رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

شامی هویج

 

 

 

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ یک عدد

هویج بزرگ دو عدد

پیاز یک عدد

گوشت چرخ کرده 300 گرم

آرد نخودچی یک تا یک و نیم پیمانه

نمک،فلفل،تخم گشنیز و زرد چوبه به میزان لازم

تخم مرغ یک عدد

روغن به میزان لازم

گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی به میزان لازم در صورت تمایل

 

 

طرز تهیه:

سیب زمینی را پوست گرفته،رنده کرده و آب آن را بگیرید.

هویج را نیز رنده کرده و همراه با پیاز،سیب زمینی،گوشت چرخ کرده،آرد نخودچی،نمک،فلفل،زرد چوبه و تخم گشنیز مخلوط کنید.

تخم مرغ را نیز اضافه کنید و کاملا ورز دهید.

اگر مایه سفت بود کمی آب ولرم نیز به آن اضافه کنید.

روغن را داغ کرده و شامی ها را در آن سرخ کنید.

در صورت تمایل می توانید شامی ها را در یک تابه بگذارید و روی آن گوجه فرنگی رنده شده و یا رب گوجه فرنگی مخلوط با آب بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه حرارت دهید تا شامی ها نرم شوند.

 

 

نکته:

این دستور 100گرم کربوهیدرات،90 گرم پروتئین،160 گرم چربی و 2200 کیلوکالری انرژی دارد.

 

 

طب ایرانی:

طبیعت هویج را مانند خویشاوند آن یعنی زردک باید گرم و تر در نظر گرفت.

هویج بر اساس طب ایرانی نیز خونساز محسوب میشود.

پوست گرفتن هویج از نظر تغذیه ای و طبی توصیه نمی شود و بهتر است پوست هویج با برس خوب تمیز شود و سپس در غذاها و سالاد به کار رود.

پیاز سفید شیرین،خشکی کمتری دارد و با این غذا سازگار است.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...