آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 عکاسی های من با گوشی:) خوشحال میشم.نظرتونو بگید و ایرادمو بگیرید;) 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid_shahrsaz 28,900 ارسال شده در 12 آبان 1393 دوربینتون گوشی هست؟میشه مدلش رو بفرمایید؟ زیبا بودن عکساتون 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 دوربینتون گوشی هست؟میشه مدلش رو بفرمایید؟زیبا بودن عکساتون ممنونم.خیلی دوس دارم ایراداتم گرفته شه.بله با گوشی عکس میگیرم.البته ادیتم میکنم سامسونگ Ace 3 5mgpicxl 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Nazanin.ad 6,894 ارسال شده در 12 آبان 1393 خیلی زیباست دوست من. خلاقیتتون توی انتخاب سوژه تحسین برانگیزه! 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad.khoshnood 4,710 ارسال شده در 12 آبان 1393 کاش اون اقا تو عکس نبود .. عکس مفهومی خیلی قشنگی میشد .. 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 خیلی زیباست دوست من. خلاقیتتون توی انتخاب سوژه تحسین برانگیزه! ممنونم.خوشحالم که خوشتون اومده;) 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 12 آبان 1393 کاش اون اقا تو عکس نبود .. عکس مفهومی خیلی قشنگی میشد .. اتفاقا خودم بعد عکس گرفتن متوجه ایشون شدم:) 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad.khoshnood 4,710 ارسال شده در 12 آبان 1393 اتفاقا خودم بعد عکس گرفتن متوجه ایشون شدم:) و اینکه دوربین کج بوده تو دستت با فتو شاپ میشه کادر و نور عکستو بهتر کنی در کل خیلی خوبه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad.khoshnood 4,710 ارسال شده در 12 آبان 1393 ببخشید بخدا فقط در حد نظر من میگم کاش اون سیم خاردارو می اوردی وسط کادر یا حداقل پایین تر فکر کنم عکی بهتر می شد 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 13 آبان 1393 ببخشید بخدا فقط در حد نظر من میگم کاش اون سیم خاردارو می اوردی وسط کادر یا حداقل پایین تر فکر کنم عکی بهتر می شد من خودم چیزی در مورد کادر بندی نمیدونم.تازه دارم یکم اطلاعاتمو زیاد میکنم.;)ممنونم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 14 آبان 1393 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 14 آبان 1393 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر