رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

شامی هویج

 

 

 

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ یک عدد

هویج بزرگ دو عدد

پیاز یک عدد

گوشت چرخ کرده 300 گرم

آرد نخودچی یک تا یک و نیم پیمانه

نمک،فلفل،تخم گشنیز و زرد چوبه به میزان لازم

تخم مرغ یک عدد

روغن به میزان لازم

گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی به میزان لازم در صورت تمایل

 

 

طرز تهیه:

سیب زمینی را پوست گرفته،رنده کرده و آب آن را بگیرید.

هویج را نیز رنده کرده و همراه با پیاز،سیب زمینی،گوشت چرخ کرده،آرد نخودچی،نمک،فلفل،زرد چوبه و تخم گشنیز مخلوط کنید.

تخم مرغ را نیز اضافه کنید و کاملا ورز دهید.

اگر مایه سفت بود کمی آب ولرم نیز به آن اضافه کنید.

روغن را داغ کرده و شامی ها را در آن سرخ کنید.

در صورت تمایل می توانید شامی ها را در یک تابه بگذارید و روی آن گوجه فرنگی رنده شده و یا رب گوجه فرنگی مخلوط با آب بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه حرارت دهید تا شامی ها نرم شوند.

 

 

نکته:

این دستور 100گرم کربوهیدرات،90 گرم پروتئین،160 گرم چربی و 2200 کیلوکالری انرژی دارد.

 

 

طب ایرانی:

طبیعت هویج را مانند خویشاوند آن یعنی زردک باید گرم و تر در نظر گرفت.

هویج بر اساس طب ایرانی نیز خونساز محسوب میشود.

پوست گرفتن هویج از نظر تغذیه ای و طبی توصیه نمی شود و بهتر است پوست هویج با برس خوب تمیز شود و سپس در غذاها و سالاد به کار رود.

پیاز سفید شیرین،خشکی کمتری دارد و با این غذا سازگار است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...