رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

اینجا نکات کلیدی در مورد طرز پخت کیک و تزئینشو قرار میدیم.

هرکسی نکته ای بلده و تست شده اینجا بذاره با تشکر.

:a030:

 

 

در تهیه کیک :

1- بهتر است تخم مرغها رو قبل از مخلوط کردن در دما اتاق بذاریم تا خیلی سرد یا گرم نباشه.

2- برای از بین بردن بوی زخم تخم مرغ از مقدار کمی وانیل در هنگام مخلوط کردن و همزدن زرده استفاده میکنیم.

3- بهتره شیر ولرم باشه تا سرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای تزئین کیک :

1- کیک سرد باید باشه کیک گرمو تزئین نکنید چون هم درست جواب نمیده هم ممکنه خامه ببره بخاطر گرما

2- لایه رویه کیکی که از قالب دراومده رو باید جدا کرد یا به بیان دیگه سطح کیک رو صاف کرد.

3- مابین لایه های کیک از گردو و موز استفاده کنید هم به نرمیش کمک میکنه هم مزه خوشمزه ای بهش میده.

4- اگر کار با خامه سخته براتون از پودر خامه استفاده کنید .

 

 

کیک رو بذارید سرد بشه بعد از قالب در بیارید.!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...