رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام من تولباکس تراهرتز رو دانلود کردم ولی تو فراخوانیش مشکل دارم :ws52:

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام من تولباکس تراهرتز رو دانلود کردم ولی تو فراخوانیش مشکل دارم :ws52:

 

سلام دوست عزيز

 

توش فايل توضيحاتي نداره يا از جايي كه دانلود كردي توضيحي براي استفاده ازش نذاشته بود؟

 

لينكش رو ميذاري؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوست عزيز

 

توش فايل توضيحاتي نداره يا از جايي كه دانلود كردي توضيحي براي استفاده ازش نذاشته بود؟

 

لينكش رو ميذاري؟

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

 

از سایت خود مت ورک دانلود کردم درباره پردازش تصاویر تراهرتز هستش ، با سرچ THz toolbox matlab هم میتونید پیداش کنید توضیحات داده ولی با انجام اون ها هم اضافه نشد متاسفانه

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

 

از سایت خود مت ورک دانلود کردم درباره پردازش تصاویر تراهرتز هستش ، با سرچ THz toolbox matlab هم میتونید پیداش کنید توضیحات داده ولی با انجام اون ها هم اضافه نشد متاسفانه

 

3 روش برای اضافه کردن برنامه های از پیش نوشته شده به عنوان "جعبه ابزار" یا toolbox وجود داره؛ مراحل یکی از روشهاش برای اونهایی که خیلی برنامه نویسی بلد نیستن، برای متلب R2015a به صورت زیره:

1. اول این برنامه ها یا همون جعبه ابزار رو unzip کنید و در یک شاخه مناسب در کامپیوتر قرار بدید، البته فرقی نمی کنه کجا، ولی جای مناسب باشه بهتره.

2. از نوار Home بالای متلب، روی Set Path کلیک کنید.

3. در پنجره ای که از مرحل قبل باز شده، روی Add Folder کلیک کنید.

4. با استفاده از GUI باز شده، به مسیر اون جعبه ابزار برید و با کلیلک روی Select Folder انتخابش کنید.

5. در نهایت روی Save کلیلک کنید.

 

 

توجه:

ـ برای متلب غیر از ویرایش R2015a روش مشابه هست؛ فقط ممکنه جای منوها یک کم فرق کنه.

ـ روش غلط اینه که فایل pathdef رو در پنجره ویرایش متلب باز کنید و دستی مسیر رو بهش اضافه کنید.

ـ اولین پست این تاپیک رو هم بخونید.

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوست عزیز

میشه لینک تولباکستون هم بذارین؟

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

 

سلام دوست عزیز

مشکل چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ...مشکل تو اضافه کردن این تولباکس به متلب بود که حل شد ... ولی دستور که میدم اجرا نمیکنه فک کنم کامپایلر میخواد برای متلب 64 بیتی

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام ...مشکل تو اضافه کردن این تولباکس به متلب بود که حل شد ... ولی دستور که میدم اجرا نمیکنه فک کنم کامپایلر میخواد برای متلب 64 بیتی

 

سلام

اروری نمیده؟ بیشتر توضیح میدی؟

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بزارید از اول اول بگم:

اصل قضیه اینه که من میخوام خروجی برنامه hspice رو توی متلب ببینم برای این کار باید تولباکس مورد نظر رو به متلب معرفی میکردم که کردم (طبق توضیحات شما توی همین پست که سپاسگذارم از شما ) بعد دستور اجراش توی متلب این بود x=loadsig('filename.tr0') که وقتی این کد رو میزنم

Error using loadsig

Error: file can't be opened

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بزارید از اول اول بگم:

اصل قضیه اینه که من میخوام خروجی برنامه hspice رو توی متلب ببینم برای این کار باید تولباکس مورد نظر رو به متلب معرفی میکردم که کردم (طبق توضیحات شما توی همین پست که سپاسگذارم از شما ) بعد دستور اجراش توی متلب این بود x=loadsig('filename.tr0') که وقتی این کد رو میزنم

Error using loadsig

Error: file can't be opened

الان رفتم آموزش نصب کامپایلرتونو خوندم .... توی تولباکس hspice ایی که به متلب دادم چهار تا فایل به نام های loadsig.c و loadsig.mex و loadsig.mexa64 و loadsig.mexw64 هست ... الان باید چه کنم؟ من ویندوزم 7 , 64بیت و ویژال استودیو 2012 هم روی سیستمم نصب دارم ... برنامه متلبم هم 2014a هست ... فوق العاده متشکر میشم کمکم کنید:icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا ایمان گل دست درست .... جناب خیلی لطف کردی ...مشکلم حل شد ... اصلا نیازی به کامپایلر و این چیزا نداشت(طبق توضیحاتتون توی اون بخش کامپایلر مربوط به متلب ) ...فقط باید فایل اجراییمو توی مسیر تولباکس میذاشتم ... یعنی توی خود hspice_toolbox :hapydancsmil::icon_gol::icon_gol:

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقتتون بخیر

من تولباکس IGES به متلب اضافه کردم. در فولدر اصلی، فولدر MEX هم داره. با وجود اینکه دستور makeIGESmex را در command ران کردم، باز هم وقتی در editor چنین دستوری تایپ میکنم:

[ParameterData,EntityType,numEntityType,unknownEntityType]=iges2matlab('missile2.igs');
خطا میده!

باید چکار کنم؟

65020.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×