رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام.
:icon_gol:
(برگرفته از مسابقه کشت و کار نواندیشان/ مهندس
Hamid Ghobadi
)

 

دومین سری مسابقات
داغ
کشاورزی
رو با
کشت و کار گیاهان
آغاز میکنیم. مسابقه بسیار جذاب و ساده برای آنهایی که به
سبز شدن و سبز بودن علاقه دارن
.
:icon_gol:

 

عزیزانی که قصد شرکت تو مسابقه ما رو دارن توجه کنن

سریدوم مسابقه رو با موضوع
کاشت گیاه من
آغاز میکنیم

عزیزان میتونن در مورد گیاهی که دوست دارن و در منزل اونا رو پرورش میدن اعم از گلهای آپارتمانی سایه دوست، گیاهان زینتی باغچه، سبزیکاری و ... اطلاعات با تصویر به ما بدن.

اطلاعات شما میتونه شامل:

 

1. مشخصات گیاه (مختصر)

2. نحوه پرورش و تکثیر گیاه (جامع)

3. نحوه نگهداری گیاه یا خصوصیات اکولوژیکی آن (جامع)

4. آفات و بیماری های گیاه (مختصر)

5. در مورد خصویات و ویژگی های خاص گیاه (مختصر)

 

باشه و لزومی هم نداره تمام بند ها رعایت بشه ...

برای مثال اگر در مورد آفات و بیماری ها اطلاعات ندارید بازم حتما شرکت کنید ... چون هر بند از بندهای فوق امتیاز خودش رو خواهد داشت و شاید نداشتن یکی از موارد اصلا نادیده گرفته شود ...

مطمئنا منطقی و علمی داوری خواهد شد.
:a030:

 

سعی کنید در مورد هر بند یک تصویر هم از گیاه خودتون قرار بدین (تصاویر در سایز کوچک و با بهترین کیفیت ممکن) مطمئنا به نحوه عکاسی شما امتیاز تعلق خواهد گرفت.

 

دوستان دقت کنن مختصر، جامع و مفید بودن اطلاعات شما میتونه برای دیگران آموزنده باشه

 

بطور میانگین 8 تا 10 بند توضیحات
کفایت میکنه.

 

عزیزان اثرات خودشون رو
بصورت پیام خصوصی
به بنده
*salamat*
ارسال کنن.
عنوان پیام خوصصیتونم کشت و کار باشه

 

مهلت ارسال مطالب
رو هم تا پایان روز 15خرداد سال 93 اعلام میکنیم .
..
(تمدید شد)

 

به
3 اثر برگزیده
امتیازات خاصی تعلق خواهد گرفت:

 

از طرف مدیریت اعلام میشه..

 

به اثر برگزیده با نظر کارشناسی شده مدال افتخار کشاورزی تعلق خواهد گرفت!

 

نظرات و انتقادات شما در مورد کلیات مسابقات کشاورزی:

** دفتر مدیریت تالار مهندسی کشاورزی **

پیشنهادات و انتقادات شما در مورد کشاورزی

 

 

و نظرات و انتقادات خودتون در مورد این مسابقه رو هم همین جا بیان کنید.
:w16:

 

از دوست گلمونHamid Ghobadi هم کمال تشکر رو داریم که در تالارکشاورزی در سایت نواندیشان .. چنین تاپیک باارزش و خوبی رو به یادگار گذاشتن.

  • Like 35

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان منتظر عکسا و مطالب آموزندتون هستیم.:a030:

از امروز 29 فروزدین تا یک خرداد هم فرصتت دارین ک مهلت خوبیه:w16:

  • Like 19

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میگم مسابقتون یکم سخته ها!!!!

سخته ولی شیرین:w16:

قبلا هم این مسابقه برگزار شده...

 

این ی مسابقه تخصصی ک دوستای غیر کشاورزی هم خیلی راحت میتونن توش شرکت کنن.

کافیه ی گیاه ک تو منزل دارین رو انتخاب کنی و ازش عکس بگیری و به موارد گفته شده تو پست اول ج بدی!(میتونی از نت هم سرچ کنی..)

  • Like 7

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخجون آخجون منم هستم... کلی گل و بوته کاشتم جدیداً:mrsbeasley:

  • Like 6

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آخجون آخجون منم هستم... کلی گل و بوته کاشتم جدیداً:mrsbeasley:

 

:hapydancsmil:خوبه عزیزمممم

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم ب تازگی تو گلدون سبزیکاری کردم!!!:whistle:

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی از برگزاری چنین مسابقه خوب و ارزشمندی:icon_gol: من که نمیتونم شرکت کنم چون فرصت ندارم ولی تبلیغ میکنم:w16: بچه ها شرکت کنید..:hapydancsmil: زود باشید..

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
منم ب تازگی تو گلدون سبزیکاری کردم!!!:whistle:

خیلی خوبه.قرار نیس پروزه 12 ماهه باغ فلان جارو بیاریم تو مسابقه ک:ws3:

همین گلدون عالیه:w16:

مرسی از برگزاری چنین مسابقه خوب و ارزشمندی:icon_gol: من که نمیتونم شرکت کنم چون فرصت ندارم ولی تبلیغ میکنم:w16: بچه ها شرکت کنید..:hapydancsmil: زود باشید..

لطف میکنی.مرسی:icon_redface:

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همچنان منتظر هستیم..... چه جالب شروع این تاپیک با شروع کار من ..

ایشالله به سبزی و امید و دلخوشی باشه.. ایشالله

  • Like 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آبجیم یه چیزی کاشته تو گلدون ولی انگاری رشدش متوقف شده . اگه بزرگ شد میشرکتیم:w02:

 

آقا یه سوال : جدیدا دیدم همه لیمو و نارنج میکارند میشه یه چیزی مثل گریب فورت هم کاشت ؟

البته فکر کنم کم کمش دوماه طول بکشه تا سبز بشه.

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آبجیم یه چیزی کاشته تو گلدون ولی انگاری رشدش متوقف شده . اگه بزرگ شد میشرکتیم:w02:

 

آقا یه سوال : جدیدا دیدم همه لیمو و نارنج میکارند میشه یه چیزی مثل گریب فورت هم کاشت ؟

البته فکر کنم کم کمش دوماه طول بکشه تا سبز بشه.

 

سلام عزیزم.. خیلی هم عالی

بله میشه.. البته بستگی به اب و هوا داره... ولی طول میکشه...

حالا شما شروع کن شاید بشه ممنونم.:w16:

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آبجیم یه چیزی کاشته تو گلدون ولی انگاری رشدش متوقف شده . اگه بزرگ شد میشرکتیم:w02:

 

آقا یه سوال : جدیدا دیدم همه لیمو و نارنج میکارند میشه یه چیزی مثل گریب فورت هم کاشت ؟

البته فکر کنم کم کمش دوماه طول بکشه تا سبز بشه.

 

گریپ فروت از خانواده مرکبات هست

 

من خبری شنیده بودم که در جیرفت کرمان گریپ فروت کشت کردن .. و الان کارخونه کنسانتره گریپ فروت راه اندازی شده و صادرات هم انجام میشه

 

شیراز هم قایلیت کشت این محصول داره پس

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گریپ فروت از خانواده مرکبات هست

 

من خبری شنیده بودم که در جیرفت کرمان گریپ فروت کشت کردن .. و الان کارخونه کنسانتره گریپ فروت راه اندازی شده و صادرات هم انجام میشه

 

شیراز هم قایلیت کشت این محصول داره پس

 

اختیار دارید.

الان سالهاست که خود ما یک گریب فورت داریم که پیوند نارنج هست و خاصیت دفع شن کلیه داره .

یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی از طعمش و قابلیتش ....

فکرکنم بخاطر پیوندش با نارنج باشه که باعث شده اولا تلخی اون گرفته بشه بکل و بعدم دارای کلی هسته بشه و صد البته یک سال در میون محصولش زیاد بشه . طعمش ترشه و جایگزین مناسبی برای سرکه در سالاد من شده .

 

در کل استان فارس به مرکباتش معروفه . بخاطر آب و هوای معتدل روبه گرمش .

لیمو جهرم . پرتقال دارابی , نارنج شیراز , نارنگی , گریب فورت خونه ما:w02:.. کلا از لحاظ طعم و مزه نسبت به باقی نقاط حتی دنیا حرف اول و میزنه.:w02:

 

پیشنهاد میکنم که دوستانی که میتونند این پیوند و قلمه زدن رو انجام بدهند و از محصول بدست اومده نهایت لذت رو ببرند.

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اختیار دارید.

الان سالهاست که خود ما یک گریب فورت داریم که پیوند نارنج هست و خاصیت دفع شن کلیه داره .

یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی از طعمش و قابلیتش ....

فکرکنم بخاطر پیوندش با نارنج باشه که باعث شده اولا تلخی اون گرفته بشه بکل و بعدم دارای کلی هسته بشه و صد البته یک سال در میون محصولش زیاد بشه . طعمش ترشه و جایگزین مناسبی برای سرکه در سالاد من شده .

 

در کل استان فارس به مرکباتش معروفه . بخاطر آب و هوای معتدل روبه گرمش .

لیمو جهرم . پرتقال دارابی , نارنج شیراز , نارنگی , گریب فورت خونه ما:w02:.. کلا از لحاظ طعم و مزه نسبت به باقی نقاط حتی دنیا حرف اول و میزنه.:w02:

 

پیشنهاد میکنم که دوستانی که میتونند این پیوند و قلمه زدن رو انجام بدهند و از محصول بدست اومده نهایت لذت رو ببرند.

 

بله میدونم:ws3: .. اون سمتها 20 نوع مرکبات تجاری برداشت میشه :w16:

 

منظورم این بود استان فارس هم قابلیت کشت داره :w16:..... چون گریپ فروت هم در شمال ایران کشت میشه هم در جنوب :w16:

 

آخه گریپ فروت از پیوند پرتقال و داربی بدست اومده :icon_redface:

 

خیلی عالی .. نارنج عطر فوق العاده ای داره :w02:

 

 

واقعا میوه مفیدی و پر از خاصیت دارویی و درمانی جدا از طعم تلخی که داره البته با این روشی که شما امتحان کردید شاید بشه تو بقیه نقاط ایران این کارو انجام بدن و تلخی از بین بره و حتی عصاره هسته این میوه رو هم متخصصین تغذیه برای درمان گوش درد و عفونت های گلو استفاده میکنند تو صنایع غذایی هم در ضد عفونی نقش داره :w16:

 

 

صد البته :a030:

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اختیار دارید.

الان سالهاست که خود ما یک گریب فورت داریم که پیوند نارنج هست و خاصیت دفع شن کلیه داره .

یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی از طعمش و قابلیتش ....

فکرکنم بخاطر پیوندش با نارنج باشه که باعث شده اولا تلخی اون گرفته بشه بکل و بعدم دارای کلی هسته بشه و صد البته یک سال در میون محصولش زیاد بشه . طعمش ترشه و جایگزین مناسبی برای سرکه در سالاد من شده .

 

در کل استان فارس به مرکباتش معروفه . بخاطر آب و هوای معتدل روبه گرمش .

لیمو جهرم . پرتقال دارابی , نارنج شیراز , نارنگی , گریب فورت خونه ما:w02:.. کلا از لحاظ طعم و مزه نسبت به باقی نقاط حتی دنیا حرف اول و میزنه.:w02:

 

پیشنهاد میکنم که دوستانی که میتونند این پیوند و قلمه زدن رو انجام بدهند و از محصول بدست اومده نهایت لذت رو ببرند.

