنگام طبخ املت حتما در ماهیتابه را ببندید.

مجله آشپزی ایده آل

لینک به دیدگاه
ما قارچو فلفل دلمه نمیریزیم تو املت هامون

اکه شما میریختین خوب آره فقط ژامبونش اضافیه..:a030:

 

عههه چرا . اگه موجود باشه میریزم. خوب میشه. سیب زمینی ریز خورد شده هم خوبه

کلا هر چی دم دست بود میریزیم :دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...