رفتن به مطلب

سازمان مجازی virtual organization


spow

ارسال های توصیه شده

سازمان مجازی

virtual organization

 

مقدمه :

 

سرعت ، شايد مهمترين ثروت در هزاره سوم و عصر جديد موسوم به عصر اطلاعات ارتباطات میباشد. و لزوم هماهنگي و همگامي با آن را هرچه بيشتر علي الخصوص در سازمانها و بنگاههاي اقتصاديو.. را مي طلبد اين در حالي است كه كه يك شخص و يا يك سازمان در تمام طول عمر خود كاري را به روش خاصي انجام داده است پس تغيير كردن، كاري مشكل است . اما درقوانين جديد رقابت براساس تغيير ساخته مي شوند نه ثبات، براساس شبكه ها سازماندهي مي شوند نه سلسله مراتب، براساس وابستگي متقابل با شركاست و نه تنها متكي بودن به خود و براساس مزيت تكنولوژيكي ساخته مي شود و نه مصالح ساخت و ساز قديمي. امروزه، جهاني شدن، كوتاه شدن چرخه عمر محصول، مشتري گرايي و ... محيط سنتي كسب و كار را به يك محيط پوياتر تبديل كرده است .از اين رو شكل هاي جديد سازماني ، براي رويارويي با محيط متغير، متداولتر شده است.

عصر جديد با سازمانهاي پيچيده، پويا و متحول همراه خواهد بود. در اين سازمانها، مرزهاي سنتي موجود از بين خواهد رفت، فرهنگ هاي مختلف در هم خواهند آميخت و در زير پاي فرهنگهاي غني تر ناپديد خواهند شد. بسياري از مشاغل دوباره طراحي خواهند شد و ورود فناوري اطلاعات تغييراتي در ساختار سازمانها به وجود خواهد آورد براي كاستن زمان پاسخگويي و بهبود انعطاف پذيري، بايد شكل كاملا جديدي از سازمانها بوجود آيند. سازمانهاي مجازي كه امروزه با سرعت بالايي در حال شكل گيري هستند مي توانند پاسخي به اين نيازهاي جديد باشند. در بازار و عصر جديد سازمانهايي كه از دانش، افراد متخصص و فناوريهاي روز به خوبي استفاده نمايند موفق تر هستند. كوچك شدن، مهندسي مجدد و تمركز، برخي از رويكردهايي هستند كه شركتها براي شناسايي فعاليتهاي بدون ارزش افزوده روي آنها حساب مي كنند. فعاليتهاي اقتصادي شبكه اي و تبادل اطلاعات اقتصادي فوايد زيادي را براي استراتژي منبع يابي بيروني به ارمغان آورده است. امروزه مرزهاي ثابت و مشخص سازماني به دلايل مختلف از جمله تغييرات گسترده در بازار (شكل و فرم، زمان پاسخ گويي، محل پاسخ گويي، كيفيت، خدمات پس از فروش و ... ) و عوامل موفقيت سازمانهاي كنوني ( سرعت، انعطاف پذيري، يكپارچگي، نوآوري و ...) تغيير يافته و مرزهاي منعطف و متحرك جايگزين اين مرزهاي ثابت شده است. بنابراين لازمه ايجادو گسترش سازمان هاي مجازي استفاده مؤثر ازتكنو لوژي و توان هاي مالي ومنابع انساني شركت هاي مشاركت جو مي باشد كه با استفاده از تجارب و تعامل و همكاري با يكديگر زمينه فعاليت را بهبود بخشيده و توسعه دهند.

 

متن کامل مقاله اموزشی 27 صفحه ای سازمان های مجازی نوشته اقای رامین رفیع زاده را از لینک زیر دریافت نمایید :

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...