Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ دسته اول- روشهای حجمی در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock از لینک زیر ادامه این مطلب دانلود نمایید . پسورد : www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 نقل قول لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ روشی هست که روغن پالم رو تو مواد غذایی من جمله همین شیر تشخیص بدیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22,940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ روشی هست که روغن پالم رو تو مواد غذایی من جمله همین شیر تشخیص بدیم؟ سلام طبق گفته های مشاور صنایع شیر: اول از استفاده شیر پرچرب خودداری کنیم و بعدشم هنگام خرید شیر به نوشته "چربی گیاهی" روی بسته بندی درج میشه توجه کنیم هر شیری این نوشته رو داشته باشه روغن پالم داره پ.ن :البته دیگه چند وقتیه کارخونه هایی که از این روغن استفاده میکردند تو شیرشون این نوشته رو هم از بسته بندی حذف کردند 1 نقل قول لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام طبق گفته های مشاور صنایع شیر: اول از استفاده شیر پرچرب خودداری کنیم و بعدشم هنگام خرید شیر به نوشته "چربی گیاهی" روی بسته بندی درج میشه توجه کنیم هر شیری این نوشته رو داشته باشه روغن پالم داره پ.ن :البته دیگه چند وقتیه کارخونه هایی که از این روغن استفاده میکردند تو شیرشون این نوشته رو هم از بسته بندی حذف کردند پس روش خانگی برای تشخیص اینکه اونچه از حلقوممون میره پائین پالم داره یا نه وجود نداره... سفید کننده چی؟ روشی هست که بشه تشخیص داد تو شیر سفید کننده ریختن یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22,940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ پس روش خانگی برای تشخیص اینکه اونچه از حلقوممون میره پائین پالم داره یا نه وجود نداره...سفید کننده چی؟ روشی هست که بشه تشخیص داد تو شیر سفید کننده ریختن یا نه؟ شنیدم سفید کننده به شیر میزنند به خاطر اینکه بار میکروبی شیر پایین بیاد .... روش تیتراسیون اکسایش - کاهش آزمايش «يدومتري» اگرم سفید کننده اضافه کرده باشند دیگه خیلی تابلو میشه بالاخره طعم و بوی کلر میده و میشه فهمید سفید کننده داره 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .