رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دلمه ماهی با سس پنیر

 

مواد لازم

 

• ۱۰۰ گرم برگ اسفناج درشت (۱۰ تا ۱۲ عدد)

 

• ۱ عدد لیمو ترش

 

• ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یا سیر له شده

 

• نصف پیمانه آب ماهی

 

• ۲ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده

 

• ۴ عدد فیله ماهی ( هر کدام ۱۵۰ گرم)

 

• نمک و فلفل

 

• ۱۰۰ گرم پنیرخامه ای

 

296198_786.jpg

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه متوسط، آب لیمو ترش، سیر له شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد.

 

2. برگ های اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند سپس زیر آب سرد بشویید تا تازه شوند. برگ های اسفناج را در سینی پهن کنید و فیله های ماهی را روی اسفناج ها بچینید و آنها را لوله کنید.

 

3. ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید. آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود. دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی بچینید و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید. مدت زمان پخت نیم ساعت است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...