 

بله میدونم:ws3: .. اون سمتها 20 نوع مرکبات تجاری برداشت میشه :w16:

 

منظورم این بود استان فارس هم قابلیت کشت داره :w16:..... چون گریپ فروت هم در شمال ایران کشت میشه هم در جنوب :w16:

 

آخه گریپ فروت از پیوند پرتقال و داربی بدست اومده :icon_redface:

 

خیلی عالی .. نارنج عطر فوق العاده ای داره :w02:

 

 

واقعا میوه مفیدی و پر از خاصیت دارویی و درمانی جدا از طعم تلخی که داره البته با این روشی که شما امتحان کردید شاید بشه تو بقیه نقاط ایران این کارو انجام بدن و تلخی از بین بره و حتی عصاره هسته این میوه رو هم متخصصین تغذیه برای درمان گوش درد و عفونت های گلو استفاده میکنند تو صنایع غذایی هم در ضد عفونی نقش داره :w16:

 

 

صد البته :a030:

 

یعنی جاشه شما دو تارو تو همون درب ورودی تالار کشاورزی ببندم به کاکتوس:vahidrk::ws3:

به جای اینکه همچین اطلاعات باارزشی رو همینجوری بزارین وسط تاپیک برین تو مسابقه شرکت کنین.و این مطالب رو همونجا بگین:w16:

شهدخت عزیزم منتظریم شرکت کنیاااا:w02:

  • Like 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یعنی جاشه شما دو تارو تو همون درب ورودی تالار کشاورزی ببندم به کاکتوس:vahidrk::ws3:

به جای اینکه همچین اطلاعات باارزشی رو همینجوری بزارین وسط تاپیک برین تو مسابقه شرکت کنین.و این مطالب رو همونجا بگین:w16:

شهدخت عزیزم منتظریم شرکت کنیاااا:w02:

 

یه سوال : چرا فلفلهای ما رشدشون متوقف شده ؟:ws38:

 

یبار امتحان کردم سبز نشد که هیچ همشون اومد روی خاک :4564:

بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه :w02:

  • Like 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یه سوال : چرا فلفلهای ما رشدشون متوقف شده ؟:ws38:

 

یبار امتحان کردم سبز نشد که هیچ همشون اومد روی خاک :4564:

بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه :w02:

عزیزم شرایط اب و هوایی فلفل شبیه کوچه فرنگی.به اب و نور و دمای زیادی احتیاج داره...و خیلی خیلی خیلی به سرما حساسن.

نور کم باعث میشه غنچه و برگاش بیوفتن:ws37:

و از طرفی چون ریشه های فلفل ضعیفه،تو اوایل رشد بخاطر اینکه نمیتونه داخل خاک گشترش پیدا کنه به اب زیادی احتیاج داره.

شاید یکی از دلیل های منقرض شدن فلفلت همین باشه:w02:

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عزیزم شرایط اب و هوایی فلفل شبیه کوچه فرنگی.به اب و نور و دمای زیادی احتیاج داره...و خیلی خیلی خیلی به سرما حساسن.

نور کم باعث میشه غنچه و برگاش بیوفتن:ws37:

و از طرفی چون ریشه های فلفل ضعیفه،تو اوایل رشد بخاطر اینکه نمیتونه داخل خاک گشترش پیدا کنه به اب زیادی احتیاج داره.

شاید یکی از دلیل های منقرض شدن فلفلت همین باشه:w02:

 

والا پشت پنجره اتاق من مثل پرورشگاه و بیمارستان گیاهان حساب میشه .

یعنی هر گیاهی تقریبا مرده باشه توی این فضا قرار میگیره زنده میشه و جون میگیره .

از بامبوی که تقریبا 30 سانتش مرده بود و بعد از چند هفته با کلی ریشه خارج شد تا گلدونی که کلا قرار بود بیفته دور و الان چندین ماهه نه دیگه برگی ازش زرد شده نه دیگه مریضه اینجا به رشدشون ادامه میدهند.

اتفاقا فلفلها توی گلدون هستند و نور و گرماشون و آبشون خوبه ولی الان یک ماهه هنوز دوبرگه هستند و سه سانت ساقشون هست و دیگه بزرگتر نشدند.

 

البته زحمت نگه داری و مراقبتشون به عهده من نیست :whistle:

 

میترسم آب زیادی هم باعث بشه ریشه هاشون بگنده. چه کنیم ؟

  • Like 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • جدید...