Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده شما چیپس زیاد می خورید؟ مصرف روزانه سیب زمینی سرخ شده شما بالا است؟ پس دقت کنید! زیرا سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی های زیادی می گیرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسیار سمی به نام"آکریلامید" شده اند که به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می شود. سازمان خواربار جهانی fao و سازمان جهانی بهداشت who اعلام کردند غـذاهـایـی مانند چیپس های سیب زمینی، قهوه و محصـولات غلهای مانند نان و بیسکویت که در حـرارت بسیار بالا تولید می شوند، ممکناسـت حـاوی ترکیبی سرطان زا به نام آکریلامید باشند. 35 کارشنـاس از 12 کشور که این گـزارش را تهیـه کردهاند اعلام کردند غذاهایی که مـیـزان کربوهیدرات آنهـا بالا و پروتئین آنها کـم است در صورت تهیه در دمای بالاتر از 120 درجـه، در آنهـا آکریلامید تـولیـد مـیشود. از لینک زیر ادامه این مطلب دانلود نمایید . پسورد : www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .