رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سوپ قارچ ایرلندی

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

کره 20 گرم

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

پیاز یک عدد ساطوری شده

سیب زمینی 250 گرم نگینی شده

قارچ 350 گرم ورقه ورقه شده

سیر یک حبه رنده شده

سرکه ی سیب دو قاشق سوپخوری

آب جوش یک لیتر

نمک و فلفل به مقدار لازم

خامه مقداری برای تزیین

جعفری مقداری برای تزیین

 

 

 

طرز تهیه:

 

کره و روغن را در یک قابلمه ی کوچک داغ کرده و پیاز و سیب زمینی را 5 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود.

قارچ،سیر،سرکه ی سیب و آب جوش را اضافه کرده و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

سوپ را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا همه ی مواد نرم شوند.

سوپ را به وسیله ی غذاساز یا گوشت کوب برقی پوره کنید (اما آن را خیلی نرم نکنید تا تکه های قارچ کمی معلوم باشد)

سوپ را مجددا داغ کرده و در کاسه بریزید و با خامه و جعفری تزیین کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...